Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már meg volt csak hirtelen nem tudtalak hova tenni nem ugrott be a neved...
120/60 kéne sajna
Nem fogok mostmár járni Karesz új melóhely miatt. Nyíradony Karsol, elég az nekem amit ott mozgok, meló után meg a kutyának sincs kedve lajárni. Anti te meg lessed meg az adatlapom, oszt rájössz ki vagyok
Na na na nincs mindenki tele pénzel mint 1esek..tudod hamu alatt a parázs.. ..na remélem lesz még jó idő ,hogy aki tud motorozhasson még párszor na gumi fákat széles utat mindenkinek aki közlekedik.Óvatosan.. cső
Na be újítottál?az akár jó is lehet majd látjuk mert talán talán lesz meló hely nem 100% és annak függvényében tudom majd én is alakítani
csaó! Nekem van egy 110/70*17-es heidenau alig futott. Én speciel ezresben mérem az árát és kereken 7darabot szeretnék érte kapni.
3,6 középen 3,8 szélén a minta.
0630/6963423
Dehogy kezdem el csak megkérdeztem
Hahó, Te motortalan motoros! Mit keresel itt, a motorral rendelkező motoros emberek között?
Új, használt ? Kint voltál, vagy E-bay ? Az nagyon baráti volt érte.
Az szép, bevagy má akkor rozsdálva. Kedd Csüt Szombat neked jó?
nem . de most ne kezd el lökni hogy átmegy az meg mindent le lehet zsírozni nekem gumi kell
kpm-hez viszed vizsgára?
yoo nekem minden fasza csak slickre van futva az elsőm
Helló innen vettem a volt 900-asomat..
uganyijjen van nekem is....55 forint vót inglisbő gyütt...harris kittel...ott nézz inkább 110 ezeré nem aggya el egyhamar..
Hát oda nem valószinü bár nálunk a gumi a legkissebb gond,nálunk a fék és a lámpák a fő gócpont
akkor az nemjó nekem műcakira . köszi
Vágott 3e ft
Ja látom már jó sokan vagytok fiuk....
Ki a Zsolti..?
Hallod utsónak akkor voltam mikor veled voltam szted be vagyok jegelve 1 kicsit.. de jövő héttől már megint acélosítunk meg akkor okosnak is kéne lenünk december közepéig mi? ..
jövöhéten jössz Tony? te Zsolti ? így akartam
Csá bazz akkor szar a telóm me a híváslistában nem szerepelsz. Jársz edzeni ? vagy reggel jártok ? Én a szokásos időbe nyomom csak most ez a hét elcsúszott 1 picit a meló miatt.
Jövöhét ? Zsolti jössz ?
mibe méred? street legal gumedli ez
Hát lehet az lessz, mert itthol nagyon drágák