Tszelnök: Részünkről Tokaj lefújva...elég instabil az idősjárás meg kuka az akksim a fene egye meg és így nem merem bevállalni
Majd bepótoljuk, lesz még jó idő
Hali srácok! Erről a 929-ről tud valaki valamit?
Igazából soha nem szerettem volna 929-et, de jelenlegi anyagi helyzetemben ennyiért egy ilyet lehet bevállalnék.
Olvastam már összehasonlító tesztet 929 és 954 között, de ha esetleg valakinek van erről személyes tapasztalata, melyik miben jobb a másiknál, akkor az ilyen infókat is várnám!
Kösz a tippet,csak az a baj,hogy a sárgára allergiás vagyok ! Ha meglátom a sárga színt azonnal tüsszögök,meg elkezd könnyezni a szemek. A sima fekete viszon megfelelne.
ok érdekel a dolog
Janikával már tervezgettük a hétvégét (ő nem hondás , de jóbarát )
Az én motorom is erősebb tavasszal , amikor először ülök rá , ősszel meg túl gyenge(főleg utassal)
Hát csak itt helybe rohangáltam pár kilómétert mert volt itthon egy kis meló. Na jó azért úgy csináltam, hogy meg tudjam zavarni picit a gépet a téli álomból . Egyébként jót tett a mocinak a kipu csere+az összekötő, meg az Exup beállítás én erősebbnek érzem. De észnél kell ám lenni csúszkál a gumi rendesen hátul, elől meg kúszva menekül. Okosan mindenki
Ja kedden tervezzük, hogy haverral átugrunk Tokajban (időjárás függő meg miegymás) ha gondolod te és BlazzRR csatlakozhattok, mert ti arrafelé laktok, de még egyeztetünk ha konkretizálódik.
Ha nagyon zavar az (1:00) villogás , akkor ragaszd le ott a kijelződet egy kis ZŐDSÁRGA szigetelőszalaggal.
ui: ez csak vicc volt , nehogy megsértődj !
Csak az útra fókuszálj ! Pisti !
Nekem is feladta az imobiliser lámpa kikapcsolása egyszer a leckét , majdnem . Kellett egy fél óra mire rájöttem
Egyébként még nem volt semmi gondom a műszerfallal.
Remélem nem is lessz !
Na csak kitartás , nem lesz itt semmi baj .
ma is kimentünk jól szarnak ázni
de jól lemosta a bogarat a ruháról