Igen, a szervó motorra gondoltam! Viszont épp ma sikerült szert tenni
egyre. (A francba, hogy miért nem olvastad korábban ezt a topicot
mondjuk egy hónappal? ) Ha nem sikerülne összehozni a
kettőből egy jót, lehet hogy még élek a felajánlásoddal!
Na szóval jött nekem is ma egy csomag Budakalászról
egy Zoli nevű sráctól! Tegnap adta fel, de nekem
cetli nélkül jött! Most még egyszer széttúrtam a csomagolást
a cetli miatt, de sehol semmi! Igaz, hogy törött a
szervó háza, de a fogaskerekek így első ránézésre éppek.
A héten megpróbálom összerakni...
Naná, hogy holnaptól jön az esős idő lehüléssel!
Vagy 2hete a konzolért 5-ezret akart adni mondtam is neki, hogy ingyen nem lenne jó Elmegy az ilyen a ..csába hallod a fejidomon is annyit alkudozott már +bántam hogy ilyen zsidónak adtam el
A biatorbágyi sráccal nekem semmi bajom de nem 1 nagy bontós mert tőlem vette + a 929-es fejidomot Gondolom rárakott pízt és adta tovább alkudott mint a nem tom mi hagyuk
Viszont van egy biatorbágyi srác, állítólag sok Honda alkatrésze van, ha kell annak megtudom adni a számát, de a hirdetések közt is láttam múltkor hirdetését azt hiszem. Ott érdemes lehet még próbálkozni, egyik haverom szerint ő nyomja a legolcsóbban az alkatrészeket, ő is tőle szerezte be a cuccait a VFR-hez.
' Budapesti srác eddig semmi bajom nem volt vele 100%-osan +bíztam benne de most már nem tom mit higyek Fa.. kivan ,hogy a délelőttöm azzal telik, hogy a postást várom a csomaggal
TEgnap adta fel!Ja és most találtam egy kis cetlit a doboz alján....Amiben bocsánatot kér,hogy csak most adta fel,mert Hollandiában volt és utánna meg megfeledkezett róla.+még azt is írta,hogy ha már nem kell akkor küldjem vissza.Ha kell akkor megadom a pontos címét is
egyre. (A francba, hogy miért nem olvastad korábban ezt a topicot
mondjuk egy hónappal? ) Ha nem sikerülne összehozni a
kettőből egy jót, lehet hogy még élek a felajánlásoddal!
egy Zoli nevű sráctól! Tegnap adta fel, de nekem
cetli nélkül jött! Most még egyszer széttúrtam a csomagolást
a cetli miatt, de sehol semmi! Igaz, hogy törött a
szervó háza, de a fogaskerekek így első ránézésre éppek.
A héten megpróbálom összerakni...
Naná, hogy holnaptól jön az esős idő lehüléssel!
Fejidom tartó konzol nem kell neki?
Viszont van egy biatorbágyi srác, állítólag sok Honda alkatrésze van, ha kell annak megtudom adni a számát, de a hirdetések közt is láttam múltkor hirdetését azt hiszem. Ott érdemes lehet még próbálkozni, egyik haverom szerint ő nyomja a legolcsóbban az alkatrészeket, ő is tőle szerezte be a cuccait a VFR-hez.