Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát ha nem muszáj,akkor nem is piszkálom,de ha visszarakom az akkut,akkor az órát be kell álítani. Amíg be nem állítom,addid 1:00 villog rajta,ami engem nagyon idegesít, mert mingíg ráfókuszál a szemem,akkoris,ha enm akarom.
ha most jó akkor megvan oldva a dolog,nekem nincsennek ilyen bajok ,enyémbe még nincs ilyen űrtechnika (919)
A 135 meg a 45 az tuti!Ha az időt bűvölöm,az is villog.Beállítom az órát,aztán ha nem nyúlok hozzá,akkor elmenti a beállítást.Akkor gondolom,valami más kombinációt is megnyomhattam,úgy kerültem a vízhőfok beállításába.Mikor levettem a gyújtást még tutira villogott.Akkor gondolom,ahogyan kikapcsoltam,áramtalanítottam és nem mentette el a fahrenheit-et.Ha így van,akkor nagy mákom van ,mert nem tudom,hogyan varázsoltam volna vissza a fokokat.
Olyat produkál néha,hogy ha leállítom a gépet,majd visszaadom a gyújtást ír pl.:78-at,gyújtás ki-be aztán már csak pl.:74.Ezzel azt akarom mondani,hogy ha nem jár a motor,akkor nem 100%-osan méri a hőfokot =====-így lehetett nálam a 135 fahrenheit 45 celsius !
Remélem,hogy innen fúj a szél !
de 45fok az 113 fahrenheit
amugy nekem is megvan hülyülve a hőfok mérőm,kivan akadva a maxba,nemtudom mi lehet vele,de gyanus hogy valami kontakt hiba lesz,csak megkéne találni,hogy hol
Hát nem tom,akkora sokkot kaptam a villogó 135-ől.Valahogy sikerült volna átlőni mikor az órát állítotttam?Mind a két gombot lenyomva tartva lehet az órát állítani.Más kombinációt nem ismerek.Egyszer sikerült kikapcsolni a kijelzőn a fogyaszrásmérőt,meg a HISS kontrolledjét (Szal nem villogott a piros led,mikor kihúztam a kulcsot) Asszem 12 órát villog.A haver keverte ki,amit összekutyultam,de óraállítás terén már fejlődtem.
A 135 fahrenheit lehet 40-akárhány ceisius?Viszont levettem a gyújtást,visszaadtam,akkor már megint celsiusokban mért.
Ha ismersz ilyen gomblenyomós trükköket,akkor ozd már meg velem légyszives !
Üdv
Nem lehet, hogy celsius helyett fahrenheitet mutatott?
Üdv mindenkinek!
Pénteken furcsa dolgot tapasztaltam, és kiváncsi vagyok,hogy valakinek volt-e már hasonló promlémája.Kivittem a 954-est egy karikára,majd hazamentem és visszaraktam a helyére.Minden faszán ment. Azon vaciláltam,hogy ki e vegyem még az akksit,aztán végül úgy döntöttem,hogy benne hagyom,mivel most vettem,garanciás 2 évig,ugyhogy most derüljön ki,ha lemerül.
Na a lényeg:Mivel úgy döntöttem hyogy bennehagyom az akkut,gondoltam visszafutok a garázsba,beállítani at órát a kijelzőn.Meg is történt a dolog,akkor látom,hogy a vízhőfok mutatóján 135 fok van kiírva,és villog a kijelző .Nem tudom,hogy mennyi a max,amit ki tud írni a kijelző,de a villogásból itélve mindha kiakatt volna a cucc.Elfordítottam a kulcsot,majd vissza.Akkor már faszán 45-öt mutatott,ami már reálisnak tűnik,mivel ez kb fél órával a leállítás után történt.Szombaton viszont minden üzemszerűen működött.Remélem hogy ez csak pillanatnyi üzemzavar volt,nem valami bajnak a kezdete !
Valakinek hasonló tünetek voltak már?
Majd teszek még föl képeket , csináltam vagy 300-at
Most megyek hosszú volt a nap
Aztaaaaa lepacsiztál Talmával...mázlista
A Ten Kate 600RR azért elég komolyan néz ki.
Köszi a képeket
Na most már le lehet szállni a súlyomról!
Ugyis le fogok lökni pár kilót, már csak a lóerő/tömeg végett is!
Legalábbis tervben van, tudod bőrgatyesz.
A súlyod miatt ne aggódj , csak meg kell kicsit tuningolni a pengét, hogy a súly-lóerő arány ne változzon
Köszi már jól vagyok
Köszi! Ez teljesen véletlenül bukott ki, 1 átfogó orvosi vizsgálaton. Ha az nincs, ma se tudok róla, ugyanis semmit nem éreztem belőle, semmi változás nem volt az egészségemben.
Ez a ruha beleférés lehet csak gáz! 2 hétig SEMMIT se lehetett csinálni! Rohadt lusta vagyok, de ez még nekem is erős tulzás!
Azt hallottam, ha időben észreveszik a pajzsmirigyproblémákat és megfelelően kezelik akkor nincs vele nagy probléma. Jobbulást mégegyszer! Egyébként a súlynövekedés nem okoz problémát...ezek Pengék...simán kibírják, csak férj bele a ruhádba
Hello!
Meglátjuk, a doki azt mondta, hogy később ha átvenné a balos a dolgokat, akkor esetleg nem kell dilibogyó, most napi 1 az adag. De ez később derül ki. Sokat meg nem szabad ennem, mert már így is leütöm a százat, a Penge még össze talál rogyni.
Oszt nézegethetünk ki a fejünből.
Sajna a pajzsmirigy alulműködés miatt fogsz sokat enni, ez ilyen dolog, kapsz majd rá gyógyszer, amit életed végéig szedni kell. Én az egyik oldali pajzsmirigy nélkül születtem
Köszi, a motorozás majd rendbe tesz!
szevasz mire valo az a láncvédo?
Sumi, Tszelnök !

Mielőbbi gyógyulást nektek !
szia érdekelne meg e van még a muszerfalad ha igen mien árban adnád el. koszike a választ.
Köszi, a jobb oldali pajzsmirigyemet hagytam ott a kórházban, gondolhatod, nem önszántamból. Volt benne egy 3 cm-es jóindulatú kis daganat, és azt mondta a doki, hogy még mielőtt nem lesz valami gáz a dologból, addig üssük a vasat. ( Persze csak átvitt értelemben üssük azt a vasat. )
Csak az a rossz, hogy 2 hétig semmit nem lehet csinálni, utána fokozatosan terhelhetem magam. Viszont az étvágyam az tökéletes, hasra gyúrok!
De jövőhét végén már reményeim szerint motorozni fogok!
De hogy férek majd bele a bőrgatyóba?
Oksi
Gyógyuljál haver! Csinálj szép Hondákról képeket a kiállításon, érezzétek jól magatokat.
Sumi mivel műtöttek remélem semmi komoly, neked is jobbulást.
Köszi már jobban vagyok reggel menni kell kiállításra