Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez a ram air ez micsoda pontosan?:D me látatm má többször h irkálták h va ien ram air amotorba ,de miez?:D gondolom a levegő áramlást segiti elő, vagy vmi iesmi?:D a turbofeltöltöhöz hasonlo vmi,vagy miez?D:
Jaja, nekem legalább müxik.De majdcsak megjönnek.Kitartás
Neked legalább működik nélküle is...
Aha, meg tudlak érteni. A 929 is jó vétel, de nekem nem volt rá elég pénzem. Majd 1x .
Nekem se jött még meg a ram air.Remélem nem b.szott át minket
okés ,maj beugrok az okmányirodába vmikor.. hu de utálom azt a helyet amugy:D
Eddíg semmi.
Most hívtam az előbb, de csak kicsörög.
Picit déjà vu-m van....
Csak azért mert láttam élőben a vasat,tetszett is meg jóárusitva kaptam volna de akkor már rámozdultam a 929-re,elötte ilyenem volt.
Hát ebben az esetben várhatsz tavaszig,és az ocsmányirodában kezd a történetet,kérdezd meg hogy mi legyen újra kérjétek meg az MGA-t vagy jó az ami most van.Szerintem nem lessz jó ezért irtam hogy várj.
Szervusz! Alapjáraton semmi, ha kicsit megpörgetem se vészes. Igazándiból ha olyan 90 fok felet van a víz és a fordulat 7000 feletről esik le akkor van ez a morgó hang. Nem mondanám se csörgésnek, se csattogásnak.
Hali na +érkezett a csomi
Egy helyre jártok vásárolni...
Milyen hangot hallasz Zakatolást vagy időnkénti csörgést v. csattogást
Keki, ne csigázz!
megnéztem ezt a származássellenőrzési papirt, és ez 6.17én lett kiállitva ,tehát má 4hónapja.. szval ha 60napig volt jó ak mind1 h mikor helyezem forg ba, és ha ugy forg ba helyezem majd megin kivonom,ak gondolom plusz pénz.. szval ak meg egyszerüb ha tavasszal helyezem forgba ,nem?
De igen!
A tele tank az sose rossz a mocid véletlenül nem egy GRANDEMOTOr?
Szerintem helyezd forgalomba és egyből vond ki ideiglenessen,ezek a papiroknak asszem 60 nap után eavulnak és nem fogják elfogadni tavasszal ha most csinálod meg.a lényeg hogy helyezd forgalomba,és mikor mész minden papirral az okmányirodába a forgalmiér és a rendszámért mond meg hogy ideiglenessen ki is vonnád.Fognak hülyén nézni de szard le
Keki! Teljes mértékben igazad van! Annyit azért hozzá fűznék, hogy én karácsonykor vettem a vasat és úgy gondoltam, hogy a szezon elejéig rá érek a papírozással. Az a legjobb, ha minden papír rendben van, ja és persze tele a tank naftával !
tudom h veszélyes dolog igy menni vele azé csak ovatoan nyomom itt a városba 1-2 kör,ugyis minnyá jön a szar idő aztán állni fog a garázsba...
hát ,csak h most ott áll a dolog,hogy megavn a származásellenőrzés,és addig akarom megcsinálnia papirokat,h az a részt amikortol má fizetni kell rá a biztositást meg lóerő adót,az cak tavasztól legyen mikor beindu laszezon,h amég áll ne fizessek feleslegesen..
Csak okossan a rendszám variálással mert az egyedi azonosítójel meghamisításának büntette,tehát nem szabálysértés hanem bűncselekmény,és a mocid is lefoglalják ird le mit szeretnél tudni és megírom
Helló helló! Van 1 kis gondom. A mocim folyamatos változáson megy keresztül (nyugi nem ALIEN! ).22000KM van benne és hallok furcsa hangokat a blokkból .- igaz sportdob van rajta , ami ezeket a hangokat csak felerősíti, de amikor visszatettem a gyári dobot , akkor is megmaradt 1 hang, ami kicsit aggaszt. . A haverok azt mondják, hogy vez. lánc feszítő lesz a baj , mit ne mondjak 1000x jobban értenek a motorokhoz mint én , de kíváncsi lennék 1-2 kivülálló véleményére is . Köszi a válaszokat!
csőő
áh azé hosszabb utra nem mek vele csak itt a környéken mek vele pár kört még jó idő van ami má nemsokáig lesz..
hát ak meglepőttem vna az tuti,bár nem hinném h megállok neki,ink elhuzok ,hazai pályán voltam ott simán kijáccom őket
Szeva! Én is úgy mociztam egy ideig, hogy ts mz rendszám volt rajta! A lényeg, ha hosszabb útra mész , legyen veled pár cimbi , előtted is és mögötted is , ha ki is int valakit a zsaru ne Te legyél az . Sok balesetmentes KM-t!