Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem tán gazdasági tevékenységet folytat a 900-as
Köszi majd a festő mond rá valamit
Color:NH-1 Code:NH1E Remélem tudtam segítteni
van vkinek 919en kormánytelo?
Szoktam sasolgatni az oldalukat mert annó tőlük vettem 1rendszám tartót de nem lett jó az enyémre Ezért eladtam
Most biztos nincs nekik de figyeld a honlapjukat (www.grandemoto.com)és lehet beszalad megint egy jó vétel.Egyépként pár dolgot esztergályossal kellet rá csinálni(bronzpersely+egy taposó)de így is megérte+az új gazdinak is
A fogas kerék alatt a kapcsoló körmére gondoltam én is de kapcsoló körömel 1üt szokot kopni a fogazat széle nagy általánoságban
Kopott a 2 sebességi fokozatod fogaskereke v. léptető villája, de inkább fogas kerék lesz a ludas
Ha nem baj, elmondom... Megkopott a kapcsoló köröm , ezé dobálja ki, ha nem cseréled ki időben még okoz egy két problémát..
Ja a nev lemaradt!
Hi MR.RF!
Hi!
lenne egy kérdésem gondoltam te csak tudsz valamit segiteni!
919RR 2 fokozatba ha iszonyt meghuzatom kidobja a sebesseget es ha vissza esik a ford szam akkor vissza megy a sebesseg tehat 2.ba!
De ez csak nagy fordszamnal van! ez mitol lehet?
Koszi a segitseget!
vag a tippet!
Nem. Befecskendező sor..
Sík tolattyús karbi Netán olyan és menyiért
30 péz, ha addig nem jön érte, akinek hozattam.. Mostanában beszívom ezeket a "mindenféleképpen kell" tipusú rendeléseket pl komplett szívósor maradt a nyakamon..
Van email címem az adat lapomon ha gondolod arra is válaszolhatsz
Helló menyiért adnád
Kb. másfél-két hete hozták..
Sajnos most nem tudom összerakni, majd csak a hétvégén talán....
Lehet akkor próba körre menni Még aránylag türhető az idő is
Keki & Chubby!
Ne húzzatok már azzal, hogy van...
Bezzeg egy-két hónapig sehol nem volt semmi...
Most raktuk össze! Eddíg tuti, de nem akarom elkiabálni.
Oksa, majd sikíccs, itt van a fiókomban.
Helló azt a lábtartót amit annó árultál honnan veted Hátha van még olyan ott
Na tuti-frutti mindenkinek a csomag
Szia.Beszéltem ma a grademoto-val más dologgal kapcsolatban és monta hogy tutira van kint kipu-szervomotor,ha mége joönne össze a kettő összerakása hivd nyugodtan azt a számot amit a múltkor kiírtam.
Ha nem sikerül küld vissza neki a francba Remélem holnap jön csomag nekem is mert ha nem akkor 1 érdekes beszélgetésem lesz a sráccal