Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A saját hülyeségem miatt nincs pénzem
Amúgymeg erre találták ki! Néha nem árt!
Jó van ez csak alkalom szerű:) meg kell tudjam mit tud.Amúgy túrázni szeretek de kit érdekelnek a túrás képek?
jóccakát
RR-es álmokat
De nehogy nekem túrázgass álmodba ! Nyaggasd meg jól , ha kiütöd se baj , mert holnap kezdheted előről
A pénztelenség itt is szedi áldozatait , az életszinvonal pedig zuhanórepülésbe kezdett. Remélem legalább tankolni lesz miből........................amugy meg szarni rá csak egészség legyen! !
Az eső esik az utak sárosak = motorozásról szó sincs.
Áprilisra tervezgetünk
1/4 mérföld és Hring is túra nem? csak ezek rövid túrák
Megyek megetetem az új szerelmemet (9 hetes Német juhász kislány) és ágybabújok
Ennyi
Ó hát felénk se semmi, kicsit jobb már hogy már motoroztam, csak most pénzhiányban vagyok, mindig van valami, csinálom magamnak a fesztivált jövőhéten már jobb lesz az idő, lehet elnézek felétek.
Ott minden rendben van?
Ja meg túrázásra használt
Mizu felétek ....1en is esik ?
Akkor 170 lenne
Hát az hogy lett 160ló, ezres blokkot raktak bele?
58mm
mindjárt kimegyek ....
most nézem a képeidet,és látom hogy ott voltál kisújszálláson mocis talin 2009ben,mi is járunk évek óta,emléxem is erre a motorra hogy ott állt,néztem is hogy szép:) kb 20méterrel lejjebb voltunk a nagy medence fele,én egy fekete fehér 919 el
Köszi.Lemérnéd a közepét? Ha felmenne 929re az jó lenne:)
Szia!

Karbisorom van, amit csak egyben adok el, mert maga a karbi többi részével nem érek utána semmit. Ha így is érdekel, akkor szólj.

Mellesleg, mindannyian megköszönnénk, hogyha kitöltenéd az adatlapodat. Hogy tudjuk kivel is beszélgetünk.

Üdv.: Bala
itt a kép :
Repsol82?
Ez pont az enyém!
elhajolva nincs , csak a minimum alá kopott ....
holnap lesz kép is ...
jól látom,hogy véletlenül felcsapódott a sár a rendszámotokra?
Sziasztok!

Van valakinek elfekvőben 929-hez Ventillátormotor kapcsolója?
Hála az istennek az enyém megadta magát......