Heló, a váz szám sc33, elvileg 127 lovas! Most cseréltem láncszettet, hátul 42es fogaskerék van! Jól megy, csak egy ismerősöm megdumált, hogy van benne tiltás! De én nem találtam, azért kérdeztem! Az egy kerék már megy, csak attól félek egyszer be sokallok!
Én kifújtam féktisztitóval,és zsír lett!Egyébként teljesen ugy nézett ki mintha melózna rendesen...de elég volt neki egy kis szemmel nem látható retek,hogy ne funkcionáljon rendesen...Egyébként ha tekered kifelé a két csavart és tolja magát kifelé,akkor jó a lánc is...Ezt még télen vitattuk meg mikor te is cserélted,ha emlékszel még!
Honnét való a motorod? Volt ezekből is gyengébb verzió, valamelyik alkatrészes oldalon le volt írva vázszám alapján melyik a gyengébb...
Van egy 5 foggal nagyobb hátsó lánckerekem, ha esetleg érdekel vatta új esztétikusabb is vele meg érzetre sem utolsó. Én puhapöcs vagyok nekem a gyári 42-essel is erős, egykerekezni nem merek vele.
Sziasztok! tudna nekem valaki segíteni abban,hogy a 96-os 900 rr- ben van-e környezetvédelmi tltás? és ha van akkor hogyan kell kiiktatni? előre is köszönöm!
vedd ki a feszitőt, majd csavart ki a középső csavart, és alatta van 1 másik csavar, asszem csillag csavarhúzóval tudod csavarni,ami behúzza a feszitőt,és ha fullra becsavartad,és kiugrik faszán,nem akadozva,akkor jó a feszitő. a lánc állapotát meg úgy tudod megállapitani ,hogy a feszitőt megnézed,és látszik rajta,hogy meddig fényes a szára,na addig van kinn,hogyha nagyon,akkor megvan nyulva a láncod.
én is remélem.Holnap megyek Mezőfalvára talira.Már vagy 10 éve nincs ott találkozó mert a pap aki rendezte elköltözött.Most megint fel akarják lendíteni a talit.
27-től.