Szia Higany !
Sajnálattal olvastam a hirt, ugye nem lett semmi bajod ?
A motoros a lényeg, a motor javítható, illetve mind kettő lényeg !
Van egy jó barátom aki Hondákba nagyon ott van, szervízeli öket,alkatrészei vannak dögivel,fejböl vágja az egészet,a műhelye egy kicsit messze van Biatorbágyon,de Bp. a XI.kerületi ez neked biztos ideális !?
A neve: Pali , a tel.száma: 0670-három-egy-hét-kilenc-nulla-nyolc-három .
A javításban biztos segít,de lehet,hogy egy-két jó tanáccsal is ellát téged.
Jó tanács : NE NYÚLJ A MOTORHÓZ MIG A KÁRFELMÉRÉS NEM TÖRTÉNT MEG !
1. Ha keresni akarsz pár forintott pluszba, belemész, hogy egy kevesebb összegért mit a károd,de egyben a számládra kiutalja a biztositó és neked kéne helyre hozni abból a lóvéból.
2. Betolod egy szakszervízbe és rájuk bizod a dolgott, garanciális tehát útóreklamációval élhetsz a szervíz felé,
majd kapsz számlát róla és a biztosítóhóz benyújtod !
Igaz nem keresel semmit rajta,de legalább a motor biztos szakemberek kezébe lesz kijavítva "GARANCIÁLISAN".
Nekik van szakértelmük és technikájuk hozzá,pl. egyenesfútás stb.
Mit is kivánhatnék ezek után : jó szerencsét...minimum ! Na...pá...
Nekem anno a K&H fizetett. Nem mondanék számokat, de ha megint történne valami, én biztos úgy járnék el, mint régen. De, ha írsz nekem egy mail-t (adatlapon szerepel) szívesen segítek.
Köszi! Remélem nem lesz semmi fennakadás és helyrepofozzák valahol faszán a gépet úgy, hogy nekem ne kelljen fizetnem semmit.
Tényleg, valaki nem tudja, ilyenkor pl a ruhámban, bukósisakomban... keletkezett anyagi károkat is térítenie kéne a biztosítónak?
Köszi a választ! Törött idom is, egy vagy kettő oldalsó idpm, meg több idom meghorzsolódott, csak pont nem a gyári idomok voltak a motoron, de van gyári törött idomom, lehet azt kéne rárakni a motorra, nem? Ezért kéne valami jártas ismerős vagy ember, aki megmondja mit csináljak, hogyan járok a legjobban.
Gazdasági totálkár esetén mit fizet a biztosító? Mert sztem kb 250ezerből magamnak összerakom olyanra, mint az új.
Én azt javaslom, hogy addig amíg nem ment ki a biztosító szemlére, hozzá se nyúlj a géphez. Ha kellően összetört (már az idomok törése is elég) akkor az gazdasági totálkár. Jobban jársz, ha úgy kéred, hogy fizessék ki a károd és te megcsináltatod. Ha szervizbe viszed, akkor vagy éppen meg tudják csinálni, vagy nem. Ebben az esetben kell a számla, mert az alapján fizetnek. Vagy hagyni kell, hogy teljesen a szerviz intézze a kárt. Nekem volt már dolgom velük, szerencsére kifizettek.
HELP HELP HELP!
Fiúk, kéne egy kis segítség! Egy órája elütöttek, kaptam betétlapot, moci nem szép, de hazajöttem lábán vele. Kérdésem az, hogy van valakinek ismerőse esetleg hondaszervízben, vagy valahol, ahol korrektül meg tudják csinálni számlásan a motort? Az se baj, ha pozitívan jövök ki belőle. Aki tud bármit lécci írjon vagy hívjon! Előre is köszönöm a segítségeteket!
Számom: 0630 4748 973
Gábor
p10nél? én nem szoktam kávézni,meg hnap nincs is reggel órám,csak 11:40től mechatronika gyak
na de mégis, mi nem sikerült? nekem se lett tul jó az első év,at1,mecha1 nem lett meg,második félévbe meg a mérnöki fizika,bár arra nem épül semmi,többivel megvagyok
És köszi a tanácsokat, meg az elérhetőséget! Átgondolom mi lenne a legjobb.