Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elkelt szeretett motorom.
hát igen, bár minden fejben dől el,nekem is 125ös motorjaim voltak a cbr elött,mostmár 2szezont lenyomtam vele,én is 18évesen kaptam,és nem volt semmi gond,mert ésszel mentem vele. nem mondom h a kresz szabájai szerint közlekedek,de csak ugy ésszerű keretek közt megyek
aha,én a kis 919emmel nagyon megvok elégedve,én inkább most bővítem még1 hondával a gépparkot,egy xr 600at akarok, rájöttem hogy visszakell térnem az endurozáshoz is cbr persze marad ugyanugy utcára, xr meg papirok nélkül terepre,ki is van nézve 1 gép,szombatig ha más nem viszi el akkor megyek érte én
Kicsit idősebb,de a lényegen nem változtat!
Legkorábban tavasszal majd valamit, addig spórolok meg másra kell a pénz, bár ezt az összeget megpróbálom félretenni motorra és nem elkölteni:)
Igazából egy 954 a vágyam, picit erősebb, újabb, szebb.... Vennék én 1000rr-t is szívesen, de azért a 170+LE utcára már talán túlzás, bár már a 150 is sok. De marad a Honda, az szinte biztos.
Meg jól jönne egy plussz moci pályára, ha majd lesz rá keret...
jó vétel lesz valakinek.és mit veszel a helyére?
Felvittem 250ezerre az árat, a túl sok jelentkező miatt, folyamatosan írnak és hívnak, de aki ma hívott és azok közül elviszi valaki, annak még 230ér adom, holnaptól 250.
az kicsit meredek 18éves gyereknek vette fater 1 robogo után?
HŰHA!
Szerintem nem lesz hosszú életű,robogó után vették kezdő motornak!
nekem is tetszett nagyon az a gép,valaki jól járt vele.
Igen!
Kár érte,nem annyit ért!
elvitték 1millába?
Eladtam a 954-et,így feleslegessé vált a tartalék blokkom.2003-as,papiros,14000 km-et futott.A generátordekni felőli részen a blokköntvény repedt.Az ára 100.000.Ha valakit érdekel,zörögjön!
azért mondom,hát azé 230ba nagyon kevés,főleg h nincs csak idomsérülése.
az sc28 újabbja valószínű rámegy. de már érdeklődtek vagy 8an mióta feltettem, lehet növelnem kéne az árat.:)
ennyiért nem nagy pénz, mutattam 1ik haveromnak,hogy jó vétel lenne,csak nem tetszik neki a fejidom de rámegy az ujabbé is ,nem?
Sérült, bár üzemel most is, de kell rá költeni azért, ha nem is 3-400ezret, de ha szépre és faszára meg akarja csinálni valaki, akkor egy 100ast biztos, de 150-ből kb visszaállítható a törés előtti állapot, bár még így se drága, de el akarom adni, nem árulgatni akarom.
hogyhogy ilyen kispénzért árulod?
Eladó a motorom. Részletes leírás:
hasnaltautós link
ez evidens hogy igen.
enyémbe is ilyen van
Csak kiváncsiságképp, ha beleteszed, hozzá kell állítani a karbit ?
CBR 900 KN szűrő új eladó.....15 000 HU forint...postán is eküddöm...ha