Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Meg is érdemelte volna.. Azért Hondát nem is láttam még igy füstölni.
Kemény a srác! Full hidegen küldi szét a blokkot...
Cserébe szép füst ugrik ki belőle
Ez a vidi akkor lett volna tuti, ha véletlenül egyesbe ugrott volna a váltó...
kinek a pap kinek a paplan nekem is teccenek a cr ek is,de nekem elég volt már a 2 ütemből,volt őőőő 7 darab 2ütemű motorom,hát mind a hétnek jártam a blockjába ilyen ez a 2 ütem, füstölnek zabálnak,szétszálnak megvan persze a maga szépségük,de mostmár 4ütemre váltok,az jobban bejön nekem,a hangja miatt is, a nyomaték,üzembiztosság,nameg persze a fogyasztás ,ami ilyen benzináraknál nem elhagyagolható.
de ha pályázni venném,akkor valóban egy cr 250-t vennék,de endurozni kell az ártérbe,szántóföldre,erdőbe a város környékén.
találtam is most 1et ami szimpi,belinkelem,nézzétek meg szerintetek milyen.
a gép
Egy kis offolni való. Szegény gép

http://youtu.be/R-r9W8yoL2s
Nem piszkálódást képp, félre ne értsd. Csak nem tudom én valahogy a céerekbe vagyok belebolndulva.
hát ez meg a másik de azért remélem ,hogy nem nagyon kell bele nyúlkálni a blokkba,inkább endurozni szeretnék,mint szerelni,volt sok 2üteműm,rengeteget szereltem már
bele kell nyúlni?
még jó, gépész kollégának még akkor is bele kell nyúlni ha semmi baja
4ütemet akarok, sokkal kevesebbet eszik,nincs vele annyi gond,szerelgetés,lehet hogy kicsit nehezebb,meg nem 65ló ,csak 45,de bőven elég endurozni,attól meg nem félek hogy bele kell nyulni,mert olyantól veszem,aki régóta hoz be kinntről és ad el motorokat, többszáz 4ütemű blockot szerelt már, eléggé ott van a toppon.
Nemhogy egy 250-es CR-t vennél. Teljesítménybe is jobb, súlyra na meg szebb is, pályára, endurozni is tökéletes. Én félnék az XR-nél ha belekéne nyúlni a blokkba. A "kéttét" azért könnyebb szerelni meg nem kerül annyiba egy generál.
Szépen felújították!
Este ki is van világítva...
kemény ez a kép
na srácok eladtam a szimóm,és az mz-m is az ötlettől,hogy eladom őket,2hétre sikerült eladni mind2őt megjön a szoctám meg az ösztöndij aztán megyek motort nézni
Köszi!Egyszerű és jó .
Még mindíg van egy hátsó felnim eladó! Akit érdekel keressen meg. Még használható gumi van rajta Michelin Power one!
Nem üt nem ráz, szép fényezés! APRÓ PÉNZ!
0630/6963423 (Hétközben csak délután 5 után)
A nevét elárulod? Vagy titok? Nem akarok tolakodni.
Heves megye, egy kis eldugott falucskája szélén, nem sokan hallottak még róla, történetesen lakófalumról van szó.
Érdekes. És merre van?
Régen jártam erre is! Egy kép is nektek!
kép
Itt a kép.
Köszi! Meg is ragadnám az alkalmat, hogy megjegyezzem, sok rendes ember van, aki nem HONDÁT vesz, de ez semmit nem von le az értékükből. Legfeljebb nem tudják, mi a jó.
A rendszámtábla roppant primitíven van fölrakva, simán 1 lemez, és passz, az indexet nem tudom, de mindjárt lefényképezem.
Itt is szeretnék Gratulálni az új családtaghoz.Még egy rendes ember aki HONDÁT vett .Annyit kérhetnék hogy a rendszámtartónál lefényképeznéd a motort mert az enyémre tegnap került fel az index + a rendszámtartó hasonlóképpen mint a tiéden csak kíváncsi lennék neked hogy s mint van feltéve.Előre is köszi.
Szerintem semmi akadálya nincs. Ja, egy kép a motoromról:
Sziasztok!
Eladnám a mocim egy CBR 929 RR tipust, nem tudtok rá valakit.
2001-es és 790000Ft-os irányon adom.
Elöre is köszi.
okés mostmár mindent tudok