Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi az ára? Képed nincs róla véletlen?
az sajnos nincs rajta,csak vmi flipflop fényezés
Diablo supercorsa gumival.. :)
figyeljetek mit találtam nemsoká kiadják a GTA 4 játékot nemtom emnyire ismeritek..de a fejlesztők ahogy látom tudják mien 1 jó motor, mer benne van a 900rr a játékba.. igaz vmi kamnéven,meg nem is teljsen lemásolva,de azé ez 900rr,rávan irva
Nálad a pont
Üdv a klubban! Szép a motorod!
Azért az adatlapodra is írhatnál a néven kívül valamit...
Üdv! Szép valóban!

Keki: Szerintem nem most vette, van ott 2007/03. havi kép is, szóval nem friss vásárlás lehet.
Nagyon szép állapotban van a mocid,most vetted?Gondolom a motorja úgy jár mint a doxa óra Csillagos ötös
Szebúúsz! Üdv itt nálunk, itt a helyed! Szép Vas!
HAHÓÓÓÓÓ MR. RF !
válaszolj már h ak érdekel e a gumi,ha érdekel mondj rá 1 árat
szép a cbr ed:) üdv itt:D
Minden jogod megvan hozzá üdv a csapatban
Sziasztok!
Még csak most találtam erre az oldalra, de ha megengeditek maradnék
hi! 929-954-re nem jó, ha nem lessz vevője, a flex lessz a jövője.
Én is szeretnék egy ilyet, de ez nekem nem jó :(
helló! a karbonsárvédő az első széria 92-es 893-tól az utolsó karburátoros 99-es 919-ig mindegyikéhez jó, felrakható. ha nem kell senkinek, akkor nyissz! megy a levesbe, átalakul. postai utánvét oké.
hahóóó mr rf!
mi legyen a gummával akkor? érdekel? monnyá rá 1 árat amit neked megér
Oké ha hívnak ajánlom
Ok majd figyelek rá!

Mr RF: Megjött a cumó pénteken, fel is raktam ma, bár csak a felső részére volt szükségem, bár egy kis alátétezés kellett hogy úgy álljon a fejidom ahogy szeretném. Ettől függetlenül amit levettem a motorról, az is elég jó állapotban van, ha esetleg érdeklődnek a fejidomodért, mondhatod hogy van konzolom eladó. Az alsó az az amit te adtál, a felső az amit a motorról szedtem le. Ez annyiban különbözik a tiédtől, hogy egyengetés nyomai látszódnak rajta.
Amúgy azt hittem le kell szedni az egész idomot, de csak a plekszit kellett leszedni, mivel az alsó részt nem cseréltem, így elég gyorsan végeztem vele.
Lekaptam a kipuf dobomat, és kicsit megtakarítottam! :-))
Ha megtalálom a fényképező kábelt, teszek be képet is.
Melyik évjáratra való?
üdv mindenkinek! bocs hogy beléptem a 900rr oldalra. elszeretnék adni egy rr-re való karbon sárvédőt, én egy másfajta motorra szerettem vola felszerelni de sajnálom szétvágni. hátha itt valaki a hasznát tudja venni faragás nélkül. ára 12 e ft. tel:30 3644 880. megértéseteket köszönöm.
Az első is univerzális ezért egy későbbi motorváltás után is jól jön!
Majd arra figyelj, hogy a hátsó emelési pontnál( a tengelytől
3-4cm-re vissza) kb. 2cm különbség van a villában...
Nah egy ilyen első emelőt azt hiszem veszek, amit SteveG is belinkelt, a hátsót pedig átalakítom, mert van ám nekem egy amit úgy tákoltunk össze még az FZR-hez, csakhát nekem azzal az a bajom, hogy a tengelybe megy bele egy tüske, és akkor nem birok kiszedni a hátsó kereket, de átalakítom a ti általatok linkelt képek alapján! Köszi all !
Néha nem árt, ha fel tudjuk polcolni :
asszimertikus motoremelővel