Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem vagyok tévedhetetlen. Mindenesetre érdekes és sajnálatos.
Szia engem érdekel a matrica,e-mailban megtárgyaljuk?ill küldj egy számlaszámot a keki@euromail.hu-ra meg hogy mennyi a posta?És utalok. gondolom sima ajánlottként 300-nál nem drágább
Ebben nem értünk egyet... a Világ Legszebb Motorja: CBR 95 RR FireBlade
a generátor felöl van egy vízleeresztő csavar onnan indul a repedés,és a kiegyenlítő tartály csavarjáig tart.nekem van 2db blokkom,ami ugyanígy repedt .egyébkén javítható,de nem egyszerű,mert nemcsak kifele reped,hanem befele is,ezért belefolyik a víz az olajba.a blokkot nem egyszerű hegeszteni,mert ötvözet,és hegesztés után elhúzza a blokk tetejét,amit megint csak felhegesztenek,majd lesíkolják.
kedves ddt500 az én 954-esem egy 2003-as ,2 éve volt nálam,41000 km-rel,mikor elrepedt az egyik motorozás alkalmával.nem biztos tehát,hogy az ilyen hiba nem lappang sokáig.
csáó!

Ami van nálad gumi apróhirdetés, oda küldtem el a számom.
SteveG ! Ma nem vagyok itthon de holnap majd kereslek. Ha ki írod ide a telefonszámod akkor megcsörgetlek ha nem szeretnéd közzé tenni akkor én megadom az én számomat és hívjál te.
Blokkrepedés. A motorosok.hu-n is volt egy ember bár az 04' CBR1000RR volt amiben 2500km-nél elrepedt a blokk. Mondjuk én emiatt nem aggódnék. A gyári hibás motorok nem húzzák 5-6 éves korukig. Amelyik szar volt az már felrobbant. A 954RR a 2-ik legszebb motor a világon.
Nem kösz.
Mindenképpen injektorosat akarok, erősebbet és könnyebbet és nem utolsó sorban minél fiatalabbat, mint az ex masina, ez meg egyik se igazán jellemző a 919-re, nem lenne nagy előrelépés.
Vegyél egy utolsó évjáratú 919-est jópofa nincs rajta injektor, bevált konstrukció. A többit meg költsd a civic meg crx parkodra. :D
Szal tudsz olyat, kettőt is, hogy mevette valaki nullkilóméteresen, soha nem borult fel egyszer sem a motor és nála csak úgy elrepedt?
Amúgy hol szokott elrepedni a blokk, ha már itt tartunk? És ilyen esetekben nem javítható a dolog?
Sorry, ha fárasztó vagyok, de akarok venni majd egy paripát, és hát azért a honda felé húz a szivem, aki nem elfogult egy márkával kapcsolatban sem, az mind a hondát preferálja, csak a csőlátású suzukisok és yamahások szidják természetesen.:) De ettől a problémától azért parázok.
Ő nem hondás, és amúgy nemtom miért ne mondhatná egy hondás, hogy szériahiba, de mondom, ő nem az, nemtom mennyire volt az régen, annyit mondott, jópár évig hondázott régebben, ennyi. Szerinte is a honda a legjobb ill legmegbízhatóbb, de nem a legerősebb az adott katban, csak ezért vett anno ő is más márkát versenyzésre.
Megvan, bár idén nem sokat mentem, nem úgy jött össze. Nekem nincs rajta hitel, de lehetetlen úgy kiszállni belőle, hogy az meg is érje, így én nem cserélek. Egyenlőre nem. Kicsit a csuklómat szokta igénybe venni, a hátam az nem szokott fájni tőle. Alapjáraton én elégedett vagyok vele, csak már nem olyan jó kimondani hogy 11 éves. De én úgy érzem, hogy most jön az én időm. Egyre olcsóbb a bizti, nem kell fizetni a 35K-s hiteleket, mint ahogy azt sokan teszik ilyenkor télen is. Mostantól nem fog drasztikusan esni az ára. Bukok egy év alatt 150 000Ft-t egy 3 éves motoron meg fél millát évente. Öreg, meg nem olyan szép mint a mostaniak, de ez csak akkor kér enni ha hajtom....
Most néztem utána.
Elvileg jó hozzá. Ezt találtam az ngk honlapján
Elvileg más a típus:

CR9EHIX-9 NGK iridium
A gyertya jó a 97-es 919rr-hez is? Mi a típusa és a márkája? Nekem most ngk cr9eh9 van benne.
Oks, majd várok, hátha kell valakinek. Ha nem akkor meg egyszer csak összehozzuk

Motor még megvan? Én most gondolkozok, hogy lehet, hogy le kellene cserélni. Jobban vágynék valami túrásabbra. Mint pl: VFR, VTR-F vagy 1200-es Bandit. Csak sajna még nekem 3 év hitel van rajta... Mondjuk hasonló hiteles motor jól jönne. Nekem lassan elegem van a gubabadásból....Fáj a hátam
Tudok,2-őt is.Szerinted a Hondások miért nem mondják hogy széria hiba?
954 blokkrepedés téma:
Beszéltem egy elég nagy szervíztapasztalattal (és versenytapasztalattal) rendelkező emberrel, aki amúgy sok éven keresztül hondázott, és azt mondta baromság, hogy tipushiba a blokkrepedés, meg hogy csak úgy magától egyszer csak elreped. Azt mondja, amelyik blokk elreped, azzal a motorral már elfirkáltak szinte biztos. És mivel nagyon vékony anyagból vannak a blokkok, meg a váz is viszonylag gyenge a sok könnyítés miatt ezért könnyen csavarodik eséskor, ezek miatt sérülhet meg a blokk könnyen, akár csak kicsit is, ami majd csak később jelentkezik problémaként.
Ha valaki tud olyanról, hogy 0km-esen megvett motor, 1. tulaj, garantáltan sérülésmentes, még csak el sem dőlt egyszer sem, és mégis elrepedt a blokkja, akkor cáfolja meg a leírtakat! Ugye ha már nem első tulajnál történik, akkor nem lehet biztosan tudni, hogy volt-e már a földön a motor. Sajnos.
Ok, ha nem megy el, az ajánlatom még él, csak tényleg macerás a találkozás. Illetve még mindíg járható az a dolog hogy öcsém kiviszi neked melóba a sárvédőt, ha meg tudod oldani hogy kigyere arra az 5 percre. Most megint sokat van Hatvanban, általában délelőtti órákban...
Ja és még van egy csomag(4 db) iridiumos gyertyám is 929-hez.
Oszi szerezte annó nekem, de amire ideért haverom hozott nekem másik 4-et(2 hónap után:S) és ez felesleges lett.Zsír újak. Beszerzési áron adom el 10.000

Kiflee83,
Sajnos nyáron nem találkoztunk és nem jött össze a csere.De ez a gyertya most itt van és csak foglalja a helyet nálam, hátha valakinek meg kell.
Sziasztok!

Érdekel valakit 929-954-re karbon tanksapka dekor?
Rendeltem egyet az ebayen és megküldték és fel is raktam. Rá 4 napra megint küldtek egyet
Szóval most van jelenleg 1 plusz. Az ára kemény 1000 Ft.
hát hnap kiderül pesten,ha beállítok 1 okmányidodába,és modnom mit akarok
hát akkor vereti papírok nélkül amugy nagy motorosok voltak régen nagyfaterral, 175ös tünde robesszal meg jawaval jártak pestre meg mindenhova monnyuk már rég volt, kicsit berodzsdásodtak már azóta, 70év felett vannak már.
Nem tudom pontosan, de szerintem akárhol kivonathatod, mivel nem csak a területileg illetékes okmányiroda rögzíti a tényt, hogy ki akarod vonatni, hanem központilag is jegyezve van.
Hívd fel az okmányirodát, hogy mi ennek az útja-módja, nekik csak tudni kell...