Lenne egy kérdésem felétek. Ha egy cbr 929-nek a borulásérzékelője meghibásodik akkor milyen tünetekkel jár?
Pl: Amikor ráadom a gyujtást akkor minden ugyanúgy megy? Ac szív csak nem tudsz indítani? Vagy az hibakódot ír ki? Kérlek segítsetek,mert most vettem észre, hogy sérült a borulásérzékelőm. De nekem szív az AC csak nem enged indítani.
nah itt van az asszony a motorkájával,vasárnap hoztuk neki,nagyon fazsa kis gép,full gyári az utolsó csavarig, karcmentes,14e km el. nagyon tuti kis gép
De egyébként van egy undertail-em ami nem jön ki így szintig, de van benne aksi tartó meg minden bizgentyű. Meg tudok adni egy elemet amiből alakítottam az enyémhez a többi rajtad múlik. De matekos arra készülj fel. Én azért mondtam le azokról amiket vásárolhatsz készen mert szét kell vágdosni a gyári betétet.
Üdv Mindenkinek!
Látom itt a jó idő (végre) és nem nagyon aktív a fórum .Olyan segítség kellene nekem hogy honnan tudnék szerezni Undertailt (remélem jól írtam) viszonylag occsó pénzért.
Előre is köszi a választ!
Jelenleg így fest most a gép...
Érdemes megnézni a mocit?
Képeken jól néz ki.
Tegnap este rakták fel.
BIGA.
Azért megkérdezek 1-2 bodajki ismerőst!
Van Bodajkon eladó egy 954-es tudsz valami infót?
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbr_954_rr-401292
7
BIGA.
rátoltuk ma az akra karbon dobot,amit rendeltem rá neki, 50mm es nyitás van a dobon, gecikemény hangja lett
olyan a mintája mint ami a képen van csak ez vaskosabb..
Lenne egy kérdésem felétek. Ha egy cbr 929-nek a borulásérzékelője meghibásodik akkor milyen tünetekkel jár?
Pl: Amikor ráadom a gyujtást akkor minden ugyanúgy megy? Ac szív csak nem tudsz indítani? Vagy az hibakódot ír ki? Kérlek segítsetek,mert most vettem észre, hogy sérült a borulásérzékelőm. De nekem szív az AC csak nem enged indítani.
De egyébként van egy undertail-em ami nem jön ki így szintig, de van benne aksi tartó meg minden bizgentyű. Meg tudok adni egy elemet amiből alakítottam az enyémhez a többi rajtad múlik. De matekos arra készülj fel. Én azért mondtam le azokról amiket vásárolhatsz készen mert szét kell vágdosni a gyári betétet.
http://p1.bikepics.com/pics/20...
Van még emelő 3szögem 3centit emel a hátulján.
Keresd basi2-őt ő foglalkozik ilyenekkel 358-adik oldalon megtalálod Merem ajánlani jó szaki és az árai sem rosszak
Látom itt a jó idő (végre) és nem nagyon aktív a fórum .Olyan segítség kellene nekem hogy honnan tudnék szerezni Undertailt (remélem jól írtam) viszonylag occsó pénzért.
Előre is köszi a választ!
Jelenleg így fest most a gép...
Hello mindenkinek !
Próbáld meg a BIKERWORLD-ba,talán segít.
Na Pá..........
Gyógyulgassál!
Nme tudja vki, hogy lehet-e külön kapni a motoremelőhöz a képen látható gumibakot?