Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nemsokára vége a nyárnak de még strandolni 1 szer voltam mert rendesen megfagy az ember.18 fok meg 20 azt ennyi a nyár.Nézem az előre jelzést és 1 hónapra előre mutatja kb menyi lesz a hőmérséklet.28 fölé nem is megy:S
Voltam sátorozni és hajnalban rendesen megfagytam:S
Ritka szar az biztos!Mi is menni akartunk a hatvani streetfighter bajnokságra,de perceken belül esni fog....
ilyen undorító szar nyarunk nem is volt még.Rendesen pulcsiba rohangálnak az emberek nyár közepén.Nincs olyan nap hogy ne áznánk szarrá.
Na majd küld el Gábor a tel.számod és ha itt lesz az ideje akkor csörgök! Küld el a gti001@vipmail.hu címre!
Hali!Mielött nekiugranátok szétszedni érdemes először megnézni a feszítőt!Gyakran előfordul hogy koszos,és megragad!Cserélni csak ritka esetben kell!Az a lényeg,hogy ha kitekered a feszítő két csavarját(nem a középsőt)és tolja kifelé magát akkor melózik rendesen a feszítő....ha nem rugja ki magát akkor nem jó.Ha pedig teljesen ki van jőve a feszítőböl a stift,de nem tolja magát kifelé mikor tekered ki a két csavart,akkor a lánc gatya!Nekem zörgött,mint az állat,de kiderült hogy csak a feszítő volt megragadva!Kifújtuk féktisztítóval,visszaraktuk,és azóta is olyan mint a doxa....
Köszi a segítséget!
Bár lehet hogy nekem pont a láncom jó és a feszítőt kellene kicserélnem.
Nem tudod véletlen a feszítő mennyit kóstál?
szia!Köszi jól vagyok már.Szerintem megyünk eddig úgy néz ki:D
valaki nem megy szombaton (holnap) balaton felé dél körül?
megyek kenesére ha valaki kedvet kap írjon!
Ez a 3-as henger dolog új és ez okozhat vázrezonanciát miden mellékes zaj nélkül?
én csak vez láncot cseréltem, mert megvolt nyúlva ,de a feszítőmmel nem volt semmi gond, pink motorsnál van DID lánc 20asért.
karbi szinkronnál depressziómérővel kimérik melyik karbi mennyire sziv,és az alapján lövik be,és utána minden bizonnyal egyenletesebben fog járni a motor, főleg alapjáraton lehet majd észrevenni.szelephézag állitást nem kötelező csinálni karbiszinkronkor,de ha már egyszer szétszeditek,meg minden akkor érdemes ránézni,lehet nem is kell rajtuk álitani,nekem tavasszal mértünk az enyémbe hézagot,és mindegyik a határokon belül volt.
okés főnök,akkor ott találkozunk
irj 1 tel számot,és ak előkeritsük egymást
Köszi! Veled mi ujság?Rendben vagy már?Sirokba remélem jöttök júliusban....
Sziasztok!

Lenne egy olyan kérdésem hogy a vezérműlánc cserénél a láncfeszítőt is ki kell cserélni vagy jó az is ha csak a feszítőt cserélem ki?

A másik hogy mit csinál a karburátor szinkron? egyenletesebben jár majd a motor?
A szelephézag állítással együtt kell a karbiszinkron?

előre is köszi
én megyek!
megyek,de az még kicsit odébb van szeptember végén vmikor
most kisujjszállás a soros ki jön? szoljon aki még ott lesz és akkor összefutunk élőbe meg nyilván iszunk valamit
lesz szólva
Szóljatok ha Mezőberénybe lessz Streetfighter nap, mert oda menni kell !
idén mész streetfighter napra berénybe?
fú de jó lett a cibier:)
én meg két tízezer forintos bankjegyet cseréltem el két gumi abroncsra hétfőn
ma fel is rakattam őket, nagyon faszák
tegnap azért előcsaltuk a régi gumiból a drótszálakat megnéztem,hogy télleg igaz e ami rá van irva, hogy steel radial
mi picsa! SÜT A NAP? már azt hittem elcserélem a 900at egy gumicsónakra...
Most ne sértődj meg, de én nem ezt az utat jártam volna. Én ilyen megoldásra nem is gondoltam, szerintem a drasztikus emelés miatt szitál be.
Jóval orrosabb lett...közel 5 cm-rel magasabb a hátulja...
Hali Zotya!Na itt a kép amit ígértem!Itt az okosság,ahogy nekem van kiemelve!(A vakrozsdán ne nevess!)Még nem volt időm leszintereztetni!Üdv.
Üdv.

Kellene a cucc akkor, viszont csak a posta jön szóba, mert a 4 főút tőlem távol van és most időm sincs menni 1 km-t se
Adatlapodon láttam egy email címet, ott kereslek és megbeszéljük a részleteket.....