ez a ram air ez micsoda pontosan?:D me látatm má többször h irkálták h va ien ram air amotorba ,de miez?:D gondolom a levegő áramlást segiti elő, vagy vmi iesmi?:D a turbofeltöltöhöz hasonlo vmi,vagy miez?D:
Hát ebben az esetben várhatsz tavaszig,és az ocsmányirodában kezd a történetet,kérdezd meg hogy mi legyen újra kérjétek meg az MGA-t vagy jó az ami most van.Szerintem nem lessz jó ezért irtam hogy várj.
Szervusz! Alapjáraton semmi, ha kicsit megpörgetem se vészes. Igazándiból ha olyan 90 fok felet van a víz és a fordulat 7000 feletről esik le akkor van ez a morgó hang. Nem mondanám se csörgésnek, se csattogásnak.
megnéztem ezt a származássellenőrzési papirt, és ez 6.17én lett kiállitva ,tehát má 4hónapja.. szval ha 60napig volt jó ak mind1 h mikor helyezem forg ba, és ha ugy forg ba helyezem majd megin kivonom,ak gondolom plusz pénz.. szval ak meg egyszerüb ha tavasszal helyezem forgba ,nem?
Szerintem helyezd forgalomba és egyből vond ki ideiglenessen,ezek a papiroknak asszem 60 nap után eavulnak és nem fogják elfogadni tavasszal ha most csinálod meg.a lényeg hogy helyezd forgalomba,és mikor mész minden papirral az okmányirodába a forgalmiér és a rendszámért mond meg hogy ideiglenessen ki is vonnád.Fognak hülyén nézni de szard le
Keki! Teljes mértékben igazad van! Annyit azért hozzá fűznék, hogy én karácsonykor vettem a vasat és úgy gondoltam, hogy a szezon elejéig rá érek a papírozással. Az a legjobb, ha minden papír rendben van, ja és persze tele a tank naftával !
tudom h veszélyes dolog igy menni vele azé csak ovatoan nyomom itt a városba 1-2 kör,ugyis minnyá jön a szar idő aztán állni fog a garázsba...
hát ,csak h most ott áll a dolog,hogy megavn a származásellenőrzés,és addig akarom megcsinálnia papirokat,h az a részt amikortol má fizetni kell rá a biztositást meg lóerő adót,az cak tavasztól legyen mikor beindu laszezon,h amég áll ne fizessek feleslegesen..
Csak okossan a rendszám variálással mert az egyedi azonosítójel meghamisításának büntette,tehát nem szabálysértés hanem bűncselekmény,és a mocid is lefoglalják ird le mit szeretnél tudni és megírom
Helló helló! Van 1 kis gondom. A mocim folyamatos változáson megy keresztül (nyugi nem ALIEN! ).22000KM van benne és hallok furcsa hangokat a blokkból .- igaz sportdob van rajta , ami ezeket a hangokat csak felerősíti, de amikor visszatettem a gyári dobot , akkor is megmaradt 1 hang, ami kicsit aggaszt. . A haverok azt mondják, hogy vez. lánc feszítő lesz a baj , mit ne mondjak 1000x jobban értenek a motorokhoz mint én , de kíváncsi lennék 1-2 kivülálló véleményére is . Köszi a válaszokat!
Szeva! Én is úgy mociztam egy ideig, hogy ts mz rendszám volt rajta! A lényeg, ha hosszabb útra mész , legyen veled pár cimbi , előtted is és mögötted is , ha ki is int valakit a zsaru ne Te legyél az . Sok balesetmentes KM-t!
Most hívtam az előbb, de csak kicsörög.
Picit déjà vu-m van....
hát ,csak h most ott áll a dolog,hogy megavn a származásellenőrzés,és addig akarom megcsinálnia papirokat,h az a részt amikortol má fizetni kell rá a biztositást meg lóerő adót,az cak tavasztól legyen mikor beindu laszezon,h amég áll ne fizessek feleslegesen..
áh azé hosszabb utra nem mek vele csak itt a környéken mek vele pár kört még jó idő van ami má nemsokáig lesz..