Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

180/55 a gyári? ak 190/50 az nem kóser rá? 5.5 colos a felni azt néztem,bele van irva
vagy van gyárilag ien 6küllős 17 colos kerék előre ?
ezen a buzi hátsó gumin meg nincs is méret normálisan csak ien hülye kódok meg minden szarság.. az avn ráirva h michelin pilot, oszt kész meg ien 18/17 meg mittomén mik:D gondolom ez vmi pálagumi...
190es gumi ak nagy lenne rá? v ak mekkora a jó rá?
igen elöl hátul 17es felni,de nem a gyári kerék van hátul se ,vmi más motor kerekei ezek sztem...
A 900-asokon 5.5j-felni van arra nem az igazi a 190-es gumi mert túlságosan behúzza Neked milyen gumi van most elől-hátul lehet érdekelne elöl neked 17-es kereked van?
hali srácok
arra jöttem rá ma,hogy nekem 1ik haverom a melo mellett foglalkozik azzal,h németből hoznak be neki motorokat a spanjai és azt forg ba helyezi,öszepőakolássza ha nem teljes,és eladogatja.. elugrottam má hozzá montam neki h vetem a mocit h segitene e forg ba helyezni monta csörögjek rá 1 hét alatt megcsinálja nekem,me megvannak a kapcsolatai mindenhova.. szval ugyérzem nem lesz gond azal h forg ba helyezzem a cbr -t
meg találtam nálla a cbr re hátra való gumit ,metzeller.. azok jó gummák? 190/50es ha jól emléxem, de full ujj állapotban van,monta azt is ideadja 1 kis apróér
nah mek alszok ,me hnap reggel 10kor szallagavatós táncpróba
Jaja az integrált vizsga miatt
Nekem van cimbim de csak olyanra vettem igénybe hogy suvasszon be elöbb,most már ez se megy mert időpontot kell kérni
Akkor elég korektek arra felé a vizsgáztatók pedig ismerős volt az 1-ik emberke, úgy képzeld el az 1-ik srácnak volt 1szép Yamaha GTS-e a függő csapszeges mocca egyedi festés és sok egyéb szépségek rajta és a túra dobozban lévő index miatt nem engedték át mert nem volt benne E-betü szar g..ik
Hú rendessen rád voltak állva.Mi egyszer vittünk oda olyan 900rr-t hogy nemsok hijja volt a guminak ,hogy a vászon ki ne látszodjon.Átengették
Császtok nekem mérték még a decibelt és a Co-t is, akkor nézték az E-betűket szinte mindenhol index,lámpák gumik szinte ahol lehet ott nézték
KPM vizsgán a lényeg:a fékek ezeket fékpadon mérik,kormánycsapágy,világítás,kipu(nálunk nem kell beindítani),gumik.Ezeket szokták nézni
jó hát annál jobbb végülis nem annyira szarok,de azé ink lecseérlem őket,me sztem kpm vizsgán má azé necces lenne h átmegy e
Bocsesz a hibáért de szerintem igy még jobb mintha kockára lenne kopva
ja vagy csúcsos:D nincs lepályázva a szélük
hát, az az iagzság,hogy ezen komlett rendszer van nem cak vég,aztán nemtom mennyire passzolna rá ez a dob monyuk valszeg rámenne,de van ismerősnek gyári dobja igaz nem 900rr,de ahogy néztem az is rámegy,má sózlatm is neki h maj adja kölcsön,szval nemhinném h kelleni fog
nemtom mi az a "csucso" ami irtál ,de am az első az pirelli supercorsa vagy mi,annak ninics lenyalva a széle,a hátsó meg michelin pilot race,annak kicsit láácik az oldalán h mentek vele 1-2 kört pályán,de nincs elkopva,szélen még jobb állba van mint középen.. anyirta nem rosz guimmák még de azé ink lecserélem:D de ha kell vminek kispénzér eladom:D
Ja de olyan mintha nem is hirdetném,a kawa mindenképp meggy mert azt számitottam be a 929-be,a varaderoval próbálkozok,tavasszal kap rendszámot.
Te mindkét motorodat hírdeted?
Csak csucso?vagy meg is van rongyolva a széle?
Sziasztok!

Fireball nem érdekel esetleg gyári 919 dob a gépedhez? Gondolom majd kpm műszakin nézni fogják, én már eladtam a cbr-em, a dob pedig megmaradt és kedvező áron megszabadulnék tőle, hogy ne otthon porosodjon! Vagy ha érdekel vkit esetleg akkor nyugodtan írjatok!
tesco gazdaságos porzsák lesz benne lehet mostmá 200le flett lesz a gép ű
téleg am gumikat akarok cserélni a télen, me ezek kissé kopottak meg vágott slivck meg ien baromságok, oszt ezek nem kellenek rá,ink vmi jó kis uccai gummákat akarok ,amiknek jobb az ívük is,ezek sztem tul csucsosak:D
Tegyél bele mosható sport textil-tunning-porzsákot is!
Csak vigyázz le ne dobjon a többletlóerő..
jah vágom:D rakok a tölcsért a cbr elejére 1 porszivocővel belevezetem a légszűrőbe oszt kész a ram iar om? tanya ram air
Mindenképp a 929-et akartam megvenni hála ez össze is jött,aztán+ ahogy jött úgy ment.De egy biztos nagyon finom műszer
Minnél nagyobb a beáramló levegő annál több benya ég el = nagyobb teljesítmény.
Leegyszerűsítve erről szól szerintem.
Igazából a 929-nek nincs ram-air nyílása, csak 'levegő beömlő'-je,
mert ezen keresztül csak szívja a levegőt, nem pedíg a áramló levegő erejét használják.