Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem is ez van, úgyhogy azért tudom. De a többinek már utána kellene járnom. Tudom, mert nekem is voltak gondok a fékkel. Kilötyögősödött a tárcsa, pályára jó lenne, de nekem ne csörögjön a városban, mert idegrohamot kapok...
németországból megjött a megoldás
aya kicsit berágott a végére ahogy látom
aki tud az tud
aya@index.hu
Persze,amúgy nem ér semmit:)
Kell, valami elérhetőséget adj aztán szerintem postán jöhet a dolog.
Köszi
azt Én értem , de a méretekből tudhatod , hogy jó-e, nem ?

ha kell , akkor adj egy elérhetőséget , ha nem , akkor meg ne méricsgéltesd minden nap azt a szart velem ....

3 forintot nem kérek érte , ha nem tudod eldönteni , akkor odaadom a cigányoknak vasba ....
3,5 a minimumja , ez meg 3,4-re kopott....

a többi csak duma....

azt mondtad kell egy ilyen ...

most akkor kell vagy nem ?
120ezer? az már pados hangolással együtti ár gondolom. Biztos dobna még rajta valamit.
Nekem 929 hez kellett volna.
Köszi.
Én köszönöm ....

Már csak azt nem értem , hogy mit kell ezen ennyit gondolkodni ....
Csak, hogy ne kelljen méricskélni. Mivel 58-as agyátmérővel csak a '94-'95-ös modell jött ki így a alábbi értékek vonatkoznak a tárcsára.

külső átmárő - 296mm
agy átmérő - 58mm
anyag vastagság - alapból 5mm, kopáshatár 3,5mm
teljes tárcsa vastagság - 17mm
osztókör átmérő - 74mm
de gyorsulásba 954 et vertem már le párszor és 1000 RR ellen is gyorsultam már az sem volt valami toppon.A pár hozzászólással előbbi kommentben a fekete 929 est is legyorsulja a gépem.
Nekem is full akra evo rendszer van rajta K and N szűrővel.Exup szelep sincs benne.Commanderen gondolkodom még,120 ropi:(
Érdelene még hogy a sikból milyen a kilógó távolsága és hány milliméteres a tárcsa.
Akkor mind füllent, mert nyilván a főtengelyen mért teljesítményt adják meg, és nem a kisebb keréken mért teljesítményt.
mikor megvettem a 929 rr emet valahogy éreztem hogy itt 148 lóerőről szó sincs. a750 es k3 as gixeremet erősebbnek éreztem.pedig az gyári adat szerint gyengébb.
Ahgy utánanézegettem 130 ló körül tud hátsó keréken a 929 , persze alakitgatás nélkül.
Olvastam ogy a HOnda annak idején picit füllentett a teljesítményt illetően.
Nekem igy is tökéletesen megfelel ez a teljesítmény nekem messzemenőkig elég, és ahogy leadja az kifejezetten tetszik , kivéve 0 3000 fordulat allati tartományt, de ott ugy is keveset használja az ember. Gondolom igy a blokk tartósabb lehet mint pl. egy Suzuki.
Hello!
Egy ismerősömnek a 929-ben egy power commander, komplett akra rendszer és persze K&N légszürő van beépítve és így tud hátsókeréken 145 pacit. Igazad van tényleg zsebbenyúlós mutatvány de ha beütöd a gugliba, h 929 tunning kidob egy olyan oldalt ahol apróbb dolgokkal majdnem ugyanezt el lehet érni.
Kár hogy a 929-ek gyárilag a 150helyett csak olyan 135lovat tudnak. Ezt 160ra felhúzni igen mélyen zsebbenyúlós lenne, jó ha a gyári teljesítményt valahogy kihozza belőle az ember, lehet csalódás lett volna, ha leméreted.
néhány napja 680ezerér meghirdettek egy sárga 929-et kép nélkül, felhívtam, azt mondta nagyon jó a motor, nagyon szép, sportdob, jó gumik, polírozott kerekek, kis indexek, volt fényezve sérülés miatt, 650et mondott alsó árnak, azt mondta egy haverjától vette át 600ér mert sürgősen kellett a haverjának a pénz. A leírás eléggé illik erre a motorra is, vagy csak véletlen egybeesés lenne? Hja, ugyan azt a motort talán tegnap már ilyen 590ér is hirdették, ami néhány napja 650 volt az alja, de ezek a hirdetések már nincsenek fennt, most meg itt van ez, ami ránézésre akár ugyan az is lehetne 550ér, csak most merkantil csoportos hirdetés, nem a magánszemélyes. Érdekes. Hja, csávókának pár hete volt egy 04-es Zx6r-je hétszáz akárhányezerér, szal nagyon olcsó volt az is a többi ilyen motorhoz képest, már meg is vették persze, szal úgy látom ez elég gyakori nála, lehet ott dolgozik a merkantil csoportnál aztán próbálgatja kicsit drágábban eladni a motorokat, mint amennyiért maga a cég? Nemtom, de gyanus.
Amúgy elég érdekesen áll ennek a cbr-nek a lámpája, befér az öklöm a lámpa és az idom közé.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbr_929_rr_fireblade-44121
79

ez nagyon gyanús hogy csak ennyibe kerül.Másfél hónapja még ez a motor 900 ezer volt
? ? ?
mondhatnál valamit...
Akkor ne hüjéskedj
Hát a motor show-n megtudtam volna menyi az annyi de a gumim állapota miatt nem mérték le a teljesitményt.Sajna csak 15-én vettem meg rá az új gumit.:(