Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó, biztos hülye vagyok, de ha egyszer nincs rajta semmi jelölés? És továbbra se tudom mi szted a fönnt és mi a lent. És el lehetett volna jobban, egyértelműen magyarázni, ha azt írod pl, hogy óramutató járásával megegyezően tekerjem (szemből, tehát a motor bal oldalától nézve) koppra és akkor van R-ben, pl. De majd kitapasztalom akkor magamnak.
Van másik!
ja és a befelé menőket nézi, és csak visszafele láttam meg
örökös mint a szegénység!
jövöre már gólyák is lesznek a tetején
FIX
Fix vagy mobil volt?
Nem vették meg tőled azt a rendszert meg dobot?
Már amikor először megkérdezted is el voltam hülve rajta, hogy erre, hogy nem jössz rá egyedül. Nekem sincs rajta csap, de simán tudom mi merre van. Jobban nem lehet ezt elmagyarázni Fent van Res, középpen Off, alul On. Ha ez még mindig nem segít vagy nem érted, akkor már nem tudok mit mondani.
A szemét mocskok kiba!tak egy fényképezőt dobogókőre....
csak azt nem értem miért 60000-ért kell ezt megtudnom
Szia

Nekem volt egy Fzr em én nem is foglalkoztam hogy hogy áll a csap beindítottam ment belenéztem a tankba ha kevés volt benne tankoltam de eljött az a nap amikor kifogyott belőle a nafta és onnantól kezdve tudtam hogy melyik a rendes állás meg a tartalék! Szerintem te is rá fogsz jönni magadtól de a Balint elárulta neked csak nem figyeltél!
ez nekem így nem mond semmit ám. ezért kérdeztem melyik irányba kell eltekerni teljesen, óramutató járással ellentétesen vagy megegyező irányba. Nincs rajta a csapon a fogantyúja, csak a rúd van, azon meg nem látszik merre mi van.
fent van
Tolni már kellett 1x-2x.:) Csak mostanság eltekergettem és nemtom most miben van.:)
Merre van az R? Melyik irányba kell tekerni hozzá?
Nyugodtan hagyd R-be, nem kell majd tekergetned, max tolnod... Szerintem, ha normálisan végiggondolod rá fogsz jönni, hogy hogy működik...
Helló szakik! Lenne egy kérdésem:
A benzin csap nálatok milyen állásban van ON vagy RESERVE? És hova kell tekerni a benzincsapot pl ON helyzethez, óramutató járásával megegyező irányba teljesen elfordítva vagy a másik irányba? Csak mert fogalmam sincs, hogy most hogy áll.:)
Amúgy nem vágom hogy működik ez az egész, a tankon belül van egy külön rész, ami megtelik benyával és ha ON-on van akkor innen nem tudja kiszívni a benyát ha meg RESERVE-ben akkor innen szívja? Ha RESERVE-en van, akkor lehet full kiüríteni a tankot, akkor jó ha mindig ilyen állásban van, ha nem akarom tekergetni állandóan?
Arrow rendszerem végén arrow dob van ha nem tudom eladni az erion racing-et akkor felvarázsolom az arrow dob helyére.
Ha felmegy a motrodra, akkor vedd meg! Legfeljebb cserélgeted őket!
Ez egy Arrow, jó lehet a rendszered végére.
na akkor jó a szemed ilyet kiszúrtál
jolvan majd gyere oda ha meglátsz,csak kiszursz többezer ember között is,ha az autobol sikerült
Vegyél tőlem egy erion racing dobot. Az való egy CBR900RR-re, nem leo vince meg mi egymás. Ha megmarad ráalakítom az arrow rendszerem végére.
áhh dehogy is.Nem cserélem le maradna ez is.Csak gondoltam rá hogy kéne venni rá másikat is:D
Nem volt valami nagy forgalom bambultam ki a kocsiból és eccercsak jöttél szembe..... Átutazóban voltam,nem ott melózok Csütörtökön mi is megyünk de hivatalosan csak pénteken vagyunk ott............ No majd összefutunk
Mitől lehet az hogy felkeményedik a fékem? és mivel tudnám orvosolni?
Szerintem a féktárcsa néha hozzáér a betéthez, de amikor szabadon gurulok nem érzem hogy fogna. és amikor kemény akkor sem fékez semmit csak nagyon kemény a fék.
Lecserélnéd a nyerő Egrus-t?
köszi a gyors választ
Szia Gábor! Irányára 59e, ami persze alkuképes.
Vadi új, titán, E-szabvány, dobozában, tartozékokkal.