Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Annyira még nem lett széthentelve, talán holnap.
na és mizujs belül?
Már szét lett hentelve
Szia! Akad ;-)

E-mailben írok majd!
Talán Balának lessz, kérdés az mikor kezdi szétbombázni a donor motort.
Jobb oldali vastag vízcsövet keresek SC28-hoz (bár lehet minden 900RR.en ugyan olyan), ami a hűtőtől megy az oldalidom mögött, nemtom hova, nem néztem még meg, de az kilyukadt a balesetben. Valakinek nincs esetleg elfekvőben?
Kösz Tesa!
aha értem.sok sikert akkor
Anglia,szakmámban(informatika).
Eladó a képen látható bukógomba pár.
Ár 15.000.-Ft

Rögzítéshez szükséges csavar menetemelkedése 1.5-es
Csavar vastagség 10-es

Érdeklődni: racingbazar@freemail.hu címen
énis csak hétvégén tudok motorozni,mer hétközbe pesten vok suliba,és hétközbe jó idő hétvégére meg szar eső,engem is kissé zavar ez a tendencia
Lehet holnap megyek be biztosítóhoz még megmutatni a ruhákat meg ilyenek, majd kérdezősködök mire számíthatok.
Nem akarok vagyonokat költeni a mocira ilyen csúcsszupi lábtartókra meg iylenek, legyen szép és használható, azt kész, annyi elég nekem.:)
Alkudj ki egy nagyon jó árat a biztosítóval és építsd össze magadnak. Vízcsövet tudsz szerezni bontóba lábtartó dettó, de én meghegeszteteném és ha fizet a bizti tennék rá LSL-t vagy bármi más 193 féle pozícióban állíthatósat.
Pénteken már megnézték a mocit.
Igazából egy lábtartó és egy vízcső, ami kell a használhatósághoz. Lehet elhozom akkor a héten a szervízből.
Amúgy meg a vénasszonyok elémtérdelhetnek egyesével mert hétközben nyár van reggel 8-16óráig utánna és hétvégén meg erőteljes ősz csapadékkal és éppen csak meg tudok lenni pulóverban.
Ha már látta a biztosító a motorodat akkor elkezdheted építeni.
Idom nélkül az igazi neki veretni erőteljesen megnövekszik benne az egykerekezési hajlam.
te legalább tudsz gurulni. szétbasz az ideg, hogy itt a vénasszonyok nyara, és nemtom használni a gépet.
elmentem gurulni, a menetszéltől feljött a fólia... mi a pi..a
Vezetékékeket vágd le minek az oda
Helo van egy 2001 es 929 rr-em es a spoilerek hianyoznak rola! Most azon gondolkozom megcsinalom mas lampaval! es egy ket dolgot veszek ra mert ez a motor igy is ugy is szep! Nem tudnatok egy par keppel megdobni? az elso lampa erdewkelne leginkabb meg az hogy az a sok vezeteket hova tuntetnem el! Koszi ha tudtok segitsetek:-) itt jon a tel lesz ra idom megcsinalni! Szeles utat! udv Jancsee
és merre mész,mit fogsz melózni?
igen.
aha értem. melozni mész ki? nekem faterom dolgozik kinn ausztriába,monnyuk ő csak télen a síszezonban,kb 4 hónapot.
Külföldre költözöm,ezért ennyi az ára.Ha így se viszik el,akkor álljon csak otthon-nem kenyérre kell a pénz....
akkor mér adod el szegénykét?