Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

R1 game over?
Ismered a gazdáját?
Érdemes megnézni a mocit?
Képeken jól néz ki.
Igen van itt egy piros fekete 954 gyönyörű állapotban, itt Bodajkon csak ez az egy van
Köszönöm.
Tegnap este rakták fel.
BIGA.
Nem is tudtam hogy van ott 954-es! Sajnos nem tudok róla így semmit!
Azért megkérdezek 1-2 bodajki ismerőst!
Szega Basi.
Van Bodajkon eladó egy 954-es tudsz valami infót?
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbr_954_rr-401292
7
BIGA.
hát én az enyémmel, ő meg ezzel a kékkel
rátoltuk ma az akra karbon dobot,amit rendeltem rá neki, 50mm es nyitás van a dobon, gecikemény hangja lett
Borulásérzékelő nélkük vagy eldöntve nem megy az AC sem....
van 1 pirelli diabló 180/55 17-es hátsó gumim nagyon jó állapotú 10e-be eladó
olyan a mintája mint ami a képen van csak ez vaskosabb..
Sziasztok!

Lenne egy kérdésem felétek. Ha egy cbr 929-nek a borulásérzékelője meghibásodik akkor milyen tünetekkel jár?
Pl: Amikor ráadom a gyujtást akkor minden ugyanúgy megy? Ac szív csak nem tudsz indítani? Vagy az hibakódot ír ki? Kérlek segítsetek,mert most vettem észre, hogy sérült a borulásérzékelőm. De nekem szív az AC csak nem enged indítani.
Akkó jövőre Kisúlyra ezzel jöttök?
nah itt van az asszony a motorkájával,vasárnap hoztuk neki,nagyon fazsa kis gép,full gyári az utolsó csavarig, karcmentes,14e km el. nagyon tuti kis gép
Fából vaskarikát. Egy tél munkája volt.

De egyébként van egy undertail-em ami nem jön ki így szintig, de van benne aksi tartó meg minden bizgentyű. Meg tudok adni egy elemet amiből alakítottam az enyémhez a többi rajtad múlik. De matekos arra készülj fel. Én azért mondtam le azokról amiket vásárolhatsz készen mert szét kell vágdosni a gyári betétet.
És azt hogyan csináltad?Mert ha nem túl bonyolult lehet én is elbírnék vele.
Én csináltam egyet magamnak.

http://p1.bikepics.com/pics/20...

Van még emelő 3szögem 3centit emel a hátulján.
Szia

Keresd basi2-őt ő foglalkozik ilyenekkel 358-adik oldalon megtalálod Merem ajánlani jó szaki és az árai sem rosszak
az meg mi?
Üdv Mindenkinek!
Látom itt a jó idő (végre) és nem nagyon aktív a fórum .Olyan segítség kellene nekem hogy honnan tudnék szerezni Undertailt (remélem jól írtam) viszonylag occsó pénzért.

Előre is köszi a választ!
Jelenleg így fest most a gép...
Kössz! Megpróbálom vagy max vmit házilag kitalálok.....
Szia Joe !
Hello mindenkinek !
Próbáld meg a BIKERWORLD-ba,talán segít.
Na Pá..........
Jobbulást!
Gyógyulgassál!
Balint te nem szoktál ennyire kiakadni!
Üdv!

Nme tudja vki, hogy lehet-e külön kapni a motoremelőhöz a képen látható gumibakot?