Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Majors!
Neked megjött a cucc amit rendeltél a sráctól?Mert nekem még semmi Most tettek fel egy új hírdetést 929 alkatrészekről!itt a link
http://kepesmotor.hu/honda/i?p...
a gumi topicba brian koma azt irta h jó lesz vele, és ahogy irt ugy tünik h ért is hozzá me megmagyarázta h mi miért van:D hát sztem megveszem me ujj metzeller hátsógumit nemsok helyen adnak 3ezerér:D
Igen nagyon csúcsos lesz amint írtam nagyon össze húzza a gumi széleit nem tudsz majd vele értelmesen kanyarodni
na de srácok mostmá télleg vki monnya meg ,hogy mi lesz ha 5.5colos felnire rárakok egy 190es gumit? nagyon csucsos lesz? nem lesz jó?
grat
Gratula az apukáknak! Jó egészséget a babáknak!
Köszönjük! Tudom, hogy mindenkinek a saját gépe a legfontosabb , és ez így is van jól , titkon biztam benne, hogy nem merültem teljesen a feledés homályába.
Na vagyok sajna a 13-órási találka nem jött össze 1000bocs
Gratulálok nektek is Sok egészséget A kormány csutka ügyben még nem tok lépni mert nem jött + a csomi
Csak eljött a nagy nap gratulálok Éljetek sokáig
Gondolom Ő is tud hasonlóan érces hangorkánt éjszakánként!
Köszönöm! Azaz Köszönjük!
Köszike! Agusztus 19. Lassan megmutatom Neki a nyitott dob által nyújtott hangorkánt, amit a Mocim művel!
Köszi mindenkinek a jókivánságokat és én is gratulálok a lislányodhoz cs.dzsorzso
Gratula Nektek is!
Nektek mikor született meg?
Gratula! Üdv a Motoros-Lányos apukák táborában!
Gratulálok!
Belevaló motoros csaj lesz!
Már az első képen belenevet a kamerába!
Gratulálok
Kedves motoros társaim örömmel jelentem hogy ma 17.01-kor megszületett Weisz Fruzsina 3130g és 41cm.
Képet holnap próbálok küldeni mail-ben
Most vagyok de ma délután 13-körül leszek
Csaó!
Becsomagolhatnád a fejidom tartó konzolt és dobhatnád postára jövő7en, ha megvan még..?
MR RF!
vagy most?
első az jó áll van van,120 / 70es, hátsó az má elég kopottas főleg középen ott má 1.6 mm sincs... képet maj hnap teszek most sietek
ak hátra 190/50 tul sok?:D
Igen a 180-as a kóser mert túlságosan púpos lesz a 190-es el az első kereken a féktárcsa fix vagy úszó?Menyiért adnád a gumákat és milyen állapotban vannak Talán fotót tudsz felrakni