Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy karburator van rajta vagy kettő?
215, elég jó áron sikerült hozzájutni és nagyon patent, első rugásra indul hidegen melegen, arrow rendszer,uj x gyűrűs láncszett,jó gumik,jó fékek futómű,szép idomok stb,sztem nagyon fasza kis gép délután megyek is endurozni 1 jót
aztán irány vissza pestre és egész héten tanulás me 4 zh lesz
Szép!
Ha nem vok indiszkrét,mennyibe mérték?
köszi
Elég korrekt állapotban van, egészséggel használd !
na srácok ma megvettem a 2.hondámat kicsit voltam is már vele endurozni,nagyon tuti a gép
jó az is ami nem gyári honda alkatrész,enyémbe pl mann filter van
Hali, nekem az ismerős szerelőm az mondta, hogy az utángyártott is jó, semilyen károsodást nem okozhat, néhány haverom használ is és még semilyen problémájuk nem volt. Igaz én csa gyári cuccokat használok motorikusan, de én mániás vagyok!
hali urak! Van tapasztalatotok utángyártott olajszűrővel kapcsolatban? Tehet kárt a motorban, vagy nyugodtan bele lehet rakni? Tapasztalat? köszi
30rongy? elég drágán dolgozik a fiotósod
Akkor még jól megúsztad !
30 pappír
Gabi neee hol? kurva életbe
Drága lesz.
Ezt nézd kispajtás
Gyerekek 1 kis okosság.. :http://www.mobilpont.hu/user/r...
ott a pont

te jól jártál...de nem vagy gusztustalan pénzéhes....eladtad úgy hogy aki megvette boldog lehet..és te is.

Korrekt

sokan nincsenek ehhez szokva pedig így az emberi.
ha megcsinálom kapok érte 5 kilót? sztem nem. és ráköltöttem volna legalább egy 100ast, de lehet többet. így meg több mint 6kilót kapok érte összességében. Ennyi, nekem ez így bőven megérte és biztosan a zsebemben a lé. Tavaszig még hozzáspórolok és jöhet egy 954-es, az jelenleg a vágyam.
mecha zh -t lenyomtad már? én hnap tolom 9:50től
pedig endurozni marhajó,én azt is szeretek nagyon,nagy sarakba,hóba mindenbe veretni az erdőbe,ilyesmi
nem lett ez elkótyavetyélve?
azért én többre értékelem a motoromat....
Annyiér nem hiszem. Sztem ha ép állapotban meghirdettem volna, nem biztos, hogy 5kilóér elkelt volna a kora miatt. Nem sokan nézik sztem, hogy ezen tényleg minden ki volt cserélve és újszerű volt rajta minden, csak a kort, km-t azt ennyi. Meg nem árulgatni akartam, hanem eladni. Jó persze ezek után, hogy ennyien kapkodtak érte, lehet foghattam volna rajta még kicsit, de mindegy már, jó így.
Hja, krosszt soha, nekem csak a speedmoci a moci.;)
az kemény.de sztem min 4kilóért kellett vna hirdetni,elvitték vna ugyis
vegyél crosst télre,mint én
Hja, dél körül hirdettem meg kb. Csávó nem akart lecsúszni róla, így eljött hozzám este 11 után, hogy ha olyan a moci, akkor ő lehessen az első és rábólintott. Hiányozni fog, mégha nem is használnám télen, szerettem nagyon.:(
na ez gyors volt,tegnap hirdetted meg és aznap el is vitték?