személyesen voltam értük,mezőberénybe a bátszi motornál.lehet mond vmit a név, elég hiresek mo-n, sok streetfightert támogatnak,meg rendeznek minden évbe streetfigter napot is.nagyon korrekt a tulaj,szikora bandi, ezért is van rengeteg visszatérő vevője,én is szoktam tőle venni cuccokat. gumiból is több ezer van neki, és nagyon képbe van, hogy meik gumi mien fajta,mennyire kemény,meg minden. mondom neki hogy 900rr re kell,érdi elöl kicseélted má a felnit 17esre? mondom igen, ok ak mutatta oda meikek vannak,hátra meg akkor 180/55 való gyárilag,akkor az ez a sor, minimum 100 ekkora méretű gummája van, a teljesen ujtol a használtakig,minden féle van.
Kiszerelve, letesztelve, 84 °C-on nyit és zár rendesen. 5000-ért a tied lehet csak most, csak neked, csak tőlem . Csütörtökön megyek fel Pestre a 4-es főúton. Ha a közelbe szeretnél és tudsz találkozni, akkor meg tudjuk oldani, vagy posta.
"de 80 ezer fölött nem láttam sport mocit bontatlanul"
na akkor cirka 1000 km mulva meg lehet nezni az enyemet
igaz ez nem az a nagyonregi, de mar tapossa a 10. eletevet a kis draga, szoval nem is mai darab
amugy meg tenyleg vicces, hogy a hasznaltauto.hu-n ilyen gepeket latok 15-20ezer kilometerrel
ezek kit akarnak ilyen km ertekekkel megetetni?
megkaptam a számlaszámod,utalom a lóvét ha tudom,csak éppen vmi karbantartás van az otp honlapján és nemlehet utalni.
a gummák még nincsennek fenn a mocin.pesten vagy?
Semmi különös, zűrösen telik az idő. Sorra sérülnek le a rokonok és az ismerősök, de még csak nem is motorral. Kivételesen szakad ez eső, fülledt a levegő és sötét az ég, máskülönben jó . Legalább lesz időm beletolni a 17-es kereket...vagy nem.
Szerintem az márkaspecifikus, vagyis csak rendelésre hoznak. Nem egy tömegcikk, mint a fékbetét. Hondánál tudsz rendelni esetleg valamelyik utángyártó cégnél. Vagy marad a használt piac, nekem lenne is egy neked, ha érdekel.
termosztátot, hol lehet kapni? elég sokfelé nézelődtem, de sehol sem találok, vagy nem jól keresek...(esetleg másnéven forgalmazzák vagy vmivel együtt?)
Nekem is hasonló gondom volt a Fresco rendszerrel.
Mi egyszerűen megoldottuk. Tömítőpasztát dobtunk neki és meg is szűnt a jelenség. A lényeg, hogy a paszta után vagy 24 óráig be se indítsd, mert akkor kiköpi az összeset.Nekem 48 óra után a felesleget kiköpte és azóta sincs semmi bajom se vele.A lényeg, hogy olyat kell keresni amit utána ha kell, akkor ne kalapáccsal keljen levenni és nagy legyen a hőtűrése.
Semmi gond! Nem értettem félre!Van más megoldás is ez tény,mert az enyémen nem a háromszöggel volt variálva.Szerintem az enyém ott lett elcseszve hogy túl lett emelve,és nagyon orros...Általában a Mátrát szoktam csavarni,mivel itt lakom...majd holnap küldök neked képet,hogy lásd az én verziómat(ami annyira nem lett sikeres) ,de funkcionál!Na kitartás Zotya Úr!
Ne értsd félre Uram, nem letámadni akartalak. Véleményemet osztottam meg, volt használva korm.teló nélkül is, evvel a 3cm-el nem csinált ilyet, mondjuk nem is idegesen használom. Nekem a 3szög cseréje volt átlátható, nem azt akartam mondani, hogy más opció nincs a kiemelésre. PEACE!
Majd júliusba megyek legközelebb Mátrázni, mondjuk inkább Bükközni.
Üdv.: Bala
na akkor cirka 1000 km mulva meg lehet nezni az enyemet
igaz ez nem az a nagyonregi, de mar tapossa a 10. eletevet a kis draga, szoval nem is mai darab
amugy meg tenyleg vicces, hogy a hasznaltauto.hu-n ilyen gepeket latok 15-20ezer kilometerrel
ezek kit akarnak ilyen km ertekekkel megetetni?
a gummák még nincsennek fenn a mocin.pesten vagy?
20asba vettem a szettet.
vettem új gummaszettet a cbr-re,michlelin pilot road-ot.
Valamelyik nap kiszerelem és megnézem, bár biztos vagyok benne, hogy működik, mert előtte sose volt vele gond. Majd írok, hogy mi mennyi, meg hogyan.
Mostanában nagyon keveset vagyok gépnél, konkrétan hol itt, hol ott, mindig más gépen és így nem lépek MSN-re. De este megnézem és írok neked.
Üdv
irtam neked msn en a fesszab ügyben,de nem irtál rá,irjál egy számlaszámot majd msn re,és küldöm a lóvét
Semmi különös, zűrösen telik az idő. Sorra sérülnek le a rokonok és az ismerősök, de még csak nem is motorral. Kivételesen szakad ez eső, fülledt a levegő és sötét az ég, máskülönben jó . Legalább lesz időm beletolni a 17-es kereket...vagy nem.
Szerintem az márkaspecifikus, vagyis csak rendelésre hoznak. Nem egy tömegcikk, mint a fékbetét. Hondánál tudsz rendelni esetleg valamelyik utángyártó cégnél. Vagy marad a használt piac, nekem lenne is egy neked, ha érdekel.
MI újság régen láttalak
Milyen az idő felétek?
termosztátot, hol lehet kapni? elég sokfelé nézelődtem, de sehol sem találok, vagy nem jól keresek...(esetleg másnéven forgalmazzák vagy vmivel együtt?)
Ha egyre gondolunk akkor tudok segíteni.
Nekem is hasonló gondom volt a Fresco rendszerrel.
Mi egyszerűen megoldottuk. Tömítőpasztát dobtunk neki és meg is szűnt a jelenség. A lényeg, hogy a paszta után vagy 24 óráig be se indítsd, mert akkor kiköpi az összeset.Nekem 48 óra után a felesleget kiköpte és azóta sincs semmi bajom se vele.A lényeg, hogy olyat kell keresni amit utána ha kell, akkor ne kalapáccsal keljen levenni és nagy legyen a hőtűrése.
Majd júliusba megyek legközelebb Mátrázni, mondjuk inkább Bükközni.