Helló mindenkinek éredklődni szeretnék hogy mienek ezek a hondák mert hallotam hogy legendásan megbízhatók első nagymocim lenne és nem akarok mellé nyúlni. egy cbr 900rr-nélmire kell figyelni megvételkor?
Sziasztok! Segítsetek! Havernak van egy 98-as 919-ese , bukott 1 szépet és annyi a komplett kuplung kosárnak mindenestől + a jobb oldali deklinek! Ha tudtok valahol cuccokat írjatok légyszi a stuntcitrom@citromail.hu-ra! Előre is köszi!
igazság szerint most nem kicsit le nulláztam magam,és csak hétvégén kapok fizetést....
Ha neked is megfelelne,akkor pénteken küldeném el,hogy mondjuk hétfőn kedden itt legyen....
De mindenképp kellene!
Hátsófelni 5,5coll hibátlan állpotú használható michelin power one gumival új koyo csapágyakkal: 17000ft
Szinteres fékbetét garnitúra előre: 9000ft (92-97-ig de lehet hogy a 98-99-esbe is jó)
Hétközben csak délután 5 után vagyok elérhető!
0630/6963423
Ugyanitt a kerékhez van egy 900 RR is eladó.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbr_900_rr_lego
lcsobb_csere-3095172
Nem túl szép, de jó!
450 ezer
vagy
csere érdekel de akkor 550 ezer a csereár.
Jakuzzival, chopperekkel aratógépekkel kíméljetek!
600-as sport jöhet.
Ha valakit érdekel van egy 900 RR 17-es elsőkerekem eladó.
Fegyiguminál a miskolci reptérre vezető úton meg lehet nézni.
49000-ért viheted.
Gyárira akarom össze hozni
Mellesleg,nektek müanyag vagy üvegszál?
Mert ezen most üvegszál van de van 2 karcos oldalidom ami müanyag.
minden esetre köszönöm
Szerintem ha nem találok maximum csinálok egyet oda....persze nem gagyi suffni tuningot :)
Valaki megtudná mondani a faridomban levő kapcsoló hogy nézki,ami a csomag tartót nyitja!?
Mert nekem most csak a luk van és biztos nem csak lukat tettek gyárilag...esetleg valami hátsó kapaszkodóval probálkozott már valaki?
Remélem lesz olyan cucc ami kell bele az üzletben.Sajnos ahol voltunk ott nem volt
Ha gondolod hétvégén elkérem a telszámát,és megadom,hátha tudsegiteni.
elmentettem a számodat ha nem gond.
igazság szerint most nem kicsit le nulláztam magam,és csak hétvégén kapok fizetést....
Ha neked is megfelelne,akkor pénteken küldeném el,hogy mondjuk hétfőn kedden itt legyen....
De mindenképp kellene!
SMS-ben küld el a címed a 0630/6963423-as számra és feladom holnap +1690ft lesz a posta költség.
Tükröm nincs de abból vegyél utángyártottat hazudni nem akarok de valami jelképes pénz 2-3ezres darabja.
balos jobbos :)
ha esetleg van légyszives arra is mondj valamit köszi.
Posta játszik?
Személy szerint Pest megyei vagyok. Érden lakom.
Egy elérhetőséget kérhetek email cim vagy valami?ott megadnám az adatokat a cimet,stb.
Igen olyan mint a tied!
Mennyibe tudnád oda adni? balos,jobbos is kellene :)
Vettem egy Honda CBR 919 RR-t
a kérdésem az lenne tudnátok nekem segiteni alkatrész beszerzésben?
pl gyári csavarok,műszerfal idomok vagyis a rekeszek,stb stb.
a segítséget előre is köszönöm