Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na valahogy igy.
A hátsó asszimetrikus villa alátámasztását, hogy oldottad meg?
Én beruháztam annó egy ilyen szettre:
-első emelő
-hátsó emelő
Ezekkel elég jól fel lehet 'bakolni' a motort.
Nekem ~4 éve 42 volt a pár adapterrel...
Szia! Meg ne fúrd! Amit SteveG ajánlott az tökéletes. Az enyém is hasonló, ha oda jutok lefotózom.
télleg a gumi témával mizu? érdekel akk a gumma? mondj 1 árat rá
de nekem se megy 1 spirál se az órába,még néztem is h elektromos minden rajta,smei spirál... ettől függetlenül monyuk olehet h nem kompatibilis ahogy mondod,de bovdent ak se láttam.. de nézd leeht vki más meg elviszi a műszerfalad
Én special ilyen emelőt használok.http://kepesmotor.hu/motoremel...
Szerintem ez is megtenné neked is.Én ajánlom.Legalább nem kell fúrkálnod
Persze, eddig is emelgettem, nem arról van szó, hanem télire szeretném emelőre tenni, és gondoltam nem téglával bakolom alá...
Na merthogy fel szeretném emelni a motort, aztán gondoltam kellene hozzá emelő szem is. Kérdeztem az egyik kereskedőt hogy van-e, és hogy mennyi lenne, meg bukó gomba is kellene, és ő mondta hogy gyárilag nincs rajta hely, úgy szokták hogy fúrnak rá egy M8-as lukat. Mondtam is magamban hogy ezen még azért gondolkodom... Keresek más megoldást azt hiszem.
Meg ne fúrd!
Miért is kellene emelőszem rá optika miatt?
Ma szintén tovább sétállt a postás...
Vágjá 10-est... az mégiscsak erősebb...
Van valakinek emelőszem a motorján? Gyárilag ugye nincs rajta... Megoldások érdekelnének. M8as menet a lengővillába 'oszt kész?
Köszönöm!
Hi 0670D1DTWAA a betük a billentyűn
Bólintásgátló! Fékezéskor a féknyereg elmozdul ezáltal az összenyomódó teleszkopban az olaj útjának keresztmetszetét változtatja! ( 4 fokozatban állítható) Nem ül össze az elsőteló olyan nagy mértékben fékezéskor!
Üdv a szakiknak!
Segítsetek, ha tudtok. Ez a szerkezet egy Goldwing-on van, de mi célt szolgál? Az első teleszkópszár alján, oldalán van és a féknyereg is csatlakozik hozzá, ráadásul amit pirossal bejelöltem azt a csavart 4 pozicióba lehet állítani, de mi célt szolgál?
Köszi a segitőkész válaszokat Mészizs
MR.RF jól olvastam, hogy van műszerfalad? Légyszives dobj nekem egy telefonszámot mert érdekelne. Előre is köszi.
Sajna nem kompatibilis a kilóméter órája miatt a tied bovdenes +hajtású a kislánc keréknél van a +hajtása ezek pedig elektromosak a kartel házban(a váltó felett) van 1 sebesség mérő szenzor
hali
én vok a vak,vagy téleg nincs itt cbr 900 ba való?:D jobb lenne müszerfalt cserélni ha kompatibilis vele a régebbié,mint igy külön csrélni me az tuti nem illene bele aztán csak kókányolni kéne rajta azt meg nem akarom
de azér köszi h irtál
CSáó Fireball!
Látom digitális hőfokmérőt keresel...
Itt nézd meg itt vannak. http://www.bazismotor.hu/index...
én nézegetetm neten ien 6 tól 12ezerig láttam minden áron der én ink a 6körüli árra gondoltam ez a müszerfal téma érdekel még,hogy kompatibilis e a 96oséval... kit kéne megkérdezni aki ezt tudhatja?
Helyesírás 1-es Kollégák.Bocsika
Üdv lollégák.Motor végleg kivonása hogy müködik?Ugyanaz mint a kocsiknál?Bontó,kocsi marad,papir ,ocsmányiroda?
Nekem se jött még + remélem holnap +jön de az én csomagomat milyen galamb fogja vajon hozni Bisztos van vagy 10kg