Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mi lehet megyünk
ma is kimentünk jól szarnak ázni
de jól lemosta a bogarat a ruháról
Vissza is köszi
Zsolti ment emíl!
Tszelnök: Részünkről Tokaj lefújva...elég instabil az idősjárás meg kuka az akksim a fene egye meg és így nem merem bevállalni
Majd bepótoljuk, lesz még jó idő
Két nap alatt 19 baleset? Nem semmi....
Nem. CR9EHI-9 kell bele.
http://tv2.hu/tenyek/video/nag...
Egész évre is sok lenne ennyi, nemhogy 1 hétvégére...
Hali srácok!
Erről a 929-ről tud valaki valamit?
Igazából soha nem szerettem volna 929-et, de jelenlegi anyagi helyzetemben ennyiért egy ilyet lehet bevállalnék.
Olvastam már összehasonlító tesztet 929 és 954 között, de ha esetleg valakinek van erről személyes tapasztalata, melyik miben jobb a másiknál, akkor az ilyen infókat is várnám!
929 rr be ilyen kell?
Sziasztok! Kersek 929-954 kormánycsutkát 1 párat. Ha tudtok ide írjatok: seducertt@hotmail.com
szemek=szemem
Kösz a tippet,csak az a baj,hogy a sárgára allergiás vagyok ! Ha meglátom a sárga színt azonnal tüsszögök,meg elkezd könnyezni a szemek. A sima fekete viszon megfelelne.
te nem huppantál be a csajok mellé a jakuzziba kicsit lazitani?
Tettem még föl képet , csak lassan töltődik.
kezeket a paplan fölé....!
ok érdekel a dolog
Janikával már tervezgettük a hétvégét (ő nem hondás , de jóbarát )
Az én motorom is erősebb tavasszal , amikor először ülök rá , ősszel meg túl gyenge(főleg utassal)
Hát csak itt helybe rohangáltam pár kilómétert mert volt itthon egy kis meló. Na jó azért úgy csináltam, hogy meg tudjam zavarni picit a gépet a téli álomból . Egyébként jót tett a mocinak a kipu csere+az összekötő, meg az Exup beállítás én erősebbnek érzem. De észnél kell ám lenni csúszkál a gumi rendesen hátul, elől meg kúszva menekül. Okosan mindenki
Ja kedden tervezzük, hogy haverral átugrunk Tokajban (időjárás függő meg miegymás) ha gondolod te és BlazzRR csatlakozhattok, mert ti arrafelé laktok, de még egyeztetünk ha konkretizálódik.
Motoroztál ma ?
Na látjátok így kell! Csak le kell oltani picit és tudja a dolgát , csak úgy küldi felfelé a képeket
Látom sok szépet láttatok biztos jó volt
Sziasztok ha esetleg valaki nincs még túl rajta van 4db. gyári betekerés mentes Honda gyertyám IMR8C9H jelzéssel 18pénz a 4db
Há' mán megint kötekedik..ne hidd el amit mond
Nekem eddig nem volt ilyen problémán, úgyhogy nem tudok segíteni ez ügyben.
Ha nagyon zavar az (1:00) villogás , akkor ragaszd le ott a kijelződet egy kis ZŐDSÁRGA szigetelőszalaggal.
ui: ez csak vicc volt , nehogy megsértődj !
Csak az útra fókuszálj ! Pisti !
Nekem is feladta az imobiliser lámpa kikapcsolása egyszer a leckét , majdnem . Kellett egy fél óra mire rájöttem
Egyébként még nem volt semmi gondom a műszerfallal.
Remélem nem is lessz !
Na csak kitartás , nem lesz itt semmi baj .