Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mivel esni fog az eső - és sz@r idő lesz - legfeljebb az aranyos kisfiad motorjával fordulhatnál a szobában, de én a fényképen keresztül látom a szemén, hogy azt az életfilozófiát vallja, hogy nőt és motort nem adunk kölcsön! Esetleg még hozzáteszi: " kezeket el, mert különben letépem az arcod!"
Na mizu srácok? Szerintetek lessz a hétvégén motorozgatás? Vagy annyira azért nem lessz jó az idő? Nekem a +10 fok már korrekt lenne..........................................MÁR NAGYON HIÁNYZIK
Köszi már közben mértünk és 2cm-el szélesebb.
Nme egyezik meg a 900-as szélesebb.
Hali . Eladó 1-pár gyári tükör 900rr-hez érd-gsxrgyorgy@citromail.hu
passzold el,aztán annak az árából veszel egy 180/55öst és akkor mindenki boldog lesz
Eladók!
köszönöm a válaszokat

magam is éreztem hogy nem kéne feltenni asztat gumi

dunlop qualifer és qurva jó állapotú..tapadóóós ee ke adnom
Nincs mit testvér.
Köszi akkor még kutatok egy kicsit.
Háát...
Nem esküdnék meg rá. Ha jól emlékszem, a csapágyak ugyan olyanok, talán még a féktárcsa is, tehát van rá esély hogy az is megegyezik.
Köszi és a lánckeréknél a mentesítő gumi helyének a kialakítása passzolhat?
Nem. Az rr-é szélesebb.
F2-esem volt. Hasonlit,de nem tudom biztosra.Sajna nem tudok segíteni.
nekem 190-es a gyári,de sz.tem a 200 is beférne.De minek,mikor volt egy nagyon okos bácsi,aki a motort rajzolta,és az 190-es gumit rajzolt a motor alá.Én csak a gyári méretet ajánlom,azt a 200-ast meg cseréld el valakivel,akinek tetszik.
Sziasztok valaki tudna segiteni olyanban hogy a 919rr hátsó kereke azonos-e a cbr600f/2 hátsókerekével?
nem olyan biztos az hogy oldalt elfér,nekem a 190es is olyan passzos volt,asszem a lánc néha bele is ért annyira közel volt hozzá
Oldalra biztos elfér, de magasságban már biztosan nem. Esetleg akkor, ha laza a láncod, mármint meg van nyúlva. Nekem most 190-es van hátul, de nem szeretem annyira. Iszonyatosan tapad, de ez nem a méretből jön. Pályán jó, de ucccccára én sima 180-ast ajánlanék. A következő nekem biztos hogy az lesz.
szerintem túl széles az 5.5 colos felnire,nekem volt hátul 190es ,én is kaptam ingyé aztán felraktam,de nem volt igazán jó, tul hegyes volt,nem volt normális ive. 200asnál gondolom méginkább ilyen lenne.
vótemá valakinek 200 guma hátul RR-be...kérdés..befére...nem mintha csak.... kaptam egy olyat ingyé feeetenném
van tapasztalata valakinek ? osszameg

danke
üdv. BUÉK! eladó cbr 900rr 94-97 mph-s műszerfal ,ára 15eft. ugyanitt 92-95 rr-hez eredeti indexek szép állapotban ár 10 eft. valamint 92-95 generátordekni+állórész , valamint gyújtásdekni megegyezés szerint. 0620/992-4528
Tavaji monsteres hammerja jobban nézett ki
Boldog új évet mindenkinek!
Ugyan nem motoros vidi, de remélem tetszeni fog nektek:
Robby Gordon megint odatette magát a bemutatón(8:20-tól)...
Buék mindenkinek