Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eddíg semmi...
Biztos holnap jön galambpostával, csak megszomjazott a tollas!
Utána érdeklődök ,hogy van e valakinek ilyenje de pízbe menyi lenne
okés,köszi
mennyit ér meg neked? 1 hőfokmérőt?:D am jól tapad meg minden , multkor kipróbáltam h berátonttam a féket egyből stopieztem 1et:D
Igen ez azt jelenti hogy 2003 37. hetében gyártották a gumidat.
Igen az lesz az nem 1fiatal csibe Menyiért adnád
hát én nemtom itt van annyi minden ien kurva szám meg betü de taáltam 1 oat amin ien ovális keretbe van , 3703 van bele irva az leeht az ?
okés,minyá megkeresem köszike
ajálnlok 1 üzletet:D odaadom a pirelli gumit a hőfok mérőér:D nem kell az egséz műszerfal,csak a hőfokmérő:D
Üdv,a gumi oldalába van sütva egy ovális keretbe a gyártási év+hét
A 98-99 es évjáratún digit a hőmérséklet mérő tudok műszer falat 20eft ért
hát nemtom:D végülis nem kizárt,de a catlakozo iesmi nemtom h menyire egyezik v mennyire nem:D
szerintem egy törött RS műszerfalából betudnád építeni
900rr be leeht kapni vhol digitális hőfokmérőt az analóg helyére?:D tökre teccene ha digitális lenne h hány fok a viz irná:D a többi az teccik h mutatós ,de a viz meg jobb lenne digitálisan:D
itt a vidin ezen a cbr en is digitális
ittene
hát nemtom mennyit érne meg neked? évjáratát azt hol lehet megnézni? tom h vhova rávan irva de nemtom hova
Nincs mit
ok köszi!
Küldtem mailt
Sikerült persze De délután jutottam el a postára valószínűleg holnap után +kapod
Sikerült feladni a csomagomat..?
Menyiért adnád képet tudnál dobni róla az email- címemre
Menyi lenne az ára?Hányas évjáratú?
A végén arra próbáltam apelálni,hogy olcsóbb cucra szerintem +éri várni
Ja hát na nekem se küldött sms-t pedig én 1 kicsit közelebb állok hozzá én +bízok benne persze a mai világban nem illik húzogatni a dolgokat mert sok a verseny társ de most ez van szerintem pedig nincsenek elszállt árai
Igen én is így vagyok mint majors....Legalább egy sms-t küldhetett volna,hogy majd küldöm xy-kor.De most megint lehet,hogy csak ígér.Nem?