Mint írtam a kivonás 6 hónapig érvényes,DE ha előbb forgalomba akarod állítani akkor újra be kell fizetni a 2300-at és kész.Az önkormányzat a jövő évi súlyadódból levonja a már befizetett pénzt.Én bementem a biztosítóhoz és bemutattam a papírt,de úgy is jó ha az okmányirodától kapott papír fénymásolatát elküldöd!
Remélem most már minden tiszta!
Az önkormányzati oldalon zárójelben azt írta, hogy max 6 hónap az időtartam. Ebből az következne szerintem, hogy lehet kevesebb is.
Elméletileg önkormányzatilag tudni kellene nekik, hogy ki van vonva a forgalomból, mivel egy cég, és a következő éviből le kéne vonni. Mert szerintem vissza nem adják.
A biztosító ennél egyszerűbb, mivel a forgalmiba bejegyzik, vagy személyesen, vagy faxon jelzi feléjük az emberfia, így a lóvét visszaküldik.
és csak ugy lehet h 6 hónapra vonatod ki? monnyuk 4 hónapra nem lehet? meg akkor a biztositás és telj adóval mivan, szólni kell nekik,h kivonattam ettől eddig,vagy tudni fogják vagy hogy van ez? meg amit becsengettem 2.félévre telj adót,bizt dijat,azt visza kapom ami erre az időre vonatkozik,amikor má nincs fogalomba?
Szia, köszi.
Igen, én is itt lakom sámsonban, ebben az aszfaltos útjairól elhíresült " városban "
Nincs a géppel gond, megnézettem a Gyöngyösi Pistivel, mert én csak a felhasználói részét erőltetem, a többihez kicsit kuka vagyok. Az nem derült ki, hogy miért fekete a váz.
Ja, a Gyöngyösi Pisti a mustra után rám nézett, kezet nyújtott, és azt mondta:
- Üdvözöllek a HONDÁSOK táborában!
Hello mindenkinek !
Ha bubis plexire vágysz, próbáld meg ezt a számot a haverom neve Pali :
nulla-hat-hetven-három-egy-hét-kilenc-nulla-nyolc-három
Na...pá
...
~2800Ft/negyedév? Akkor nem A0-ban vagy gondolom, hanem B akráhányban. Nekem első motor, első év...
Tényleg, motornál, ha az ember mindig kivonatja fél évre, és lemondja a biztosítást is, akkor lehet egyáltalán bonus felé menni, vagy maradok mindig A0? Hogy van ez?
Én ma csináltattam.Bemész,2300 kifizet,személyi+forgalmi,beleütik a forgalmiba és kész.5 perc.
Fél évig tart,ha előbb forgalomba akarod állítani akkor újra 2300.
Remélem most már minden tiszta!