igen rajta volt de3 szerintem sokat kapott mert a dobból áramlott ki a benzin szag
Jah és az aksi alig tekerte már.Szerintem beköphette a agyhártyákat nem?
A pára tudtommal nem csinál ilyet, mikor volt rajta szelephézag és karbiszinkron állítva? Nekem is volt már ilyen, de nekem mindig beindult utána. Ugye attól durrog, hogy elégetlen benzin kerül a kipufogóba és szelepösszenyitáskor mikor valamelyik henger dolgozna az belobbantja azt. Így vagy sokat kap, vagy akár kevés is lehet, mert ugyan beindulni nem tud, de benzin azért kerül a motorba és néha valamelyik berobban. Szivató rá volt húzva indítózásnál?
Mit jelent, hogy durrogott? Menet közben, motorféken, alapjáraton, be se indult, csak durrogott indítózás közben? Kicsit pontosabban írd le. Amúgy lehet maga a hidegtől is, lehet szelephézag, lehet karbiszinkron kellene, de az is lehet, hogy csak simán az alapjárati fúvókán átömlő el nem égett benzin robbant be. Mondom, írd jobban körbe és akkor mi is jobban tudunk segíteni.
lenne egy kérdésem,kivittem a cbr919 -5fokba,mentem vele pár kört,100fokosan raktam le,2napot ált,és amikor beakartam indítani akkor durrogott.valakinek valami ötlet?
Nekem is 929-esem van 4000-köröl nekem is csinálja azt a hangot az exsap szelep meg alapjáraton is csinálja ha már jó forró a kipu olyan hangja van mintha szelep vagy vezérlánc. Tipp: fogd be a kiput ronggyal és egyből megszűnik a hang és csak a duruzsolós hangot hallod
Szerintem 99% hogy borulásérzékelős a téma. Mivel törött a vas, az azt jelenti hogy az urolsó pillanatig ment a motor, így tuti hogy nem az ecu a bűnös. Ha megy minden, de amikor ráadod a gyújtást és nem hallod hogy az ac felnyomja a kaját, akkor a borulásérzékelőt nézd meg először! Lehet hogy megszakadt a kábel, vagy csak egyszerűen nem jó szögben áll a törés miatt.
Jah és az aksi alig tekerte már.Szerintem beköphette a agyhártyákat nem?
Sok balesetmentes kilómétert vele. Széles utat, olcsó benzint gumifákat meg miegymást
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbr954rr-42615
93
Nekem is 929-esem van 4000-köröl nekem is csinálja azt a hangot az exsap szelep meg alapjáraton is csinálja ha már jó forró a kipu olyan hangja van mintha szelep vagy vezérlánc. Tipp: fogd be a kiput ronggyal és egyből megszűnik a hang és csak a duruzsolós hangot hallod