Melózok és közben edzek.. Terembe nem járok remélem akkor avagy már mint 1 hegy. de Januárban amit le tárgyaltunk meg csináljuk Na lépek is mert reggel 5:30-kor indulunk..
akkor 1600,én még 1520ra emlékeztem de az 2éve volt,azért irtam kicsit többet nehogy vkit csalódás érjen hogy kevesebbet irtam aztán megnézi és többe kerül
szerintem csak azért mondták ,hogy vedd meg a drágább gyárit nálluk jók az utángyárottak is,nekem hilofiltro volt tavaj,idén man filter,és tökéletesen működnek,nincs semmi féle ilyen olaj nyomás késéses baromság
nagyvas.hu-n 2rongyért kapsz olajszűrőt,vagy még annyi sincs talán
Köszönöm a segítségeteket! Azért kezdtem parázni, mert a h.karasnánál azt mondták, hogy ha nem a gyári olajszűrőt teszem bele, akkor lehet hogy az olajnyomás nem azonnal jön meg ahogy a gép beindul,(az olajnyomást jelző piros lámpa nem alszik el azonnal) és ez nagyon nem tesz jót a motornak hosszú távon, mert pár másodpercig ilyenkor nincs kenés..
Jahhh ha már itt vagyok!1000 RR-hez(2004-es tricolor) nem tud valaki idomokat?Gyárit,s.mentest?Jobb oldali alsó,felső és farokidom érdekelne...Jóccaka.
Yoshimura 2-kiömlős triovál az ára 40000 Ft és kb 3000-km-t volt használva.
nagyvas.hu-n 2rongyért kapsz olajszűrőt,vagy még annyi sincs talán
Az idén a 2.
Nem ismered azt a mondást, hogy zh-ból is megárt a sok?