Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jaja 17 collos, most nekem is 16 os kell, és ha rábótolnál még akkor elcserélném, de a tiéd meg az enyém nem eggyezik a kihajtás miatt.

Amúgy 45 forintért hirdetem.
Esetleg cserélhetnénk, az enyém 16-os. Bár a szine......
Jól látom, 17-es?
Amúgy mennyiért méred?
Köszönöm. Ami a kereket illeti, nem tudom mire használni, csillárnak se igazán jó, a motorra meg esetleg mankó keréknek lenne jó, de akkor is még a másik oldalra eldőlhetek, mert ott meg nincs.
Komoly dilemma.
Mármegmán mi legyen?
Jaja,vedd meg neki csillárnak a szobátokba
vagy az asszonynak vegye meg a szülinapjára
Ez meg eladó ! Sumakker vegyed meg fele a tiédbe pont patent.
Boldog szülinapot kívánok a feleségednek !
Én már voltam. Úgyhogy Unicum, sörrel. Asszonynak ma van a szülinapja.
én minny megyek 1 kicsit csapatni
Na mivan, mindenki motorozik ?
jaja és a max 6hónap lehet
Ma volt a tesóm az ocsmányirodában, és azt mondta a csaj, hogy TE határozod meg a forgalomból ideiglenesen kivonás időtartamát. Ha 3 akkor 3, ha 4 akkor 4 hónap, és utána automatikusan visszakerül a forgalomba. Egyszer kell fizetni csak.
a bánki lefoglal,mi?
Messze van az alagút, nem értem még rá szétbontani...
Szét kellene szedni a műszerfalat, hogy megtudjuk miként működik az óra...full mechanikus, vagy olyan mint a 94-től gyártottak, hogy elektromos jel alapján dolgoznak. Nekem van otthon egy régi 93-as ami sérült, azt szét lehet szedni, hogy mi rejtőzik benne. De van egy sejtésem.
Amúgy meg ha eladod a régi műszerfalat és veszel egy "újat", nem vesztesz vele. Még az is lehet, hogy valakinek itt fórumon tengődik egy a polcon és szeretne tőle megválni.
bala
mivan a cbr el amit multkor vettél,mit rejtett?
Meglátjuk, hogy hogy alakul az anyagi helyzetem, mert épp szerelőnél van a bicigli. Visszatérünk rá.
jah bár nem mentem még olyan cbr el,amibe 16colos kerék van elöl,nemtudom hogy mennyi a különbség
Te meg örüljél mint majom a farkának hogy ilyen mázlid volt, és így kifogtad
Szerintem én nem geccsolok vele. Inkább veszek egy 16os felnit. Az a baj hogy veszek még 1 műszerfalat, meg azt kihajtásos valamit a kis fogaskerékről, vadászni a netet, hívosgatni a bontósokat nagy és drága macera. Inkább eladom amennyiért vettem.
Így is sokat kell még költeni a gépre.
De azé kössz hogy felvilágosítottál a témáról.
nah még jó hogy az enyém 96os:D az olasz könnyen beletudta tenni:D
épp cad technikán vok,nemsok mindent értek:D
Nem fog passzolni, mert akkor onnan a bal oldalról hiányozni fog a távtartó, ez esetben a kihajtás. Oda esztergáltatni kell egy távtartót, csak ugye a méretek hiányoznak. Amúgy majd azt kell oda oda beiktatnod amit bekarikáztál, és szerintem új '94-'97-ig gyártott műszerfal is kelleni fog. Vagy veszel egy bicikliórát...