Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mire haza ért 160.000 lett.
Szia!

Még nem álltam neki hentelni, most jöttem haza, és még nem tudom milyen állapotban van pontosan. Valamennyi lesz fölöslegbe. Ennek függvényében tudok majd adni.
Szia pár idomcsavarra lenne szükségem tudsz segíteni?
mennyibe vetted ha nem titok? te hoztad be? én is most akarok venni egy xr 600at a cbr mellé,és énis kinntről akarok,főleg mert papirok nélkül akarom
Á, bakker. Azért a motorért már én is majdnem elindultam egyszer, most már baromira sajnálom, hogy nem mentem el érte, annyi pénzért ajándék volt, főleg így a történtek után.:(
Engem is érdekel pár lim-lom
Ok, majd szólsz, hogy mi kell és megegyezünk. De igen...szép kis története volt míg hazahoztam.
ha szétbontod, 1-2 alkatrészre előreláthatólag szükségem lenne majd.....majd.:)
nem ez volt a 160ezer Ft-os Dunaalmásban? Bár talán az full papírnélküli lett volna úgy mondta.
Nem törött, csak olasz, majd ha haza megyek lefényképezem. Elég elfogadható állapotban van.
vettél megin 1 törött gépet?
Amúgy fordítok.
Mondjuk nekem most törve van a motorom, de már vettem is bontásra ítéltet...halál rá . Így valószínűleg amíg nem találok 94-97-es fejidomot addig kerek lámpás motorom lesz.
Csak, hogy felismerj majd
hali
jaja megyünk,nézz le te is ha tusz,jönnek többen is a fórumról milyen melót nyomsz?
értem... most kellett cserélni, mert 1x eltört benne vmi rúgó ami tolja kifelé, azt kicserélte benne a szerelő, de megint eltört a rúgó vége és nem feszített... de most már kompletten cseréltük.
Hi!

Semmi különös, tolom az igát. 1. héten nem nagyon voltam, de már hallgatom a zigét...
Streetfighter talira mentek? Gondolkozok, hogy elmenjek-e, de még kérdéses.
Mechanikus vezérműlánc feszítő patron.
Üdv!

A képen látható alkatrésznek mi a pontos neve?
Igen gyári.
üdv cbr 929 em van mikor lehuztam a kupufogódobot meglepődve tapasztaltam hogy a dob alatt van egy kupos palást alaku lyuggatott lemz valami folytás szerű.
Ez gyárilag van benne, mert a többi motoromon gsxr 750 cbr 600 f ott nem volt semmi csak egy cső és kész.
Énis jobboldalra keresek alsó, és oldalidomot
Ezt nekem
Hello Knife !
Sajnálattal hallom,hogy mi történt "veletek" !
Hello !
" BIKER-WORLD " - Google ...vagy
" PALI " tel: 0670 három-egy-hét-kilenc-nulla-nyolc-három
kár! nekem is jobb oldal kéne, ha valamelyikünk a másik oldalra esett volna most lenne egy gyári garnitúránk
Sziasztok idomcsavarokat keresek.4db inbuszfejüt ami a bizti tábla fölött lévő műanyagot rögziti illetve a túloldalra ugyanaz ez 4db.Valamint jobb oldal és feidomot rögzitő spec záras csavar 3db 2db rövid és az idom végén egy hosszabb.Ha valakinek van ilyen megvásárolnám töle