Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha elreped beleraksz egy B18-as engine-t.
Bakker, ezt elég gázos. Pedig már eldöntöttem, hogy 954-et veszek majd, nem 929-et, de ezek után nem biztos, hoyg bevállalom, mert nem lenne pénzem új blokkra, ha esetleg tönkremenne. De akkor mit vegyek majd?
Hondánál szeretnék maradni, de az ezres meg már drágább is, meg túl erős, 600asra nem akarok váltani 900as után, szerettem, hogy alacsony fordulaton is jól ment a paripa és kevesebbet evett a 600asoknál. Lehet kénytelen leszek más márka után nézni!? Ajjaj, nagy a baj.:-(
Pontos széria nincs.Most vitték el a tartalék blokkom,pont azért mert egy 2002-esnek is megrepedt a blokkja.Én a motorhoz kaptam a tartalékblokkot,de sose kellett.Ez benne van a pakliban ennél a típusnál,de még véletlenül se kapsz külön blokkházat sehol,csak 200-250-ért komplett blokkot.Én 130-ért adtam el,de csak azért mert sürgős volt.
Hi. Lehet tudni róla valamit, hogy mely szériák hajlamosak ilyesmire? vagy gyártási dátum, vagy motorszám alapján... eléggé elszomorít az a tudat, hogy ha veszek egy ilyen gépet, előfordulhat, hogy csak úgy magától elreped a blokk, márpedig én akkor is ilyent szeretnék.:)
kössz az infot
•L1e: max. 50 cm3 belsőégésű motorral, vagy max. 4 kW elektromos motorral szerelt kétkerekű motorkerékpár
•L2e: max. 50 cm3 szikra gyújtású (Otto) motorral, vagy max. 4 kW teljesítményű egyéb belső égésű, vagy elektromos motorral szerelt háromkerekű motorkerékpár
•L3e: motorkerékpárok, melyek 45 km/óra sebességnél nagyobb sebességűek, és 50 cm3-nél nagyobb hengerűrtartalmú belsőégésű motorral vannak ellátva
•L4e: 45 km/óra sebességnél nagyobb sebességű, 50 cm3-nél nagyobb hengerűrtartalmú belsőégésű motorral ellátott oldalkocsis járművek,
•L5e: háromkerekű járművek (triciklik), azaz három szimmetrikus elrendezésű kerékkel rendelkező járművek, 50 cm3-nél nagyobb hengerűrtartalmú belsőégésű motorral vannak ellátva, és/vagy a tervezési sebességük nagyobb, mint 45 km/óra
•L6e: könnyű négykerekű járművek, amelyek saját tömege legfeljebb 350 kg (elektromos járművek esetén nem számítva az akkumulátorok tömegét), sebességük max. 45. km/óra, és:
•amelyek motorjának hengerűrtartalma max. 50 cm3 szikragyújtású (Otto) motoroknál, vagy
•legnagyobb teljesítménye legfeljebb 4 kW egyéb belső égésű motor, vagy elektromos motor esetében
•L7e: egyéb, az L6e kategóriákban fel nem soroltakon kívüli négykerekű járművek, amelyek saját tömege legfeljebb 400 kg (550 kg a teherszállításra kialakított járműveknél; elektromos járművek esetében nem számítva az akkumulátorok tömegét) és amelyek legnagyobb hasznos motorteljesítménye legfeljebb 15 kW
Üdv!

Nem tudja valaki, hogy biztosítás kötésnél mit takar ez a kategória beosztás?(L3e, L4e, L5e, L7e kategória)
Az enyém hibátlan volt,de ismerős 2003-a nem......
Imádkozz!
Remélem a te mocid nem ez a széria,mert az enyém is 2003-as
bármikor hívhatsz,nem zavarsz. Vásárosnaményhoz közel lakom,de ha nem lessz -20 fok,és nem esik,akkor ha jössz Nyíregyházáig elmotorozok eléd nagyon szivesen.
De igen,típushiba bizonyos szériáknál!
Stip-Stop a dobra
A héten eddig túlóra volt minden nap, ma meg meghasalt az egyik gép és időben itthon vagyok . Láttam az adatlapodon, hogy Szabolcsi vagy egész konkrétan merre laksz? Ha péntek délután meg tudok pattanni időben akkor meló után érte mehetek, ha nem laksz tőlem túl messze (én Hajdúsámsoni vagyok DB.-tól 10km). Úgyhogy mindenképp kell. Mikortól hívhatlak fel, hogy ne zavarjalak, és megbeszéljük a részleteket?
kicsigixxxer már előtted érdeklődött , ha nem veszi meg , akkor majd keress. Olvastad az előzményeket?
igen még megvan
ez is szép mutatvány látom nállad is besötétedett,mire kiszedtétek,én is sötétbe értem haza
nem rossz én egy konkrét mocsárba mentem..ketten fél órát küzdöttünk
Hááát annyit, hogy nem vagyok rá büszke...
Viszont van egy megkímélt kevés kilométeres motorom
Szia!
Meg van még a dob?
Hány km-t mentél vele idén?
Jani
fenn vannak az AT zh eredményei,mit alkottál?
nekem 42pontal 2es lett... 43tól 3as na de mind1 a lényeg hogy meglett
tegnap 1 kicsit beragadtam 1 traktor nyomba crossozás közbe
hát igen ugy nem lenne szerncsés lemosni én most pesten vok suliba,majd hétvégén mek haza akkor lesz motor téma,htközbe a tanulás van
A sima szivattyút legfeljebb az emésztő gödörbe tudnám beleengedni, ami jelen esetben nem a legszerencsésebb megoldás!
Amúgy jó motormosást, én és az időjárás támogatjuk.
sima szivattyúval is le lehet csapatni ugy is jó. nekem is motort kéne már mostni, szegénykék elég koszosak
Azzal takarítom a felnit, csak a nagynyomásút nincs hova csatlakoztatni, mert az asszony unszolására levágtam a kerti csapot, - szerinte útban volt - és a visszaszerelése elcsúszott. Így hallgassál a nőkre!
De valami hosszabb szárú ecsetet mindenképp beszerzek.