Hello mindenkinek !
"CBRambo" a féktárcsa célzást értettem,lehet olcsóbban kapni,az enyém is eladó,ha megveszed és
pont az az eladó amelyik űttt,olcsó húsnak híg a leve,a fékkel ne játszok,mert életett ment.
Szeretek gyorsan menni és szeretek megállni ott ahol Én akarok,nem pedig ahogy csörren úgy puffan,
mert akkor már rég pufffffantam volna...de kinek mi a fontos ?...nekem a fék az első ! Na....pá...
nekicsapódtam egy kocsinak... osztott hiba, de akkor is a K. anyját!
első héten nem voltam mert melózni kellett, jól fog jönni az a pénz októberben
holnap fél egytől a P10-ben
Szerintem ezt nem nekem akartad írni, de így is jó . Én csak annyit mondtam, hogy fel van gyorsítva a felvétel. Ha tökös gyerek lenne nem egy felgyorsított videót rakna fel. Mindenki maga dönti el, hogyan akar motorozni. Én még sokáig akarok...elég nekem a hétvégi suzukis, aki úgy megy át a piros lámpán, mint romlott hús az óvodáson.
Nem reklámozni akartam, csak mivel egy Hondával tolja a srác, és ez 1 Honda topic így gondoltam hogy pár embert érdekel. Szerintem ha a videón szereplő emberke meglátja itt a videót, nemfog felkeresni és agyonverni, ha már a Youtobe-ra feltöltötte.
srácok
lassan jön a tél, és úgy döntöttem,hogy kibővítem még 1 hondával a készletet, egy xr 600ra gondoltam,valami régebbire,valószinűleg külföldről behozott lesz,persze papirok minden nélkül
Szia ! Elgondolkozok rajta hogy vegyek idomokat és festessem le, vagy új idomszett. De az még úgy is jövőre lessz. De azért Köszi, ha kell valami ebay-ról, akkor gondolom úgyis megtalállak itt fórumon.
Sajnállatal hallom hogy a te motorod is összetört, ez a 3. 900RR itt a fórumban.
"CBRambo" a féktárcsa célzást értettem,lehet olcsóbban kapni,az enyém is eladó,ha megveszed és
pont az az eladó amelyik űttt,olcsó húsnak híg a leve,a fékkel ne játszok,mert életett ment.
Szeretek gyorsan menni és szeretek megállni ott ahol Én akarok,nem pedig ahogy csörren úgy puffan,
mert akkor már rég pufffffantam volna...de kinek mi a fontos ?...nekem a fék az első ! Na....pá...