Két hete vittem el a cuccost a fényezőhöz. Pár napja írtam rá egy ímélt és azt mondta, hogy jövőhéten fogják fújni.
Remélem még ebben a hónapban kész lessz
Ha már itt tartunk, nekem is van egy valag kimaradt alkatrészem. Van itt minden, de már ki sem írtam, annyi van. Blokk, idom és más egyéb alkatrész, akinek kell valami szóljon. Ezek csak SC28-SC33 kompatibilis alkatrészek.
Jó drágán vetted. Drágábban is lehet árulni, kérdés elviszik-e. Te is már próbálkozol 1 ideje.
Amúgy jól el vagy látva első kerekekkel. Mi van a repsol fényezéssel?
Az a baj, hogy én is ennyiért vettem. Bukni meg nem akarok rajta. De látod még van aki nálam is drágábban méri.
Amúgy valami értelmes dologra elcserélem. Slip-on sportdob, hátsó gumma, plexi vagy mittomén . Nekem most 3 db első felnim is van itthon
Remélem még ebben a hónapban kész lessz
http://www.kepesmotor.hu/teles...
Üdv.: Bala
Amúgy jól el vagy látva első kerekekkel. Mi van a repsol fényezéssel?
Amúgy valami értelmes dologra elcserélem. Slip-on sportdob, hátsó gumma, plexi vagy mittomén . Nekem most 3 db első felnim is van itthon
"A gumi kopott rajta, nem képvisel értéket."
Nem nem untam meg csak kíváncsi vagyok hogy ki mit adna érte.Igazából valami naked vagy supermoto érdekelne,Kíváncsi vagyok mit ajánlanak
De nem nagyon akarom eladni mert nagyon szeretem már most csak csupán kíváncsi avgyok:DDD
Meg is untad a 929-et?
Ennek a tagnak van, ha ráírsz hátha megadja a méreteket.