Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem is!
köszi szépen a segítséget
Csaó. Azért írok mert az én MRA plexitem is a 98-99-esbe való volt. 2 furat van benne máshol meg 2 kimarad, amúgy a fejidom íve megegyezik. Alakítással rakható CSAK bele.
itt a plexi
sziasztok.
Az lenne a kérdésem hogy ez a plexi jó a 97 es 900 rr hez?A hirdető 98-99 írja de úgy tudom a fejidom plexi furatai ugyan azok a 97 -vel.

segítsetek köszi
kurrvajól néz ki a géped
Sziasztok! Eladnám csipkés féktárcsa garnitúrámat 2db első 1db hátsó első 3,9mm-es 18000forint/garnitúra (adok hozzá csavar garnitúrát) 1992-1997-ig mindegyik CBR900RR-be jó, illetve cbr600f3 VFR750 93-97 stb....
Hátsó kereket is eladnék gyönyörű piros nem üt nem ráz vadi új KOYO csapágyak vannak benne MICHELIN POWER ONE gumival ami még használható egy darabig 17000ft. Ha egybe viszed akkor 33000forint az egész bazár.

Hétközben csak délután 5 után vagyok elérhető!
0630/6963423
Esetleg nézd meg az én 954-em,téli áron:
http://www.kepesmotor.hu/honda...
ez meg a másik... még nincs motorvásárló szezon
az szerintem is gáz,ha egy cbr nem indul pöccre,akkor ott már valami baj lehet, egy jó honda hidegbe melegbe pöccröff.
Egyetértek előttem szóló kollégákkal. Annak a blokkja kivan! Vegyél 929.et. Nekem épp van is egy eladó. Képeim közt megtalálod. Nincs rejtett hiba, valós km stb. 800K
Köszönöm urak.A motor nagyon tetszik,de rátok hallgatok.Végül is van idő tavaszig.
Egyetértek!
Nekem is az van,de nem csinál ilyeneket!
Ez nem hiba, ez annyit jelent Ne vedd meg!
Sziasztok nemrég adtam el a motorom,most egy cbr 954 rr-t készülök megvenni,amit már ki is próbáltam.Két dolog gáz a gixer után,amiben ki szeretném kérni a véleményeteket,mert ez az első amit kipróbáltam.3000-es fordulatig ha hirtelen lehuzom a gázt,olyan mintha nem menne minden henger,meg nem is igazán gyorsul.+melegen nehezen indul,és inditás közben villog az információs kijelző.Szerintetek ez hiba?
Udv Norbee tudnal nekem kepet kuldeni a sajat mocidrol? Milyen lampat tettel ra? kivancsi vagyok milyen! Kosz udv
Sziasztok! Az lenne a kérdésem hogy a 95-ös cbr 900 rr első lámpáját be lehet e valahogy szerkeszteni a 92-esébe aminek tudjátok 2 kerek különáló van de a fejidom eléggé hasonlít. Biztos csinált már valaki ilyet vagy csak én vagyok ilyen elvetemült?
Előre is köszi a tapasztalatokat, jó lenen tudni mielőtt megveszem hogy ne a kukába landoljon :D
Csináld meg fighternek!Én is más lámpát raktam rá...
Heló van egy 2001-es 929 cbr-em és azt szeretném megtudni hogy lehet e másik első lámpát rakni rá? Nincsenek rajta idomok majd eztán veszek komlett idomgarnitúrát de elősször ezt meg kellene tudnom! A másik meg milyen méretű gumik kellenek rá? A gyárira gondolok!
Oké ami kéne 4db inbuszcsavar a bizti tábla fölötti műanyag rögzítők jobb-bal oldal+ 2-3 idomcsavar jobb oldalra fej és oldalidom összekötésre 1 hosszú 2 rövid.Majd ha látod mi marad szólj.Köszi
akkor tényleg olcsón elhoztad.
megkérdem majd a srácot hogy kell e még neki,am kuplug dekni kellett neki meg komplett kuplung is talán
Van egy srác, aki szarvasi, és kellett neki pár cucc a CBR-hez. Mondtam, hogy visszaszólok neki, de sajna nincsen meg a száma, se az, hogy hívják. De állítólag te adtad meg a számomat, hogy nekem lenne cucc. Ha esetleg még érdekli szóljon rám. Már nem emlékszem pontosan mit akart, így jó lenne vele megint beszélni.
Majd írd össze, és próbálok segíteni.
Én is néztem egy darabig, majd bevillant, bassza meg, hát nem is olyan drága, lehet megérné. Szerda telefon, csütörtökön szemle, szombaton már a garázsban állt. Ma meg holnap szakértés, hogy mit muzsikál a blokk.