Nemtom, de én sztem eddig is legmagasabb katban voltam, ahogy ezután is.:) Csak régen 3 kat volt, most meg talán 4 lesz. De sztem akkor se kell siránkozni, majd ha már lehet tudni mennyibe fog kerülni a bizti és drágább lesz, akkor lehet siránkozni, addig felesleges.
Valaki csinált már olyat közületek, hogy a 92-es CBR két kerek lámpája helyére valahogy beszerkesztette a 96-osét? Ránézésre szerintem meg lehet csinálni egy kis fúrásfaragással, a fejiodom eléggé hasonló ahhoz. De azért jó lenne hallani egy két tapasztalatot is :D.....
Előre is köszi az infót!
"...a kötelező biztosítás szabályozása a 2010. évi módosítások után újabb jelentős változtatás előtt áll, az eddigi hengerűrtartalom besorolást 2011-től teljesítmény alapú besorolás veszi át az AUTÓ BIZTOSÍTÁS KÖTELEZŐ módozatában."
Lehet hogy én nem olvastam figyelmesen, DE én kiemeltem 3 szót amit nagybetűvel pótoltam az idézetben. Ezek szerit, lehet hogy mi megússzuk, és lenne is alapja. Az indoklás alapja ugyanis kisebb hengerűrtartalom mellett nagyobb teljesítmény.
Namármost motorral az a nagy helyzet, hogy egy mai 600as gép (gyári adat szerint kb 125ló ha jól tévedek) és egy régebbi pl. 98 előtti kb 100ló körül lehet. Egy '98 előtti 1,4es benzines autó 70-80 ló kb 2002-tól simán 90-100.
A motorok pedig akkor is és most is 600 köbcentisek 1000köbcentisek, csak a teljesítmény ugrott, és emiatt beleeshetünk. Na majd kitalálják majd az okosok hogy mi lesz velünk, de abba nem biztos hogy lesz köszönet...
Nem tudom mit hőbölögtök a teljesítmény alapú kgfb miatt. Ugyan úgy lesznek kategóriák és ugyan úgy a legnagyobb kategóriába fog tartozni a motor, ahogy eddig, ezek alapján sztem a mi szemszögünkből semmi nem változik.
Persze van aki rosszul jár, pl mi egyik autónk esetében egyel magasabb katban leszünk.:(
fasza,kurva annyukat , hihetetlen, mi mindennel tudnak sulytani,benzinár egekbe, rakás adó teljesitmény miatt,pedig egy sportmotor tuti h kevesebb kárt okoz az útba mint egy kis személyauto ,most ez a buzi biztositás modositás,kapják be. ezér nem lesz rendszám az xr en majd
nem hiszem el hogy ezeknek az embereknek ennyi eszük legyen.Erre azzal magyarázták hogy kisebb kocsik is már nagyobb lóerővel bírnak ezért nagyobb a baleset veszély.Elmennek ezek a jó büdös fa........ba.
Mi fizessük a drága benzint a drága kötelezőt a drága teljesítmény adót, cserébe mit kapunk?Megmondom mit.Kányukat az utakra hogy nyakunkat törjük.Felháborító hogy mi folyik ebben az országban már!Mindenki vegyen terepmotort azt irány az erő és a földes utak azt meg basz....ják
Hát, ami neked van, annál csúnyább sokkal. Csak szélvédelemre van. De nem is hirdetem, mert eléggé ramaty állapotban , ha valakinek nagyon kell jelképes összegért viheti
meg ahogy itt mindahányan azért csak lesz kicsi fejés megint
Előre is köszi az infót!
Lehet hogy én nem olvastam figyelmesen, DE én kiemeltem 3 szót amit nagybetűvel pótoltam az idézetben. Ezek szerit, lehet hogy mi megússzuk, és lenne is alapja. Az indoklás alapja ugyanis kisebb hengerűrtartalom mellett nagyobb teljesítmény.
Namármost motorral az a nagy helyzet, hogy egy mai 600as gép (gyári adat szerint kb 125ló ha jól tévedek) és egy régebbi pl. 98 előtti kb 100ló körül lehet. Egy '98 előtti 1,4es benzines autó 70-80 ló kb 2002-tól simán 90-100.
A motorok pedig akkor is és most is 600 köbcentisek 1000köbcentisek, csak a teljesítmény ugrott, és emiatt beleeshetünk. Na majd kitalálják majd az okosok hogy mi lesz velünk, de abba nem biztos hogy lesz köszönet...
Persze van aki rosszul jár, pl mi egyik autónk esetében egyel magasabb katban leszünk.:(
Mi fizessük a drága benzint a drága kötelezőt a drága teljesítmény adót, cserébe mit kapunk?Megmondom mit.Kányukat az utakra hogy nyakunkat törjük.Felháborító hogy mi folyik ebben az országban már!Mindenki vegyen terepmotort azt irány az erő és a földes utak azt meg basz....ják
Kicsit érdekes lesz.Már nem tudják hogyan nyúzzanak meg minket.
Hol van jó áras?
Köszi.
hali
Hátsó lámpám, fenéklapom nekem is van eladó 97-es CBR900-ashoz.
zotyavfr@freemail.hu
06306963423 (du 5 után vagyok elérhető)
Van 97 es plexid?küldenél róla képet?Mennyi az ára?