nekem is probléma volt,de fellebbeztem,a nyakukra jártam meg minden,és végül meg lett az eredménye, 22szoc pont...1900al számolva pontonként. szval nézegetem az xr 600akat
és neked mértnem adtak? hiányzott vmi igazolás?
hali
váá pont most mondjátok amikor éppen semmiért sem kell szétszedni az elejét?:D nyáron kivolt kapva az első kerék mert gumicsere volt
megnézem majd h nem tudom é lemérni igy h egybe van,szétszedni nemnagyon szeretném, a kedves bánkinak köszönhetően nem túl sok időm van
Azt csak úgy lehet megoldani, hogy átteszed a kihajtást első fogaskerékre. SC 28 '92-'93 első kerékről hajt, ahogyan mondtad, de a 17-es felninek sem a kiképzése sem az agyátmérője nem engedi majd, hogy vissza tedd a kihajtást, mert nem fog jó helyre illeszkedni a féktárcsa. Én most hasonló problémákkal küszködök, nekem távtartók kellenek, hogy passzoljon a 17"-os agyhoz a tárcsa. Az a baj, hogy a gyári távtartók nem jók hozz, mert akkor vagy feszül a kerék, vagy nem oda esnek a tárcsak ahol a nyereg van. Sajnos mm pontosan kéne tudni, de jobb lenne tizedre pontosan. Én kaptam egy sráctól egy skiccet (ezer hála ), de lövésem sincs, hogy jó-e. Így majd csak télen (szerencsére itt van a nyakunkon) esek neki. Kimérni meg macera, mert kevés a hely. Akitől vettem a kereket, ő ígért egy méretet, de neki meg szét kéne szedni az elejét hozzá. A történethez hozzá tartozik, hogy nem nála van a gép, hanem a pályán és nincsen rá ideje. Én persze nem várhatom el. De ha valakinek van 17"-es kereke (Fireball jelentkezz ) és nem restelli szétkapni majd télen az elejét, hogy pontos méretet vegyen, azt megköszönnénk.
Vettem Zotyátol egy 17-es 1.felnit, és utána gondolkodtam hogy, a 33-asnak már első fogaskerékről megy a km óra. Nekem pedig első kerékről hajta a csiga. Nem úgy vagy kialakítva sem a felni , de még nem tudtam belepróbálni. Szerintem belelehet rakni de akkor nem lessz km óra. SC 28 ba bele lehet rakni a 17 felnit úgy hogy legyen km óra is ?
Nektek mi a véleményetek ? Volt már valakinek ilyen gondja?
igazából nekem is jobban tetszik gyárival, mint ilyennel, viszont szélvédelemben sokat javít a helyzeten, bár ezzel se az igazi, de lényegesen jobb azért.
én nemtok semmiféle címet ,mert én már igy vetem olaszból hogy rajta volt ez a plexi,de azt láttam rajta,h a márkája F.fabri ,ha jól emléxem,vmi olasz cucc lehet a nevéből
92-94-ig az első kerékről mér és macera. '98 utániakon meg már nagyobb az első tárcsa.