Mivel esni fog az eső - és sz@r idő lesz - legfeljebb az aranyos kisfiad motorjával fordulhatnál a szobában, de én a fényképen keresztül látom a szemén, hogy azt az életfilozófiát vallja, hogy nőt és motort nem adunk kölcsön! Esetleg még hozzáteszi: " kezeket el, mert különben letépem az arcod!"
Na mizu srácok? Szerintetek lessz a hétvégén motorozgatás? Vagy annyira azért nem lessz jó az idő? Nekem a +10 fok már korrekt lenne..........................................MÁR NAGYON HIÁNYZIK
nekem 190-es a gyári,de sz.tem a 200 is beférne.De minek,mikor volt egy nagyon okos bácsi,aki a motort rajzolta,és az 190-es gumit rajzolt a motor alá.Én csak a gyári méretet ajánlom,azt a 200-ast meg cseréld el valakivel,akinek tetszik.
Oldalra biztos elfér, de magasságban már biztosan nem. Esetleg akkor, ha laza a láncod, mármint meg van nyúlva. Nekem most 190-es van hátul, de nem szeretem annyira. Iszonyatosan tapad, de ez nem a méretből jön. Pályán jó, de ucccccára én sima 180-ast ajánlanék. A következő nekem biztos hogy az lesz.
szerintem túl széles az 5.5 colos felnire,nekem volt hátul 190es ,én is kaptam ingyé aztán felraktam,de nem volt igazán jó, tul hegyes volt,nem volt normális ive. 200asnál gondolom méginkább ilyen lenne.
üdv. BUÉK! eladó cbr 900rr 94-97 mph-s műszerfal ,ára 15eft. ugyanitt 92-95 rr-hez eredeti indexek szép állapotban ár 10 eft. valamint 92-95 generátordekni+állórész , valamint gyújtásdekni megegyezés szerint. 0620/992-4528
magam is éreztem hogy nem kéne feltenni asztat gumi
dunlop qualifer és qurva jó állapotú..tapadóóós ee ke adnom
Nem esküdnék meg rá. Ha jól emlékszem, a csapágyak ugyan olyanok, talán még a féktárcsa is, tehát van rá esély hogy az is megegyezik.
van tapasztalata valakinek ? osszameg
danke
Ugyan nem motoros vidi, de remélem tetszeni fog nektek:
Robby Gordon megint odatette magát a bemutatón(8:20-tól)...