Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszi a tippeket minenkinek, megoldódott a gond!
Hali!

A különbség, hogy egyik iridiumos a másik sima.
Az iridium sokkal tovább jó és biztosabb a szikraadása.
Természetesen jóval drágább is.
Sziasztok, kéne egy kis segitség. Olyat csinál a 954 em hogy bekapcsol a ventilátor 103 foknál de nem azzal a sebességgel ,megy amivel kéne hanem valami normállal nem lassan de nem ugy ahogy kéne neki ezerrel. És nincs megszorulva stb ... Találkozott már valaki hasonlóval? Köszi előre is..
cr9ehi-9 / cr9ehiX-9
valaki pls! mi a különbség a két gyertya között ? fontos lenne...
Szeva, akkor amit en neztem anno az masik moci. Nem foglalkoztam vele tulzottan sokat. 2004es- akkor az mar nem 1000rr?
Még nem néztem meg, egy piros feketéről lenne szó 2004-es magyar rendszámos motor! Amit te néztél az se indult?
GeryK6,
ha megkerdezhetem hol nezted a motort? milyen szinu volt (csak hogy az amit en neztem anno vagy masik)
Udv
Az AC egyszerű. Ráadod a gyújtás és a gyors leállító ON fele néz.
Akkor ha hallasz egy hangot a motorból, hogy szívja fel a cuccot.
Ha van akkor ok.

ECU-t általában cserével orvosolják, de nekem haverom megcsinálta. Nem egyszerű, mivel eléggé be van öntve gyárilag, meg rengeteg benne az SMD alkatrész. Én 1000%, hogy nem vállaltam volna be
Nagyon bonyolult. Amúgy kb 50-150 megy használtan az áruk. De ha immobis a gép akkor még zárszett is kell hozzá. Enyém ugyebár amerikai és abban nincs. Viszont ahhoz más is az ECU.

De én nem gondolnék az ECU-ra mert rajtam kívül még 1 emberről hallottam, hogy tönkrement neki.
Köszi a segítséget! Hondánál konkrétan, hogyan jövök rá, hogy az AC pumpa megy-e? Az ECU gubanc ecu cserével volt orvosolható? Mennyibe fájna pl egy ilyen story?
Hali!

Sok probléma adódhat , hogy pörget, de nem indul...
pl:
1, ahogy írtad a borulásérzékelő
2, A gyújtáskapcsolóban van egy ellenállás. Ha az is kapott alulról akkor az is kimehetett
3. ECU zárlat is okozhat ilyen problémát.(Nálm ez volt.Minden ment csak az AC nem)

stb...

Annyi még lényeges, hogy AC pumpa megy-e vagy nem?

Rengeteg ok miatt lehet ez a jelenség.
Sziasztok!

Néznék egy CBR954RR-t eleje sérült, fejidom, de a lámpa már nem sérült, és olyat csinál, hogy gyújtást enged duda lámpa minden megy, önindító hajt de nem indul el a motor (olyan mintha nem kapna anyagot) a srác elmondása szerint. Én a borulásérzékelőre tippelek, de nem tudom, hogy annál ilyenek-e a tünetek ha letilt (tehát hagyja, hogy tekerjen az önindító csak az anyagot veszi el?)?

Köszönöm a segítséget
Az enyémbe CR9EHI-9 került, de nincs tapasztalatom vele. Új nálam ez a motortípus.
szevasztok!
Köszi az ajánlatot.
Még egy kérdésem lenne,mert 929-ben még nem cseréltem gyertyát.
Mi a különbség a CR9EHI-9 és CR9EHIX-9 -es gyertyák között?
Akinek 929-e van melyiket használja vagy ajánlja és miért?
Köszönöm a válaszokat!
selazs
ha a blokk alól hallatszik a zörgés,és olyan zörgő lemez hangja van,akkor az valószínű az exup szelep lesz. a hondánál 7000- forint körül van a 2 db persely,ami benne van.
Köszönöm a válaszokat és ötleteket a CBR 929 vezérműláncra. Megpróbálom jobban megfigyelni hogy pontosabban mi is zörög meg mikor. A kipufogó szelepvezérlőt is megnézem, hátha az a hunyó...
Majd jelentkezek a fejleményekkel.
Hali!Szerintem a szervo motor zörög neked, nem a lánc, mint ahogy sb656 is mondta. Nekem is volt hasonló zörgés régen. Nekem 4,5 környékén kezdett el ciripelni. Próbáld meg kiiktatni és, hogy úgy zörög-e. Én azzal kezdeném.Nekem egy full rendszerrel megszűnt a jelenség
Ha nem alapjáraton zörög akkor az biztos, hogy nem lánc lesz. Fordulatra terhelés mellet a lánc meg szokott feszülni, úgyhogy biztosan nem lánc. Inkább valami más lesz az. Nem tudom, akinek van 929-ese az jelentkezzen, hogy neki volt-e hasonló. Azt nem tudom pontosan, hogy a 929-ben is van-e kipufogó szelepvezérlés. Az szokott tönkre menni és akkor zörög mint az állat. Legrosszabb esetben csapágy. Mivel az szokott terhelésre zörögni.
a 954-es láncfeszítője rugósan műkszik,egy kis csavarhúzóval lehet vissza állítani alapra a beszereléshez,utána a rugó kitolja, és magától nem is tud visszamozdulni. szerintem a 929 -es is ugyan ilyen.
Szevasztok!

Meg tudná valaki mondani hogy működik a CBR 929 vezérműlánc feszítő? Lehet azon állítani, vagy cserélni kell ha hangos a vezérműlánc? A csere ugyanolyanra jó megoldás, vagy van esetleg valami okosság amit tudni lehet ennek a problémának a megoldásáról? A lánc a szerelő szerint jó a feszítővel van probléma. 4e fordulattól terhelés alatt eléggé hallatja a hangját.
okés köszi.akkor szolok
hi, nem, az csak sc28-hoz, abból is lehet hogy csak a kereklámpáshoz jó. de tudok rendelni tiedhez is iylen 11ezer körüli áron.
szia!97 es rr be is jó a plexi amit árulsz?
hi. 14ezerFt a 4db gyertyáér az milyen ár? nemtom itthon mennyibe kerül.
cr9ehix-9 tipusú az jó? vagy x nélkül?