Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azért az arcodra kiváncsi lettem volna, ha a rendőr megállít!
Ejj-ejj!
megy hát:D
csáó:D
hát jah van 1 -2 kérdésem,msn ed van eselteg,mer ak ot felveszlek ott könyebben megtudjuk dumálni:D
am tegnap voltam mocizni kicsit,mentem oan 80km et itt a környéken,1 mz rendszámmal:D csak a látvány kedvéér:D rendőrrel 2szer is találkoztam nem is foglalkoztak velem:D monuyk nincs is ráirva h mz renszmmal vagyok:D
Megy a gép?!
hát némettudásból télleg csak 1 kicsi van de elég volt h rátaláljak a diagrammokra
Üdv kolléga láttam egy másik topicban segitséget kértél forgalombahelyezés ügyben.Hogy áll a dolog,miben kell segíteni
Szia Gyanyi! Miért nem teszel fel képeket a kis Drágádról? - jó jó Te is rajta lehetsz!
Ja kihasználtam meló egész nap.
szeva dzsordzso! én is mociztam ma a haverral csak előszőr segítettem neki pakolni
Sziasztok clubtagok! Nálunk holnap lomtalanítás lesz , ezért az egész nap egy nagy pakolás volt.
Délután beesett a legjobb komám, természetesen mocival (csak hogy bosszantson )! Gyors befogtam őt is a pakolásba, így hamarabb végeztem . Utánna persze nyomtunk egy laza kanyart. Meg kell mondjam a 11 fok
elég csekély a jó tapadáshoz . - azért jött fel az eleje igy is . Erre felé elég furcsák a szellők, valahogy mindig alákapnak a mocinak . Más! Van az udvaromban 5 szőlőtőke, ha 'bor' nem is, de must biztos lesz belőle .Remélem Ti legalább jobban kihasználtátok ezt a szép napos időt!
Én ezt ajánlom 1kis Német tudás és +találod http://www.cbr1000rr.de/frame....
hali
nincs valakinek ien teljesitmény grafikonja a 900rr ről, 97esről?:D vagy hol vannak ienek?
Az jó az az mégsem...
Idén egész jól működött
Most "csak" a kettest dobálja ki......amúgy semmi gond.
Neked alakul a motor?
Vagy most már csak a Zőőődet használod?
http://www.speedohealer.com/en...

Nem ilyen cuccos van az ülés alatt?
Ez amúgy egy sebesség mérő kalibráló cucc amivel állogatni lehet a km óra pontosságát, pl ha leáttételezed és pontatlanul mér.
Úgylátszi arra a posta félgázon üzemel.
Én is nyitáskor adtam fel és mégis 3nap De amikor a srác küldött nekem Buda környékéről akkor is 3 nap volt nem tom arra felé rá érősebbek az emberek vagy mi a ló fütyi lehet
Ha reggel időben feladják postára a csomagot,pl én nyitáskor adtam föl másnap ott van.
Na de küldtek nekem Veszprémből is kipufot és 1nap alatt itt volt vagy nem megyek messze Keki is küldött csomagot és az is 1nap alatt itt volt hát kurvára nem értem ezt
Nincs biza
Nem tudom miért de -1nap az átlagosnál küldtem neki csomagot Kedden és küldtem Biatorbágyra csomagot Szerdán, na ma mind kettő ma érkezett+ nem értem pedig Biatorbágy sincs közelebb
Az zsír nincs műszakid?
Az előző tulaj(kereskedő;behozó...) Nem adott infót mi is ez?
Egy kép nem ártana róla..
És az adatlapodat is érdemes lenne kitöltened!
Lehet, hogy valamelyikünk a közeledben lakik....