Helo hol találok olyan első lámpát ami megy a mocihoz mert idomok nelkul van aztan ugy dontottem nem veszek ra! Hanem egy olyan elso lampat rakok ami faszasan illik hozza! akar egy kep is jol jonne vagy egy olyan hely ahol tudok venni! Koszi:-)
Én az enyémet (Öhlins, tipusát nem tudom, de19fokozatban állítható) 43 ezer pénzért vettem az angol E-bay-ről. Használtan postával, és semmi baja sem volt. Itthon elég drága mulatság...javasolni tudom mindenkinek az E-bay-t. Érdemes használtat is venni, maximum olajat kell bele tölteni, ha kicsit kevesebb van a használat miatt benne, és olyan lesz mint új korában.
tény hogy megvannak az előnyei a kétüteműnek,de szerintem amire nekem kell arra egy 4ütemű jobban megfelel,nem akarok pályázni vele,csak endurozgatni,járni a környéket,vannak jó erdők,árvizvédelmi gát ilyesmi
Igazából nem is tudom hogy hova irjad de leirom inkább nektek! Motorvásárlás előtt állok télen szeretnék vmi gépet venni nagyon teccik a cbr 954 rr! igazából nem halottam még ugynagyon semmit rólla, ha esetleg vki tudna egykét infót mondani rólla azt megköszönném! hogy érdemes e ilyen gépet venni?
jahh a fogyasztás közel ugyanaz...talán a 4 ütem kevesebb..de elenyésző a különbség.....cserébe nyajja az olajat.. tehát ott vagy ahol a partszakad.4 ütem kevesebb rutinnal élvezhetőbb élményt nyújt...a két ütemmel szemben...a két ütem nyers és vad...oda embör is köll nem csak gatya ......persze te tudod...ez magánvélemény...
Jó vételt !
ez az a motor ami semmire nem jó..nagy,nehéz és egy buta blokk.Nem beszélve a 150 kilós súlyról...eldőlsz vele és csak a józsef attila daru emeli le rólad.Hamá választás akkor egy endúró WR vagy hasonló a kategóriában exc,crm....A CR 250 100 üzemórát elmegy úgy hogy nem nyúlsz hozzá...( nem verseny körülmények között ) az élményről meg ne is beszéljünk...ég...és föld
Te honnan vetted ?
http://www.kepesmotor.hu/korma...
Te honnan vetted ?
Dobjál már majd képet a pálya AF-1esedről.
Igazából nem is tudom hogy hova irjad de leirom inkább nektek! Motorvásárlás előtt állok télen szeretnék vmi gépet venni nagyon teccik a cbr 954 rr! igazából nem halottam még ugynagyon semmit rólla, ha esetleg vki tudna egykét infót mondani rólla azt megköszönném! hogy érdemes e ilyen gépet venni?
Választ előre is köszönöm mindenkinek!
Üdv: Máté
lehet gumit venni
Jó vételt !
Az AF-1 es projektból nem tudsz nekem jó sportos 110/70*17 illetve 150/60*17-es gumit keríteni? Tudom 130-as van rajta gyárilag de hátha.
Nálunk van rendelésre 17.000HUF-ért 3 féle színben double boubble-s...
tud valaki plexit 97 hez?
Lehet látni, hogy kúszik fel a vízhőfok. A végén már nem is füstölt annyira...
Én azért nem próbálom ki.