Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És milyen figyelmetlen vagyok, nem kívántam jobbulást. De most igen.
Én 2 okból sem, az egyik, hogy 18.-ig ki van vonva a szekér, a másik, a nyomósabb, hogy 2 hete műtöttek, és így nincs ugrálás. De 19.-én már nem lesz mese! Vagy 20.-án!
Sz.tem én sem motorozok,itthol vagyok betegen (színeseket ásítok)
Félreértettél én a sok rosszaságom miatt gondoltam a kékfényre.
Te a gyászjelentésekre gondoltál,amiről még beszélni is rossz.
Sajna nekem már meghalt motorbalesetben egy barátom(gixer1000-el)
Nagyon sajnálom
ui: legközelebb 1értelműen fogalmazok
hát jah ésszel kell kezdeni
Mindíg vannak kötekedő emberek...hát mér is ne te kötnél bele . Komolyra fordítva sehol nem akarok erről olvasni hallani látni semmit, hogy a szezon elején hullunk mint a legyek.
en telen is edzesben tartottam magam az xr el:) bar en hetvegen nem szedem elo a cbrt,mer nincs meg muszaki meg a biztositas csekkje se jott meg.maj megyunk az asszony 125os cbrevel:D
És a kékfényben
Helló emberkéK!
Aki motorozni akar a hétvégén az csak ésszel tegye, ne ész nélkül! Hosszú pihenés után azért v issza kell ám szokni...nem akarok senkivel sem találkozni a címlapon meg a TV híradóban!
Köszike
feladtam ...
jók bizony,fasza motoros idő lesz,tele lesz minden motorosokkal,mindenki kirajzik ilyenkor,az első tavaszi hétvégén
hát én mek le vidékre szarvasra hétvégén,nemhiszem h kimegyünk motorkiállitásra,állitolag elég drága lesz a szinvonal meg csökken
vagyis 255-260 között
mint írtam nem vagyok teljesen tisztában a végével, nem néztem és szerintem nem is fogom, csak technikai adatokra tudok hagyatkozni, de ott olyat írnak, hogy 249 a vége.....
Nana, azért 270 et tudnak ezek. A tiéd is !
inkább azért nem ment többel, mert nem tudna... de még a 240-ben is kételkedem (bár teljesen nem vagyok tisztában vele, hogy hol a vége)
Biztos jól jár aki megveszi a gépet
Önnek 1 új üzenete érkezett....
viszont nem drága ..250-ért van fent egy másik oldalon , de ott már nem indul be asszem ....

itt is 260-ért hirdette tegnapelőtt még ...
"13ezernél tilt.én 240ig birtam vele fújt a szél ezért nem akartam jobban rángatni"
Katt

Ezen a hirdetésen szakadtam
Jók a kilátások
Tegnap motoroztam egy pár kört, de nagyon hideg volt.
Ma remélem melegebb lessz,mert nem birok várni hétvégéig.
Szombaton megyünk a motorkiállitásra. Ki jön még ? ? ?
Én sem de a csapatunk igen...
rendben ...
Ok!Jó éjt!
semmi ilyesmin
Vagy ha nem akkor küld el a gti001@vipmail.hu-ra a számod hogy megdumáljuk a címet!
akkor majd ha kialudtam jelentkezem ...

jóccaka...