de nekem se megy 1 spirál se az órába,még néztem is h elektromos minden rajta,smei spirál... ettől függetlenül monyuk olehet h nem kompatibilis ahogy mondod,de bovdent ak se láttam.. de nézd leeht vki más meg elviszi a műszerfalad
Na merthogy fel szeretném emelni a motort, aztán gondoltam kellene hozzá emelő szem is. Kérdeztem az egyik kereskedőt hogy van-e, és hogy mennyi lenne, meg bukó gomba is kellene, és ő mondta hogy gyárilag nincs rajta hely, úgy szokták hogy fúrnak rá egy M8-as lukat. Mondtam is magamban hogy ezen még azért gondolkodom... Keresek más megoldást azt hiszem.
Bólintásgátló! Fékezéskor a féknyereg elmozdul ezáltal az összenyomódó teleszkopban az olaj útjának keresztmetszetét változtatja! ( 4 fokozatban állítható) Nem ül össze az elsőteló olyan nagy mértékben fékezéskor!
Üdv a szakiknak!
Segítsetek, ha tudtok. Ez a szerkezet egy Goldwing-on van, de mi célt szolgál? Az első teleszkópszár alján, oldalán van és a féknyereg is csatlakozik hozzá, ráadásul amit pirossal bejelöltem azt a csavart 4 pozicióba lehet állítani, de mi célt szolgál?
Köszi a segitőkész válaszokat Mészizs
Sajna nem kompatibilis a kilóméter órája miatt a tied bovdenes +hajtású a kislánc keréknél van a +hajtása ezek pedig elektromosak a kartel házban(a váltó felett) van 1 sebesség mérő szenzor
hali
én vok a vak,vagy téleg nincs itt cbr 900 ba való?:D jobb lenne müszerfalt cserélni ha kompatibilis vele a régebbié,mint igy külön csrélni me az tuti nem illene bele aztán csak kókányolni kéne rajta azt meg nem akarom
de azér köszi h irtál
én nézegetetm neten ien 6 tól 12ezerig láttam minden áron der én ink a 6körüli árra gondoltam ez a müszerfal téma érdekel még,hogy kompatibilis e a 96oséval... kit kéne megkérdezni aki ezt tudhatja?
-első emelő
-hátsó emelő
Ezekkel elég jól fel lehet 'bakolni' a motort.
Nekem ~4 éve 42 volt a pár adapterrel...
Szerintem ez is megtenné neked is.Én ajánlom.Legalább nem kell fúrkálnod
Miért is kellene emelőszem rá optika miatt?
Segítsetek, ha tudtok. Ez a szerkezet egy Goldwing-on van, de mi célt szolgál? Az első teleszkópszár alján, oldalán van és a féknyereg is csatlakozik hozzá, ráadásul amit pirossal bejelöltem azt a csavart 4 pozicióba lehet állítani, de mi célt szolgál?
Köszi a segitőkész válaszokat Mészizs
én vok a vak,vagy téleg nincs itt cbr 900 ba való?:D jobb lenne müszerfalt cserélni ha kompatibilis vele a régebbié,mint igy külön csrélni me az tuti nem illene bele aztán csak kókányolni kéne rajta azt meg nem akarom
de azér köszi h irtál
Látom digitális hőfokmérőt keresel...
Itt nézd meg itt vannak. http://www.bazismotor.hu/index...