nemsokára vége a nyárnak de még strandolni 1 szer voltam mert rendesen megfagy az ember.18 fok meg 20 azt ennyi a nyár.Nézem az előre jelzést és 1 hónapra előre mutatja kb menyi lesz a hőmérséklet.28 fölé nem is megy:S
Voltam sátorozni és hajnalban rendesen megfagytam:S
Hali!Mielött nekiugranátok szétszedni érdemes először megnézni a feszítőt!Gyakran előfordul hogy koszos,és megragad!Cserélni csak ritka esetben kell!Az a lényeg,hogy ha kitekered a feszítő két csavarját(nem a középsőt)és tolja kifelé magát akkor melózik rendesen a feszítő....ha nem rugja ki magát akkor nem jó.Ha pedig teljesen ki van jőve a feszítőböl a stift,de nem tolja magát kifelé mikor tekered ki a két csavart,akkor a lánc gatya!Nekem zörgött,mint az állat,de kiderült hogy csak a feszítő volt megragadva!Kifújtuk féktisztítóval,visszaraktuk,és azóta is olyan mint a doxa....
én csak vez láncot cseréltem, mert megvolt nyúlva ,de a feszítőmmel nem volt semmi gond, pink motorsnál van DID lánc 20asért.
karbi szinkronnál depressziómérővel kimérik melyik karbi mennyire sziv,és az alapján lövik be,és utána minden bizonnyal egyenletesebben fog járni a motor, főleg alapjáraton lehet majd észrevenni.szelephézag állitást nem kötelező csinálni karbiszinkronkor,de ha már egyszer szétszeditek,meg minden akkor érdemes ránézni,lehet nem is kell rajtuk álitani,nekem tavasszal mértünk az enyémbe hézagot,és mindegyik a határokon belül volt.
megyek,de az még kicsit odébb van szeptember végén vmikor
most kisujjszállás a soros ki jön? szoljon aki még ott lesz és akkor összefutunk élőbe meg nyilván iszunk valamit
én meg két tízezer forintos bankjegyet cseréltem el két gumi abroncsra hétfőn
ma fel is rakattam őket, nagyon faszák
tegnap azért előcsaltuk a régi gumiból a drótszálakat megnéztem,hogy télleg igaz e ami rá van irva, hogy steel radial
Kellene a cucc akkor, viszont csak a posta jön szóba, mert a 4 főút tőlem távol van és most időm sincs menni 1 km-t se
Adatlapodon láttam egy email címet, ott kereslek és megbeszéljük a részleteket.....
Voltam sátorozni és hajnalban rendesen megfagytam:S