Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Quanto Costa?
Eladó Honda logos, CBR felíratos tankpadok:
Sziasztok ha valakit érdekel eladnám 954rr-emről a sportdobomat.
Yoshimura 2-kiömlős triovál az ára 40000 Ft és kb 3000-km-t volt használva.
Gondolom ilyenkor korán fekszel, és korán kellsz, nem egy leányálom. Hát ott még nem tartok de januárba belecsapunk a lecsóba Könnyű melózást !
Melózok és közben edzek.. Terembe nem járok remélem akkor avagy már mint 1 hegy. de Januárban amit le tárgyaltunk meg csináljuk Na lépek is mert reggel 5:30-kor indulunk..
megvan, megvan , Hát pangás van, szokásos. edzés, meló, asszony. Ez a napi beosztás. Hát veled ? meló? edzés ?
Na bal oldalt van árukészlet na arra klikk és ott lesz nem kevés dolgot dob be ,de görgesd lefelé és meg találod Amúgy mizu?
akkor 1600,én még 1520ra emlékeztem de az 2éve volt,azért irtam kicsit többet nehogy vkit csalódás érjen hogy kevesebbet irtam aztán megnézi és többe kerül
Én nemtaláltam meg, de még a keresőt sem
Bocs, 1600 ft
Na majd a télen keresünk rá megoldást
Teló-tuning,ha igényli valaki
Még egy is sok...
jaja Szikora Bandinál korrekt árak vannak,én is szoktam nálla vásárolni.
szerintem csak azért mondták ,hogy vedd meg a drágább gyárit nálluk jók az utángyárottak is,nekem hilofiltro volt tavaj,idén man filter,és tökéletesen működnek,nincs semmi féle ilyen olaj nyomás késéses baromság
nagyvas.hu-n 2rongyért kapsz olajszűrőt,vagy még annyi sincs talán
Van ott bubisplexitől sportlégszűrőn át minden ami kell a motorhoz gyári és után gyártott cucc A-Z-ig és nincs is elszállva mint a többi...
Hy mindenki a Bátszi-nál van kormány teló LSL 50eft sztem le lehet 45-re cigánykodni nézzétek meg...http://www.batszimotor.hu
Köszönöm a segítségeteket! Azért kezdtem parázni, mert a h.karasnánál azt mondták, hogy ha nem a gyári olajszűrőt teszem bele, akkor lehet hogy az olajnyomás nem azonnal jön meg ahogy a gép beindul,(az olajnyomást jelző piros lámpa nem alszik el azonnal) és ez nagyon nem tesz jót a motornak hosszú távon, mert pár másodpercig ilyenkor nincs kenés..
hát valahogy csak túlélem aztán hétvégén meg 1 kis endurozással jutalmazom meg magam ha letudtam mind a 4 zh -t
Én bassza meg
Az idén a 2.
Jahhh ha már itt vagyok!1000 RR-hez(2004-es tricolor) nem tud valaki idomokat?Gyárit,s.mentest?Jobb oldali alsó,felső és farokidom érdekelne...Jóccaka.
Az kömmmény...Te vagy a képen Bala? Nem sok hiányzott a 60-as táblához..."Megúsztad!"
Halló!
Nem ismered azt a mondást, hogy zh-ból is megárt a sok?
egy van rajta, 89es évjáratú