Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

El hiszem, gondolom még azzal a régi FIATal foglalkozol, de én már rágom a kefét az alkatrészek miatt
Igen, a szervó motorra gondoltam! Viszont épp ma sikerült szert tenni
egyre. (A francba, hogy miért nem olvastad korábban ezt a topicot
mondjuk egy hónappal? ) Ha nem sikerülne összehozni a
kettőből egy jót, lehet hogy még élek a felajánlásoddal!
Na szóval jött nekem is ma egy csomag Budakalászról
egy Zoli nevű sráctól! Tegnap adta fel, de nekem
cetli nélkül jött! Most még egyszer széttúrtam a csomagolást
a cetli miatt, de sehol semmi! Igaz, hogy törött a
szervó háza, de a fogaskerekek így első ránézésre éppek.
A héten megpróbálom összerakni...
Naná, hogy holnaptól jön az esős idő lehüléssel!
de nyügös ma. tudnád én mit kinlódok néha
Oksi
Bocs elfelejtettem holnap megnézem.Sajnos mostanában még a motor közelébe sem jutottam(úristen hová süllyedtem )
A szinkódot amit régebben beszéltünk sikerült +nézni
1,7 irányár
Menyiért adod?
Valakit csere érdekel?
Nincs
Vagy 2hete a konzolért 5-ezret akart adni mondtam is neki, hogy ingyen nem lenne jó Elmegy az ilyen a ..csába hallod a fejidomon is annyit alkudozott már +bántam hogy ilyen zsidónak adtam el
Mikor adtad el neki?
Fejidom tartó konzol nem kell neki?
A biatorbágyi sráccal nekem semmi bajom de nem 1 nagy bontós mert tőlem vette + a 929-es fejidomot Gondolom rárakott pízt és adta tovább alkudott mint a nem tom mi hagyuk
Értem, bidakalászról nem veszek semmit sem!

Viszont van egy biatorbágyi srác, állítólag sok Honda alkatrésze van, ha kell annak megtudom adni a számát, de a hirdetések közt is láttam múltkor hirdetését azt hiszem. Ott érdemes lehet még próbálkozni, egyik haverom szerint ő nyomja a legolcsóbban az alkatrészeket, ő is tőle szerezte be a cuccait a VFR-hez.
Azért a nevét ne..... neked se esne jól
' Budapesti srác eddig semmi bajom nem volt vele 100%-osan +bíztam benne de most már nem tom mit higyek Fa.. kivan ,hogy a délelőttöm azzal telik, hogy a postást várom a csomaggal
Egy budakalászi srác.Valamilyen Zolicsak nem látom a számlán niormálisan
Ki ez a csóka? Csak hogy tudjam kinél nem is próbálkozok venni akármit is...
Azt a kurva eget hát ez a gyerek 1....... nekem azt mondta ,hogy múlthéten csütörtökön feladta
Nekem van egy... má ha a szervómotorra gondolsz, mint vezérlés....
TEgnap adta fel!Ja és most találtam egy kis cetlit a doboz alján....Amiben bocsánatot kér,hogy csak most adta fel,mert Hollandiában volt és utánna meg megfeledkezett róla.+még azt is írta,hogy ha már nem kell akkor küldjem vissza.Ha kell akkor megadom a pontos címét is
Még semmi Mikor adta fel a csomagot néz már +lécci mert most ugrik a majom a vízbe
Srácok nekem már megjött a sráctól a cucc ma délután!Nektek mi a helyzet?
Hi a lábtartód gondolom nincs már + amit régebben hirdettél