Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok srácok !
Olvastam,hogy néhányan alkatrész után fútnak,
illetve szakmai jótanács kéne,megoldással.
Hívjátok bátran: Pali 06-70-317-9083
Tudom tanácsolni,nekem is segített amikor bajba voltam.
Ha olvasod Pali bocsi,hogy kiírom a tel.számod...
Üdv. mindenkinek....
Ha lesz időm,lefényképezem neked szívesen! Ha pedig jövő hét végén netán találkozunk a Mátrában,megmutatom szívesen....Pont azt írtam,hogy nekem nincsen rajta kormánystabi,és nekem beszitál nagyobb tempónál,meg hirtelen kigyorsításnál...
Hááááát, tavaly elött, meg tavaly és idén amennyi lehetőség volt eddig volt. Nem olyan nagyon sok az lebontva ám...
Igen, leginkább mászkálás a Bükkben és a környékén, továbbá Szlovákia is egy kicsit. Meg a "felújítás" után pár hónapig járt a gép No.-ban heti 2 alkalommal. Sűrűn volt olajcsere...
hali!93-as900rr-hez keresek elektronikát!
tavaly óta 45ezret belenyomtál? az nemes merre fele mocizol ennyit?turázás?
Azlrt nem látsz, mert senki nem hirdeti valós km állással. Amúgy tuti vannak ilyen 100e-res gépek bőven. Főtengely elcsavarodásról meg nem is hallottam. Én egy szériahibáról tudok, h a 3-as henger hajtókarcsapágya szokta megadni magát...
Sziasztok!CBR 900 RR sc 33-hoz keresek első féktárcsát.Igazából egy darab kellene,de nem tudom,hogy lehet e így cserélni,vagy csak párban.Vélemény?
Ha van valakinek írjon!Előre is köszi.ÜDV: Sanya
Hy!
Az enyémben 120000 van, tavaly elött volt egy hengerfej-felújítása (akkor volt benne 75000) A-Z-ig, utána visszaállt a gyári kompresszió.
Jók a régi CBR-ek (is) csak ne legyen lehajtva motorikusan, a többit meg lehet oldani.
Ezt a főtengely-elcsavarodást még nem is hallottam...
Hát, akkor első körben lehet megpróbálok így járni vele néhány100 km-t, hátha hozzádeformálódik a löemlő a hengerfejhez és jó lesz.:) Ha nem, megpróbálom az installálást újra (bár lehet ezzel kezdem) kicsit nagyobb odafigyeléssel, kilazítva a leömlő többi részét, hátha jobban felfekszik majd. Harmadszor marad valami okosság, pl az a rézgyűrűs cucc.:)
Vettem hozzá egy Barracuda átmenő dobot, szép, csak kicsit nehéz.:) De legalább nem volt egy vagyon.:)
Amúgy rég volt már nekem Civicem, egy éve eladtam!;)
Az a réz tömítőgyűrű van a hengerfejbe bele tolva. ÉN nem bántottam végülis mert szerintem hozzá idomult és nem fúj ki. Ha mázlid van nem kell bojgatni azokat a csavarokat hanem csak a rugós okosságot akasztod ki és már mehet is az olajcsere, oké a többi részt le kell varázsolnod. Tudtam volna egy fincsi kis erion racing dobot a gyári rendszerhez :) Civic-es cartárs ;)
Hali! Volt régebben kipuff csere után kifújás gondod, lehet pont az az Arrow rendszer van most nálam amúgy. Az a kérdésem, hogy végül megoldottad és ha igen akkor hogyan a kifújást? Láttam itt azt a linket, a biker-world-nél van az a tömítőgyűrű esetleg, de így ránézésre nemtom, hogy azt hogyan lehetne fölhasználni. Pasztázni nem akarok, mert ahogy elnéztem pl olajszűrő cseréhez is le kell venni majd a rendszert.:(
Enyémen van stabilizátor, múlthéten voltunk mátrázni, de semmi jelét nem adta, hogy be akarna szitálni. Egyébként írtóra nem látom át hogy te hová esztergáltattál közbetétet, ha lehetett volna én is úgy emelem ki. Amúgy a lucas-os emelő kit is 3cm-t emel, lehet az a vízválasztó.
Ha valakinek van veszendőben egy sc 28-as első sárvédője kicsi pénzért,az legyen szíves értesíteni!Köszi!
A kipufogó szelepnek jót tesz!
Nem tudom de az enyém 4 cm-rel magasabb,(esztergáltunk egy közbetétet a rugóstaghoz)de kanyarban beriszálja a kormányt,stabilizátor nélkül...tapasztalataim során kiderült hogy Mátrázni nem frankó magas hátsóval.....max fighterezni
cső hétfőn megy a lámpa, ha még érdekes, az egész hetem rohangálós volt nem volt időm semmire
Vettem azt 5 éve és 3 éve megvan a 919-em de nem akartam elszorni aprójért de most hogy blokot kell bontani a nagy vasban ahoz pedig guba kell de maxi sok
Miért adod el a vasat?
Van egy HONDA vf750f-em nem mai gyerek de nagyon ok 100le és húz mint az ördög festés ráfér adok hozzá egy kazal alkatrészt csak most csak neked 250 000HUF képem remélem mihamarabb tolok
Color YR-196C
Code YR196D
919rr sc33 98-99 narancs-szürke Tipus (narancs szinkódját)alaki tudja irjon. mert a DAT kód királykéket dobott a szinkártyára köszi
Ez igaz de nem mindegy hogy a 10000-ret az M3-ason vagy a HUNGARORINGEN gurulja a vas de ez egy speed motor hülye aki nem huzza neki persze mindig az a kamu hogy (csak túrázára használtuk)
Enyémben 76ezer km van, és hibátlan a motorja. Ha vigyáztak rá el kell ennek menni még sokkal többet, ha meg nem, akkor 10ezer alatt is ki lehet nyírni egy motort. Meg kell nézni, vizsgálni. Sztem. És inkább a Honda, mint a Yamaha.
Red!

tavaly én is ilyet tettem bele:
dunaharasztin beleraktuk, pesten a Főutcán már úgy kellett bikát kérni... persze lehet hogy nekem nincs szerencsém
lemérem neked holnap