Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tudok neked csabi!
ki fog jönni 25.én a mezőberényi street fighter napra?
Hja.
De én is tudok bármit rendelni ebayről, és általában olcsóbban adom, mint mások.
Helló. tudna valaki 954-hez üléstakarót?(üléspup)? Kép is érdekelne! Választ elöre is köszönöm....
Hát sajnos velem is így történt 3 éve mikor egy autós lelökött az útról előzés közben.pedig nem mentem gyorsan sem, és vagy 3 km át mögötte voltam.Ö is elkezdett előzni miközben én már rég kint voltam.Szintén nem nézett a tükörbe
Hát ezt is megélte a szerelmem:
ha valami láma sofőr volt,lehet hogy észre se vette hogy ráhúzta a kormányt ,és elesett mögötte a motoros
Útálom az ilyen cserbenhagyósdit! Ha valaki megcsinálja a bajt, akkor miért nem tudja érte tartani a hátát?!(Jó biztos nehéz, de utána ha elkapják úgyis sullyosbító tényező a cserbenhagyás). Miért van az, hogy nem vállalják egyesek a felelősséget a tetteikért?
Fogok is :)

sőt videót is szeretnék csak még időm nem volt rá :S

de szerintem majd ma vagy holnap
Nagyon egyszerű a történet. Átmész Nyaíradonyba/Debrecenbe az okmányirodába, és közlöd az ügyintézőval, hogy ki akarod vonatni a forgalomból a motor adott dátumtól kezdve, "ameddig szeretnéd"(azt hiszm max 6 hónap). Ad egy csekket max 2000HuF postán befizet, utána vissza okmányiroda, és beleírják, hogy x-tól y-ig forgalomból kivonva, pecsét rá és mehetsz isten hírével. A rendszámot sem kell leadni se semmi. Miután letelt a kivonási idő a jármű autoatikusan "visszakerül a forgalomba" tehát minden egyéb procedúra nélkül járkálhatsz tovább.
A kivonást jelentsd a biztosítódnak is pl.: faxold el a forgalmit, amin szerepel h ki van vonva forgalomból, és írj 1 pár sort h lesznek szivesek nem küldeni a csekket!
Viszont: mielőtt visszakerülne forgalomba újabb levél a biztosítónak, hogy amire visszakerül forgalomba addigra küldjék ki a csekket, mert elég komolyan ellenőrzik a dolgot.
Remélem tudtam segíteni, de ha jössz ma kondizni 12-13h körül és érdekel még valami megbeszéljük.
Kössssz, találtam egy pár finom holmit.
Am dobhatnál fel néhány képet a vasról.
Énis ezt akarom, mert ha akarnám se tudnám használni.
De mit kell tenni pontosan, hogy kivonjam télre ideiglenesen ?
okés
az zsír,köszi
Ha esetleg vkit érdekel,eladó a kicsikém:
www.kepesmotor.hu/honda-sportm...
rendben köszi

akkor várom a picture-t :)
A lemondás napjától a hátralevő befizetett időnek megfelelő összeget visszaküldik postán, nem megy kárba.
majd lefényképezem neked,de szerintem csak jövő hétvégén tudom mert holnap reggel mek pestre,kezdődik a suli és csak pénteken jövök haza.