Én eddig bíztam benne de mostantól úgy látom,hogy jövő héten lesz 1utam Budapestre mert én benne vok már nyakig ebbe és elhozom tőle azt ami az enyém De ezt a hetet még kivárom
Ha visszaolvasod a tegnapi hozzászólásokat megérted mit miért ír(t)unk..
Igen a 929-től 'felfelé' van benne ez a szutyok!
Aminek a vezérlése sajnos az enyémben tönkre is ment...
jaja komplett rendszer van rajta..tom h nem menne át a kpm vizsgán, nincs ezen semmiféle e betü 1 jó haverom fogja forg ba helyezni, aki járatos ebben,vannak kapcsolatai szval aszonta, szüólok neki max 1 hét és csavarozhatom rá fel a rendszámot.. de monta h azé vmi halkabb kipuffot rakjak rá de 1 másik havernak meg van hayabusa gyári dobja azt rádobom és elvn intézve
Lassan nem fogják tudni eladni a motorjaikat mert ha figyelemmel követed a motor piacot most volt 1 nagyobb ár esés és ők pedig a nagyon régi áraikkal dolgoznak Ami régen nagyon jó volt de mostmár drágának számítanak van 1-2 mocc ami jó árban van de ritka
Az király,legalább nincs leharcolva.Múltkor amikor beszélgettünk a forgalombahelyezésröl elfelejtettem mondani,vagy mondtam nem tudom.A KPM vizsgán nézik a kipufogót,láttam sportdobod van,ha eu-s akkor okés,ha viszont nincs E jel szerezz be egy gyárit
aham,hát én most meg nem száolom jóvan ez igy maj bemérjük másik motorral h ahoz képest mit mond
jah am elöbb néztem azt a gumit amit vettem rá, me ugye mstmá tom h hol leeht megnézni z évjáratát és 2007 23.heti,szval nem régik... és szinte full uj mind2, szőrösek még szélen meg minden.. csak megért 4ezrtet
jó hát én e montam h tuti gyári áttétel,de nemhinném h nagyon eltérő lenne.. 2esbe má azé anyira nem akarja emelni magát, főleg 1esbe... meg ien hullámos az ut és lehet az is közrejáccik ott
Kíváncsi lennék, hogy 130 helyett mondjuk csak 122-vel mész azt te, hogy a francba érzed, szeritnem lehetetlen. Na mindegy, nekem 99-es az RR-m, de ha nem akarom nem kerekezik gyári áttétellel, mondjuk ha lenyelelem akkor 1-esbe emeli magától, de kettesbe már nem, szerintem nem azér mer döglött a blokja .
bezzeg a mitomon,ott még az első kerékről jött a spirál meghajtás,ott akármien áttétel volt nem csalt.. na jó ez nem igaz h ne mcalt,me amikor 165öt mutatott ( ez volt a vége , ienkor már az elszállás határán volt a block, 7. be 12500 ) ,ak sztem mehettem max 155el
Igen a 929-től 'felfelé' van benne ez a szutyok!
Aminek a vezérlése sajnos az enyémben tönkre is ment...
Betettem a telszámát a tiltott számok közé...
Amúgy 929-en jól tudom hogy van gyárilag exhaust szelep..?
jah am elöbb néztem azt a gumit amit vettem rá, me ugye mstmá tom h hol leeht megnézni z évjáratát és 2007 23.heti,szval nem régik... és szinte full uj mind2, szőrösek még szélen meg minden.. csak megért 4ezrtet
de am az enyém reálisnak látom