vagy van gyárilag ien 6küllős 17 colos kerék előre ?
ezen a buzi hátsó gumin meg nincs is méret normálisan csak ien hülye kódok meg minden szarság.. az avn ráirva h michelin pilot, oszt kész meg ien 18/17 meg mittomén mik:D gondolom ez vmi pálagumi...
190es gumi ak nagy lenne rá? v ak mekkora a jó rá?
A 900-asokon 5.5j-felni van arra nem az igazi a 190-es gumi mert túlságosan behúzza Neked milyen gumi van most elől-hátul lehet érdekelne elöl neked 17-es kereked van?
hali srácok
arra jöttem rá ma,hogy nekem 1ik haverom a melo mellett foglalkozik azzal,h németből hoznak be neki motorokat a spanjai és azt forg ba helyezi,öszepőakolássza ha nem teljes,és eladogatja.. elugrottam má hozzá montam neki h vetem a mocit h segitene e forg ba helyezni monta csörögjek rá 1 hét alatt megcsinálja nekem,me megvannak a kapcsolatai mindenhova.. szval ugyérzem nem lesz gond azal h forg ba helyezzem a cbr -t
meg találtam nálla a cbr re hátra való gumit ,metzeller.. azok jó gummák? 190/50es ha jól emléxem, de full ujj állapotban van,monta azt is ideadja 1 kis apróér
nah mek alszok ,me hnap reggel 10kor szallagavatós táncpróba
Akkor elég korektek arra felé a vizsgáztatók pedig ismerős volt az 1-ik emberke, úgy képzeld el az 1-ik srácnak volt 1szép Yamaha GTS-e a függő csapszeges mocca egyedi festés és sok egyéb szépségek rajta és a túra dobozban lévő index miatt nem engedték át mert nem volt benne E-betü szar g..ik
hát, az az iagzság,hogy ezen komlett rendszer van nem cak vég,aztán nemtom mennyire passzolna rá ez a dob monyuk valszeg rámenne,de van ismerősnek gyári dobja igaz nem 900rr,de ahogy néztem az is rámegy,má sózlatm is neki h maj adja kölcsön,szval nemhinném h kelleni fog
nemtom mi az a "csucso" ami irtál ,de am az első az pirelli supercorsa vagy mi,annak ninics lenyalva a széle,a hátsó meg michelin pilot race,annak kicsit láácik az oldalán h mentek vele 1-2 kört pályán,de nincs elkopva,szélen még jobb állba van mint középen.. anyirta nem rosz guimmák még de azé ink lecserélem:D de ha kell vminek kispénzér eladom:D
Fireball nem érdekel esetleg gyári 919 dob a gépedhez? Gondolom majd kpm műszakin nézni fogják, én már eladtam a cbr-em, a dob pedig megmaradt és kedvező áron megszabadulnék tőle, hogy ne otthon porosodjon! Vagy ha érdekel vkit esetleg akkor nyugodtan írjatok!
tesco gazdaságos porzsák lesz benne lehet mostmá 200le flett lesz a gép ű
téleg am gumikat akarok cserélni a télen, me ezek kissé kopottak meg vágott slivck meg ien baromságok, oszt ezek nem kellenek rá,ink vmi jó kis uccai gummákat akarok ,amiknek jobb az ívük is,ezek sztem tul csucsosak:D
Minnél nagyobb a beáramló levegő annál több benya ég el = nagyobb teljesítmény.
Leegyszerűsítve erről szól szerintem.
Igazából a 929-nek nincs ram-air nyílása, csak 'levegő beömlő'-je,
mert ezen keresztül csak szívja a levegőt, nem pedíg a áramló levegő erejét használják.
ezen a buzi hátsó gumin meg nincs is méret normálisan csak ien hülye kódok meg minden szarság.. az avn ráirva h michelin pilot, oszt kész meg ien 18/17 meg mittomén mik:D gondolom ez vmi pálagumi...
190es gumi ak nagy lenne rá? v ak mekkora a jó rá?
arra jöttem rá ma,hogy nekem 1ik haverom a melo mellett foglalkozik azzal,h németből hoznak be neki motorokat a spanjai és azt forg ba helyezi,öszepőakolássza ha nem teljes,és eladogatja.. elugrottam má hozzá montam neki h vetem a mocit h segitene e forg ba helyezni monta csörögjek rá 1 hét alatt megcsinálja nekem,me megvannak a kapcsolatai mindenhova.. szval ugyérzem nem lesz gond azal h forg ba helyezzem a cbr -t
meg találtam nálla a cbr re hátra való gumit ,metzeller.. azok jó gummák? 190/50es ha jól emléxem, de full ujj állapotban van,monta azt is ideadja 1 kis apróér
nah mek alszok ,me hnap reggel 10kor szallagavatós táncpróba
Fireball nem érdekel esetleg gyári 919 dob a gépedhez? Gondolom majd kpm műszakin nézni fogják, én már eladtam a cbr-em, a dob pedig megmaradt és kedvező áron megszabadulnék tőle, hogy ne otthon porosodjon! Vagy ha érdekel vkit esetleg akkor nyugodtan írjatok!
téleg am gumikat akarok cserélni a télen, me ezek kissé kopottak meg vágott slivck meg ien baromságok, oszt ezek nem kellenek rá,ink vmi jó kis uccai gummákat akarok ,amiknek jobb az ívük is,ezek sztem tul csucsosak:D
Csak vigyázz le ne dobjon a többletlóerő..
Leegyszerűsítve erről szól szerintem.
Igazából a 929-nek nincs ram-air nyílása, csak 'levegő beömlő'-je,
mert ezen keresztül csak szívja a levegőt, nem pedíg a áramló levegő erejét használják.