Hello,ajánlanék én is egy mocit neked:) http://www.kepesmotor.hu/honda...
Az előbbi egy ismerősömé:) ez meg az enyém.
Gyere nézd meg egy faluban van mind a két moci.
Nekem volt ilyen motorom.Megbízható blokk,jó futómű,egy kormánygátlót azért tenni kell rá,mert néha berázza a kormányt.Nekem 182 cm-el is kényelmes volt bubis plexivel.Jó gumival pályára is kimerészkedhet vele az ember.Az ereje pont elegendő,váltója is könnyen kapcsolható.Én ezt a motort ajánlanám,valós km-el,sok extrával: http://www.kepesmotor.hu/honda...
Nem vagyok erre felé ismert tag, de nem rég sikerült eladnom a motoromat és "új" motor vásárlása elött állok, és nálam most már csakis a HONDA jöhet szóba azok közül is a CBR929RR és a CBR 600 F4i (2001-2002 évjárat) gondolkodok nagyon. A kérdésem a következő van-e olyan akinek eladó sorba került a CBR 929RR-je , és valaki kicsit regélne nekem erről a motorról értem ez alatt jó ill. rossz tulajdonságait és egyéb tapasztalatokat?
Gumit én nem tudok ajánlani kevéske motoros tapasztalatom alapján, meg nemtom mire akarod leginkább használni. Én amúgy inkább megvettem a sport gumit (ContiSportAttack) tavaly, biztos ami biztos, néha jól jöhet, hogy jobban tapad, mint egy sima túra-sport gumi, viszont biztos hamarabb el is kopik, ill kopott volna, ha nem ütnek el és nem adom el a gépet törötten.
pont ezért kb. mindegy mit veszel adott kategórián belül, pl ha szupersport gumiból akarsz válogatni. Úgyis mindenki mást mond, tehát nem fogsz tudni dönteni, vedd azt amelyik szimpatikus vagy amit éppen találsz jó áron, 17es kerékhez jó esélyed van kifogni valami jó, alighasznált gummát.
Én amiket tavaly vettem újonnan, az mind kevesebb, mint 1 éves volt, meg kell nézni mindig, én nem vennék öreg gumit semmiképp motorra, de még autóra se szoktam, jobb az újabb.
17-es van elöl.... minden szempontból jobb a zsír új, de a pénz nagy úr és nem biztos, hogy sokkal rosszabb megvenni egy 90%-os gumit sokkal olcsóbban...
Igazából azért is érdekelt, hogy mi számít réginek, mert árulnak zsír új gumikat is és nem 1-2 éve gyártották. (nehéz ügy a gumiválasztás, főleg, hogy nincs egy etalon, mert mindenkinek más-más jön,jött be)
Én nem vennék használt gumiból 3-4 évnél régebbit, de inkább minél fiatalabbat! Amúgy meg lehet jobban jársz, ha beruházol egy kicsit és veszel új gumit, ilyen 50-55ezer körül már kapni egy pár supersport gumit, előre 16os használtat úgyse találsz normálisat sztem. Ha 17es van elől, akkor könnyebb a helyzet egy fokkal.
Mi az a gyártási év amit még meg szabad venni?
Korábban tanácsolták hogy vásárlásnál figyelni kell, hogy ne legyen régi gumi....
Valamint egyformának kell lennie-az első és hátsónak? (kresz szerint ha jól tudom nem, de egyébként jobb ha egyforma?)
MEgnézném milyen.Nincs elhajolva?
http://www.kepesmotor.hu/honda...
Az előbbi egy ismerősömé:) ez meg az enyém.
Gyere nézd meg egy faluban van mind a két moci.
http://www.kepesmotor.hu/honda...
Nem vagyok erre felé ismert tag, de nem rég sikerült eladnom a motoromat és "új" motor vásárlása elött állok, és nálam most már csakis a HONDA jöhet szóba azok közül is a CBR929RR és a CBR 600 F4i (2001-2002 évjárat) gondolkodok nagyon. A kérdésem a következő van-e olyan akinek eladó sorba került a CBR 929RR-je , és valaki kicsit regélne nekem erről a motorról értem ez alatt jó ill. rossz tulajdonságait és egyéb tapasztalatokat?
Válaszotokat előre is köszönöm.
üdv.: Dávid
Egyébként tökéletes választás az M3 nagyon jó gumi.
Hátul M5 van 10000 futott kopás határ fölött picivel..egyenesben riszál de íven lehetetlen hibázni vele,bitang jó a tapadása.
Szintén ajánlom jó gumi.
Idén Pilot ród 3 lesz hátul.
Elöl maradok az M3 zellernél mivel gyári kerekem van "16"
Nagyrész túrázom,pályázás nincs a kilóméterekben...
Én amiket tavaly vettem újonnan, az mind kevesebb, mint 1 éves volt, meg kell nézni mindig, én nem vennék öreg gumit semmiképp motorra, de még autóra se szoktam, jobb az újabb.
Igazából azért is érdekelt, hogy mi számít réginek, mert árulnak zsír új gumikat is és nem 1-2 éve gyártották. (nehéz ügy a gumiválasztás, főleg, hogy nincs egy etalon, mert mindenkinek más-más jön,jött be)
Honda bros-omba szeretnék beletenni "jobbhiján" egy CBR900 as hátsó rugóstagot. Hol és mennyiért tudnék szerezni egy bontott darabot szerintetek?
Mi az a gyártási év amit még meg szabad venni?
Korábban tanácsolták hogy vásárlásnál figyelni kell, hogy ne legyen régi gumi....
Valamint egyformának kell lennie-az első és hátsónak? (kresz szerint ha jól tudom nem, de egyébként jobb ha egyforma?)
Holnap be is állítom a gépet+ egy kis finomítás is belefér
kell?
Amúgy nem csak hosszú leírni.
Tieddel nem egyezik meg.
ducktoy@freemail.hu