Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

remélem nem tipusbetegség, mert pont ilyen paripát szeretnék venni jövőre.
gyerekek ki tud róla,hogy a 2003-as 954-esek egy részének elreped a blokkja. az enyém így járt.
brigéciol nevű cuccra van neked szükséged,az leszedni az olajos mindenes szarokat, ecsettel felkened,pár prtc mulva nagynyomással levereted és volt nincs kosz:D
az olasz volt eleinte én is furcsálltam hog ott van,de aztán megszoktam ,és inkább nem raktam át a rendszám mellé,mer akkor ott azt a lukat el kell tünteni monnyuk 1 matricával,meg ilyesmi
Az már kimeríti a gyerekmunka fogalmát!
Amúgy a hót sár, kosz biciklijüket is én takarítom - mert a sár dagonya az nagyon megy - és nincs ám érte csoki! Se sör!
Ki fizeti a legkevesebbet és melyik biztosítónál?
Én:2001' 929 B6 K&H 6840Ft/év
Ilyenkor jönnek segítségül a gyermek kezek a fényképeid közül...
1-2 csokiért biztos besegítenek...
Vagy lefestjük feketére a felnit .
Nekem viszont nagy kezem van, és a nagy féktárcsától - ami fékezésnél előny - nem fér hozzá a küllőhöz. Legfeljebb ha más megoldás nem lesz, visszatérek a szutyukihoz!
Nekem a 954-essel nem volt ilyen gondom. Én szivaccsal mosom mindíg, a friss fényezést nem akarom "összekarmolászni" mosókefével, ebből kifolyólag mivel nincs olyan nagy kezem kis "hajtogatással" le tudom mosni szivaccsal rendesen.
Sziasztok!
Nekem sokkal egyszerűbb kérdésem lenne a nagyérdeműhöz:
Ma motor mosás nevű társasjátékot játszottunk, és az első felni küllőinek lemosása igen nehézkesen zajlott le. Ráadásul mivel sárga színű, minden látszik rajta, a küllők belsejéhez pedig se kefével, se szivaccsal nem férek hozzá. A szutyukinál nem volt ilyen gondom, de ez idegesítő 1 kicsit.
Hogy lehet az első kereket tisztességesen megtakarítani?
udv nekem ios van egy 929-esem Vettem hozza ledes indexet meg relet is! Hova kell azt kotnom? Tudnatok ebben segiteni? Akar egy kep alapjan sokan azt mondjak hogy a regi helyere de nem tom hol van nem akartam szetberhelni! remelem jo helyre irtam kosz udv Jancsee Jo lenne egy pontos leiras
Te fúrkáltad össze a faridomot vagy az olaszok ? A sárvédőre kellet volna sztem, a bering matricához.
én is néztem,nekem 25volt idén,jövőre ha váltok 16 lesz enyém is 96os évj
Ritkán kerülök gép elé,ha nem tudsz itt elérni,akkor +36303730719
megoldható
csá

ezt te árulod? link
Ebben speciel maximálisan egyet értünk! Király a géped!
hállelúja
Nekem is pont ilyen szinü van.
jah-jah Főleg ebben a színben. :D
Gyerekek!Megnéztem jövőre mi pénzt kell majd biztosításra fizetnem hát nagy az öröm és bódottság idén 39000ft volt jövőre újrakötve 20208ft.Nemhiába Honda Cbr 900 RR 1996 legjobb
Heló
Érdekelne a dob, viszont kb 2 hét múlva kapok fizut, és csak addigra lesz aktuális, valahogy megoldható a dolog?
92-97-ig szinteres első fékbetét szett eladó!
12000ft