Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem ilyen ez összekötő
a generátor felől a hengertömbön van egy vízleeresztő csavar,onnan indul kb a repedés,és az olajvisszafolyó csatornáig tart. az eredeti blokkom túlrepedt a csatornán túlra.most megpróbálom hegesztetni.
T. Gábor volt akitől vettem (Teve007 felhasználó, ha így ismeri valaki) az első tulaj pedig R. Gábor volt ő perpillanat Svájban dolgozik, és ott is lakik már jóideje, de a motor Magyarországon vásárolt. Nagyvonalakban ennyi, de majd kiokoskodok valamit hogy felmenjen ezt a dobot nem fogom eladni. Van itt Hajdúsámsonban egy ember aki dobok gyártásával foglalkozik biztos tud valami tuti megoldást.
Na jó időt nektek mert reggel koránkelés+meló van...
Nekem van egy akrapovic ovál dobom 954-re! csak a titán palást helyett már saválló van rajta de megvan az eredeti titán is csak kicsit ramaty állapotban! Holnap tolok róla képet! Kinek mit érne meg?
Kicsigixxer, anno honnan vetted a motorod? Nem tudod ki volt az előző vagy az előző előtti gazdája és honnan vette?
Elképzelhető hogy 929rendszer van a motorodon...Én régen ugyanilyen motorra adtam el a gyári kipuf rendszeremet gyári dobbal és pl a 929 re nem megy fel a gyári 954 dob a belső átmérők különbsége miatt....Persze ez csak egy ötlet...
Cikkszám szerint 4 félével gyártották! Van lambda szondás és az nélküli is!
neked van rajta valami?
Várj lehet nincs gond,mert ami az összekötő cső végén van lángfogó,az nekem le van vágva
Jah, de amiért megérte az egész az az, hogy meghallgattam a mocit dob nélkül... . Hát kb mint a GP motorok élvezkedtem volna még vele 1 darabig, csak kicsit nyügösek a szomszédok, és hát a béke érdekében inkább abbahagytam.
Felakasztom az összes Honda fejlesztőmérnököt... Nem létezik, hogy ugyanazon alvázszámu motor (SC 50) 2002 és 2003 gyártási évű motor közt külömbség legyen.
Pedig van nem tudtam felrakni a dobot az én összekötőm átmérője 75mm a dob belső átmérője 72mm, aranyos nem? De látod lehet nekem lesz igazam, és annyi a külőmbség, hogy a 2002-esnek ovál a gyári dobja, a 2003-asnak meg kör alakú, valszeg ez lesz a gond, másra nem tudok gondolni, de nem baj majd kiokoskodok valamit...
Na mizu kicsigixxxer jóóó szól a dob?
Repedt?Hol?
Azt a Laci szerezte,nem létezik hogy gondja legyen!
sztem CR9EHI-9 lesz.
SC28-nak a gyári gyertyája, ami belevaló, most fejből meg nem mondom, holnap megnézem pontosan.
Ha a gyertya imr9c-9h akkor megveszem
Hát figy, csak ránéztem a használtautóra. 1milla alatt van 6db gyári féynezésű ill annak látszó motor, ebből a fele 8kiló körül vagy alatta, amiből talán 1-re vagy 2-re írják, hogy van rajta esztétikai hiba, van olyan, amit szépnek és jónak hirdetnek, tudom ez nem jelent semmit, de 6ból 1-2 csak-csak faszányos. Van olyan amin szintén vannak extrák, mégis 9kiló az ára. Ezért mondom, hogy ha lehet ennyiér is kapni, akkor 1milla fölött nagyon nehéz lesz eladni.
azért nyolc kilóért vennék mégegyet én is nem összekeverendő ilyen külföldi papirjasincs lopott pályagéppel 80000 ezer kilométerrel...
amúgy meg annyiért vagy itt rohad meg...vagy rakok bele rendes kormányt..lehajigálok róla pár cuccot és máris bírok vele motorozni...
sztem esélytelen, főleg most, már 8kiló körül is kapni ilyeneket. Bár, ha nagyon szép, és sok extra van rajta, talán... de nem fognak kapkodni utána ennyiért sztem.
akkor tavaszig várj ha nem sürgős
majd jobban szétnézek mert felületes voltam kicsit
hát most be kell vallanom felkészületlen vagyok árban becs szóra...megnézem mennyikért lehet hozzájutni belövök valami irányárat aztán mondom..de milla fölött szeretnék érte valamennyivel...
mennyibe adod ha nem titok?
nézted a német,angol meg amcsi eBayen is? miaz hogy sehol sincs?