brigéciol nevű cuccra van neked szükséged,az leszedni az olajos mindenes szarokat, ecsettel felkened,pár prtc mulva nagynyomással levereted és volt nincs kosz:D
az olasz volt eleinte én is furcsálltam hog ott van,de aztán megszoktam ,és inkább nem raktam át a rendszám mellé,mer akkor ott azt a lukat el kell tünteni monnyuk 1 matricával,meg ilyesmi
Az már kimeríti a gyerekmunka fogalmát!
Amúgy a hót sár, kosz biciklijüket is én takarítom - mert a sár dagonya az nagyon megy - és nincs ám érte csoki! Se sör!
Nekem viszont nagy kezem van, és a nagy féktárcsától - ami fékezésnél előny - nem fér hozzá a küllőhöz. Legfeljebb ha más megoldás nem lesz, visszatérek a szutyukihoz!
Nekem a 954-essel nem volt ilyen gondom. Én szivaccsal mosom mindíg, a friss fényezést nem akarom "összekarmolászni" mosókefével, ebből kifolyólag mivel nincs olyan nagy kezem kis "hajtogatással" le tudom mosni szivaccsal rendesen.
Sziasztok!
Nekem sokkal egyszerűbb kérdésem lenne a nagyérdeműhöz:
Ma motor mosás nevű társasjátékot játszottunk, és az első felni küllőinek lemosása igen nehézkesen zajlott le. Ráadásul mivel sárga színű, minden látszik rajta, a küllők belsejéhez pedig se kefével, se szivaccsal nem férek hozzá. A szutyukinál nem volt ilyen gondom, de ez idegesítő 1 kicsit.
Hogy lehet az első kereket tisztességesen megtakarítani?
udv nekem ios van egy 929-esem Vettem hozza ledes indexet meg relet is! Hova kell azt kotnom? Tudnatok ebben segiteni? Akar egy kep alapjan sokan azt mondjak hogy a regi helyere de nem tom hol van nem akartam szetberhelni! remelem jo helyre irtam kosz udv Jancsee Jo lenne egy pontos leiras
Gyerekek!Megnéztem jövőre mi pénzt kell majd biztosításra fizetnem hát nagy az öröm és bódottság idén 39000ft volt jövőre újrakötve 20208ft.Nemhiába Honda Cbr 900 RR 1996 legjobb
Amúgy a hót sár, kosz biciklijüket is én takarítom - mert a sár dagonya az nagyon megy - és nincs ám érte csoki! Se sör!
Én:2001' 929 B6 K&H 6840Ft/év
1-2 csokiért biztos besegítenek...
Nekem sokkal egyszerűbb kérdésem lenne a nagyérdeműhöz:
Ma motor mosás nevű társasjátékot játszottunk, és az első felni küllőinek lemosása igen nehézkesen zajlott le. Ráadásul mivel sárga színű, minden látszik rajta, a küllők belsejéhez pedig se kefével, se szivaccsal nem férek hozzá. A szutyukinál nem volt ilyen gondom, de ez idegesítő 1 kicsit.
Hogy lehet az első kereket tisztességesen megtakarítani?
ezt te árulod? link
Érdekelne a dob, viszont kb 2 hét múlva kapok fizut, és csak addigra lesz aktuális, valahogy megoldható a dolog?
http://www.agomotors.hu/websho...
12000ft