Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Beszéltem vele, legelősször azt mondta, hogy két hét múlva érdeklődjek.
A 'két héten' belül te szóltál, hogy hívhatom mert megvan a cucc.
Felhívtam, majd azt mondta másnap elküldi. Vártam egy hétig semmi nem jött.
Próbátam hívni nem vette fel, küldtem sms-t, hogy aktuális-e még az ajánlata, de nem jött válasz...
Azt értem, hogy külföldön volt, de egy sms-t küldhetett volna.
Igazából nem ideges vagyok csak, nekem nem jön be ez a stílus
na cső
itt van a kép a gumirol
pirelli supercorsa, 120/60as , jó állapotban van itt a kép is róla..
Bocs hogy csak mostb reagálok,azért kérdeztem mert nekem van egy síktolattyús karbisor 35mm az átmérője a beömlő nyílásnak.
Ok megvan! Köszi. Küldheted, címem e-mailben megtalálod! Köszi előre is. Valami fasza sötét plexid esetleg ugyan erre a motorra?
HELP!

A 98-as 900RR és a 2000-es évjárat a hátsó lengéscsillapítóban különbözik? A Louisban láttam ültető szettet, de csak 2000-től. Valaki tudna ebben segíteni?
Elég jó lehet csak azt mondták,hogy nagyon sokat eszik vele
Valakinek vélemény vagy tapasztalat a Síktolattyús karbiról
Csak gondoltam, hogy 1kicsit még vadabb legyen
Na +kaptad
Pedig küldtem mindjárt +próbálom újra Tudom küldeni
Csaó!
Tudod küldeni a fejidom tartó konzolt..? Ígértél róla képeket is, de nem kaptam meg.. :(
Na most erre mit is mondhatnék én már nem aggódom az ilyenen mert + bízok benne nekem a telókat tárcsákat + ilyeneket küld de nem részletezem mert nem után vétel jön, mert csereberélgetünk dolgokat na de ebbe nem merülök bele csak azért írtam mert nekem lenne okom idegeskedni de nem teszem mert +bízok benne és szezon vége van
Pont ma akartam megrendelni egy másik helyről, mert közben találtam....
Azért külhonból egy válasz SMS-t dobhatott volna...
Na itt vagyok Gajan mond
Hi ,sík tolattyúsat a 900-as ra am... van eladó karbim 900rr-re gáz állás szenzorral 1üt
Milyen karbit keresel,milyen mocihoz olvastam az alkatrészek topicban
de ez metzeller de am este mek haveromhoz és feldobjuk me van ien gépe
akkor okés
Okés felhívom Köszi a választ.
aztakurva ez má háncó vot tárgyalva!semmi sem lesz !tegyed fel!gyári méret bizonyos esetekben(dunlop)
Rendszeresen közlekedtem ilyen összeállításban. Semmi gond nincs vele. Pályán még jó is mert lapon nagyobb a felfekvő felület.
Szerintem te is felhívhatod nehogy ettől is rendeljél és 2 csomagot kapjál
Ma beszéltem a sráccal külföldön volt hívd fel ma fel rakta a csomikat mindenkinek