Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello!
Mikor a szerelőnél volt a bicigli, azt mondta, hogy tolt bele mert kevés volt a levegő benne, elől 2,5 hátul 2,9 kell.
Ő mondta.
Üdv!

útcai motorozásnál mekkora nyomáson használjátok a gumikat?
Heló srácok! Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek, havernak vezérműláncot cserélnénk a motorjában (cbr900rr 96-os, 919) de nem tudunk service manualt szerezni hozzá.
A google csak alkatrész katalógust hoz,nincs valami ötletetek honnan lehetne letölteni.
Ha valaki tudna dobni egy linket nagyon meg köszönnénk !
igen mert elkezdi valami tudatlan azt terjed a valótlan hír.Volt pár havernak 929 és 954 is de egyik sem panaszkodott rá.szervizben is azt mondták hogy ezek a hondák a legjobban összerakott motorok.Nekem semmi bajom nincs a 929 el pedig mindig mondanak valami rosszat róla de anno a 919 ről is mondtak és 3 évet lemotoroztam vele gond nélkül
De látod mindíg azt kérdezik, hogy merjék-e megvenni mert széthulllik
Add fel a reményt, itt már széthullik minden
hehe csak nem hullik szét egyik sem Csak Honda nem?
Velem is ez volt, tudod az L200as akksi mizéria, nem baj hamarosan megoldódik a problémád
Barátom ideje lenne már vennünk valami normális motort, ami széthullik alattunk, csak azért hogy ha valaki megkérdezi akkor tudjuk már leírni neki, hogy mi hullik szét mert a miénk az nem akar széthullani...
Én semerre mert azt mondta az akksim, hogy kakukk...de már intézkedtem
Na voltam én is ma kint, és húúú nagyon király volt. Aztán le is csekkoltak a rend őrei Forgalmi jogsi.... jó utat... jó fejek voltak, pedig a rendszámom vízszintes
Így jobb lesz.
link
ki merre volt ma?
Ezt nézzétek!
http://gizmodo.com/#!5781566/this-is-the-scariest-first+pe
rson-video-of-the-japan-tsunami-yet
az enyémben van , de nem használom , mert ott már sokat fogyaszt!
Főleg lakott területen
hehe ezekre az utakra bőven elég az 1 es hihihi az is sok:D
Mé van benne második is?
az biztos.legalább annyi volt benne hogy intett hogy bocs de ezzel elmehetek a picsbe ha megfekszem
A csávó rögtön azt nyilatkozná : hogy egy szempillantás alatt otteremtél , mert 300-al mentél , és nem is látott................................................................
.................................blabla
valószínű:)))
te sose teszed 2.-ba?