Hát Bp-nél szarabbak lehet de tényleg ez a gyári.
Amit Te írtál az a pálya slick gumira igaz mert az már 2.5 is túl tud melegedni.
Nekem Metz sportec m3 van fent.
Sziasztok.
Keresek 2001 es CBR 900-hoz féktárcsa hordozót,vagy komplett féktárcsát ami elkopott,nekem úgyis csak a belső része kellene. 2db érdekelne.
zeuszmotoros kukac citromail pont hu itt élérhető vagyok ha valakinek esetleg lenne.
A váltód egyre nagyobbat fog csattanni mert gyengül a rúgó a kuplungkosárban ( nem az ami a lamella köteget nyomja össze) sajna előbb-utóbb elfárad. Ne foglakozz vele!
hja, és ha megnyúlt lánchoz összejelöli a dolgokat és felteszi az új láncot, akkor faszán pont nem jó helyre esnek majd a jelölések, ha nagyon nyúlt a lánc, akkor durva eltérés is lehet. Nem szégyen használni a szervízkönyvet, az a tuti.
Attól függ , hogy hol akarsz és hogy akarsz motorozni,meg milyen gumival.
Nekem Dunlop sport max van és most 2.2 van elől-hátul.
Volt rajta conti sport attack, meg mic pilot power is tavaj. én mindegyikkel meg voltam elégedve , de mind más volt.Hidegen a conti a legpuhább, most az a király
Na toltam nemrég egy karikát, és rájöttem, király Na de nem ez a lényeg: ahogy ismerkedem vele pár zavaró dologra lettem figyelmes:
1, Ha egyesbe rakom nagyon csattan a váltó. Lehet ez ilyen...
2, 2ből 3ba félre szoktam váltani. Lehet én vagyok a balfasz?
3, Most néztem ha jól meghúzom a gáz, vagyis adok egy nagyobb fröccsöt, ereget egy kis fehér füstöt. (Írták hogy ez a típus szar ne vegyek iylet )
4, Ahogy feltölt a FI, néha rezegő hangot ad ki. Ilyen berregés. De ha lekapcsolom, és fel megint, akkor már jó.
5, Nyikorog valami. Nemtudom mi nyikoroghat, amikor megy a motor...
6, Úgy megy mint az állat... de lehet még jobban.
7, Ne mindet vegyétek komolyan, de az első ötöt igen
gumicsere előtt állok, így szeretnék tanácsot kérni hogy milyet ill. mit biztos ne! (bt014 amit tudok magam is hogy soha többet)
Kizárólag közúton motorozom, de valami olyat szeretnék aminél érzem, hogy van kapcsolat a motor és az út között, hogy van tapadás..... mert az instabilitástól már a f...sz kivan amit fent említett gumitól kaptam
Csak szedjem le, darabokra vagdosom
Köszi a tanácsokat
Igazából nem avval van baj mit hova kell állítani, hanem a csavarok lehúzási nyomatékát nem tudjuk (szelepdekni, vezérmű tengely,stb) .
Hali.
van jelölés a vezérmű tengelyekeken ,meg a főntengelyen is, csak össze kell lőni őket és már jó is lesz,azért nézzétek meg mielött szétszeditek nekem is 96os cbr em van,én tavaj tavasszal cseréltem benne,pont a napokba lesz 1 éve
Amit Te írtál az a pálya slick gumira igaz mert az már 2.5 is túl tud melegedni.
Nekem Metz sportec m3 van fent.